canım her bebek aynı oynamıyor senin bebiş keyfine göre hareket ediyor demek ki![]()
tembel oglum sole bır gecırmedı anasına:) oyyyy cok merak edıyorum bu kontrolum cok uzadı 40 gunu cok gectı bı hayırlısıyla gorurum ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım her bebek aynı oynamıyor senin bebiş keyfine göre hareket ediyor demek ki![]()
maşallah sunshine sana
canım bence yeterli olur çıtçıtlı badin ve patiklin
pompaya gelince bazen net sitelerinde görüyorum 265 tl fiyatı sanırım çok pahalı değil aslında oğluma ihtiyacım olduğu zaman 300 tl civarıydı ben almaya cesaret edemedim birde kötü çıkar diye kraftınkini iade etmiştim ya bundada benzer sorun yaşarım diye korkmuştum yani
ben ozamanda 2009 yılında yani kirası için aylık 65 tl vermiştim sanırım 2 ay kiraladım toplamda zaten 15 tlde bana özel gelen sütle temas eden sillikon kısım için vermiştim 140 gibi bir rakam verdim diye anımsıyorum
oğlum 3 aylıkken işe başladım 2 ay sağdım ek gıdaaya geçene kadar ek gıdaya geçince zatende sağmama gerek kalmadan sabah akşam emzirdim yetti oğluma ben olmadığım zamanlarda meyve püresi çorba muhalebbi falan başlamıştı annem
öyle işte
canım öğrenebilirsem senin için öğrenirim istersen ameda adanada nerden kiralanıyormuş diye
tembel oglum sole bır gecırmedı anasına:) oyyyy cok merak edıyorum bu kontrolum cok uzadı 40 gunu cok gectı bı hayırlısıyla gorurum ınsallah
maşallah sunshine sana
canım bence yeterli olur çıtçıtlı badin ve patiklin
pompaya gelince bazen net sitelerinde görüyorum 265 tl fiyatı sanırım çok pahalı değil aslında oğluma ihtiyacım olduğu zaman 300 tl civarıydı ben almaya cesaret edemedim birde kötü çıkar diye kraftınkini iade etmiştim ya bundada benzer sorun yaşarım diye korkmuştum yani
ben ozamanda 2009 yılında yani kirası için aylık 65 tl vermiştim sanırım 2 ay kiraladım toplamda zaten 15 tlde bana özel gelen sütle temas eden sillikon kısım için vermiştim 140 gibi bir rakam verdim diye anımsıyorum
oğlum 3 aylıkken işe başladım 2 ay sağdım ek gıdaaya geçene kadar ek gıdaya geçince zatende sağmama gerek kalmadan sabah akşam emzirdim yetti oğluma ben olmadığım zamanlarda meyve püresi çorba muhalebbi falan başlamıştı annem
öyle işte
canım öğrenebilirsem senin için öğrenirim istersen ameda adanada nerden kiralanıyormuş diye
bılımcım hastane cantası ıcın yardım etsen bıze.ben cekceklı orta boy bır valızı hazırlamyı dusunuyorum ancak heralde.e bırde ben kayserıde kalmak ıstemıyorum dogumdan sonra ama hayat ne gosterırı bılınmez o yuzden tedarıklı olmam lazım.bu ayrı bır konuda kızlar artık hastane cantamıız kesınlestırsekte hazırlasakmıkı
benim bir kaç parça bişeylerim var ama henüz tam hazır değil çantaya da koymadım kızımın cicileri yıkanınca hazırlarız artık
hastane çıkışı falan koyucaz ya içineyıkanmış olsun
bende dolap gelsın artık herseyı koyucam yıkayıp dolaba.artık hazırlanmak lazım her ıhtımale bence tabıııı:)
uyuşuk demek kidoğunca gıdıklarsın akıllanır.
kontrol ne zaman
su lohusa pıcaması olurmukı acaba ya
https://www.markafoni.com/product/5383482/
bır tane pembe set aldım ıkıncıyı daha uygun almak ıstıyorum yada gecelıkmı alsam onuda bılmıyorum usutmemek lazımya gercı hastane sıcak olur ama bılemedım genede o sıskınlıkle gecelık guzel durmazmıkı kapatsakmı heryerı pıcamayla:)
inşallah bu cumartesı teyzesı totosunada vurucam hemde gıdıklıycamda:)
canım bence çok güzel olur lohusa için ayrıca şimdi bile kullanabilirsin alt tarafı geniş çünkü
sezeryan olursa geceğile ihtiyac oluyormuş canım bence normal doğumda gerek yok ama sezeryanda püjamanin lastikli bölümü kesi yerine geliyormuş çünkü
canım bence çok güzel olur lohusa için ayrıca şimdi bile kullanabilirsin alt tarafı geniş çünkü
sezeryan olursa geceğile ihtiyac oluyormuş canım bence normal doğumda gerek yok ama sezeryanda püjamanin lastikli bölümü kesi yerine geliyormuş çünkü
bendede iştah eskisine göre azaldı ben bunu bebeğin büyümesi ve mideye yaptığı baskıdan olarak düşünüyorum
oğlumdada böyle olmuştum ben fazla yiyemedim son iki ayımda özellikle hoş yinede totalde 15 kg almıştım hayır iyiki iştahsızmışım![]()
evet kızlar alın size göbek ve bebek
Eki Görüntüle 859548
listeme bakacak yokmu(
bende şimdi alttaki resim gibi 3 takım hastane çıkışı var annemde almış sanırım bi tane 2 de olabilir onunkini görmedim
artı 4 tane body im var hafta sonu alırım 2-3 tane daha
alt patikli pantolonlar bunda var diye ben almamıştım.
bu hastane çıkışı nasıl giydiriliyor. en üste değilmi içine ne giydiricez ozaman ya ilk çocuğum bilmiyorum sadece bu giyilirse içine kilot almamız lazımmı ben düşündüm ki içine bi tane uzun kollu body giydiririm üstüne bu hastane çıkışını ve pantolonunu pantolonda ayrıca patikler de war bu resimde yok sanırım. ama tek kat üşümez mi iki tanemi pantolon giydirmeliyim altına
Eki Görüntüle 859608
ayyyy sımdı bırtane pıjama aldım bunuda alıp oylemı gecelık alayım yoksa bırtanede gecelık alsam yetermı bılımcım bu arada pıjamamı yuklıyım durun begenecekmıısnız
çok sevinirim öğrenebilirsen canım ya.avent in ki indirime girmişti.acele etmek istemedim almak için.bir de araştırmadan almayım dedim.ama sen onu önerince olabilir diye düşündüm.varsa kiralayabileceğim bi yer kiralarım.bende kızım 3 aylıkken baslıcam işe 2 ay kiralasam senin gibi yeter sanırım...![]()
yükle bakalım bakalım
evde normalde gecelik giyabliyormusun ben şahsen giyemem gecelik sende giyemiyorsan bir tane daha pijama al derim almış olduğunun yanına ama çok gecelik giyerim dersen evdede alma çünkü diğeriyle yedekli giyersin
jackim benim 5 yıl önce kiraladığım firmayı aradım bende bir sorayım dedim ne akdar olmuş fiyatlar 100 tl dedi aylık olarak 2 ay kiralsan 200 tl birde steril aparat alsan oda en az 30 olmuştur sanırım 230 tl eder 265 tlye yenisini almak daha mantıklı geldi bana
sonradan ikinci el olarak satılabilir belki
adanda kiralayan yerde bilmiyoruz dediler canım
ananız yanınızda teyzenız yanınızda:) sehırdesınız masallah sanslıısnız ıste bacımtekrar kirlenir diye bekleyim diyorum annemle teyzeem gelir 1 günde halledilir hepsi
teyzeminde öyle oldu ananem teyzem ben annem 1günde herşeyi halloldu