2014 Şubat Anneleri

günaydın canım.nasılsın?

salla ya...takmıcan kuzum konussunlar:27:

kuzum gittiğimde sorcaktım yavrumu görünce her şeyi unuttum yine :9:

ben de unutuom bebekten sonra
eve geliom tüh onu sormadım bunu sormadım:D
şimdi liste yapıp çantama atcam
yoksam ya kadının odasına 4 kez dalıom yada soruların cevabı diğer görüşe kalıyor:31:

günaydın...neyse artık almış bulundum ikisini de koyarım da hangisini giydirirlerse:34:

bende aldım artık 1-2 aylık olduğunda giydiririm :34:

yaa istanbula kış geldi zaten içimdeki sesde bebeiş karlı günlerde doğcak diyo
hastaneye yetişsinde möhöm değil:D
demek halını civilden aldın anacım bu civilde neler var yahu ben bi kıyafetlere bakıyorum:31:
ivit civile giderim bakarım sonra kitaplığımı kaplicam bebişin eşyaları oyuncakları güzel dursun ona yapışkanlı folyo alcam
cuma pazarına gitmek istiom ama gözüm yemio iki haftadır:26:

muhtemelen öyle olacak hava buz gibi olacak ama Allahtan hastane eve yakın çok kar yağarsa yandım bizim ev yokuşta :45:
artık doğuma yürüyerek falan giderim :ssz:

civilden aldım canım ne ararsa var orada sen şimdi sırf kıyafet bölümüne baktın sanırım :34:
bu gittiğinde iyice bir gezgör :1:

bende aldım artık 1-2 aylık olduğunda giydiririm :34:

muhtemelen öyle olacak hava buz gibi olacak ama Allahtan hastane eve yakın çok kar yağarsa yandım bizim ev yokuşta :45:
artık doğuma yürüyerek falan giderim :ssz:

civilden aldım canım ne ararsa var orada sen şimdi sırf kıyafet bölümüne baktın sanırım :34:
bu gittiğinde iyice bir gezgör :1:

gez gör harca:D
bakarım bakarımm halo hiç görmemiştim onlara da bakarım:D

maşallah bebişinee inşallah benimkide tosuncuk olmuştur hoş senden bir hafta geriyim seninki kadar olmaz benimki şimdi:)

hasta bezi ile hasta kilodu farklı galba canım ya ben de bakcam onlara bu ay
benimm de küvetim geceliğim kaldı (daha da varda liste yanımda değil:1:)
yatağını odasını süslicez beişiğine nevresim yapcaz ohoo:ssz:

gecelik 2 tane pijamada 2 tane alsam diyorum kilendikçe değişip giyerim
malum ilk aylar memetor olcaz hep göğüs çıkcak normal pijama malesef giyemem gibi gelio
bi de emzirme sütyeni aldım iki tane almadıysan alırsın sen de

sağol teyzesii....tosuncuktur tosuncuk seninki de :nazar:ay evet beşiği süslemedik biz de...gecelik pijama çok pahalı ya...işin içine lohusa hamile gibi kavramlar girdi mi fiyat uçuyor...bizim burada loya var..bir göz atmıştım....set yapmışlar gecelik,alt üst pijama takım ve sabahlık gibi birşey 4 parça toplamda 140 dedi...iki tane alamam dolayısıyla....kumaşı falan çok güzeldi.düz kremrengi penye....çamaşır satılan yerlerde bakıyorum ucuz ama babanne pijaması geceliği gibi onlarda:31:

emzirme sütyeni almadım ben daha canım...atlet olarak mı alsam diyorum:26:kararsızım...

hasta bezi ile külodu arasındaki farkı hangimiz önce öğrenirsek unutmazsak ve de yazalım olurmu:34:

buarada benim çizelge nasıl ilerden gidiyor anlamadım şuanda 28+5teyiz 29 yazıyor...cmt günü 29 olacak daha....

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar,

Çok değişik acaip bir rüya gördüm, inanılmaz etkisindeyim eşimle ben tren garında bekler zor yürüyen yaşlı bir teyze yön soruyor ama o an bile teyzeyi görünce onu bişe olacak diye endişeleniyorum eşimde kadını sırtına alıp bineceği yere bırakıyor sonrada beli ağrıyor (fıtığı varda) bende diyorum ki keşke koluna girseydin belin ağırmazdı dememe kalmıyo teyzeyi rayların üstünde görüyorum ve tren çarpıyo herkezde bir panik sonra cansız bedeni lakin burda bitmiyor ben güya rüyamda o teyzeyi görüyorum (rüya içinde rüya) bişeyler soruyorum eşim cennetlikmi evet diyor ya ben diyorum zor der gibi bakıyor ozaman allahü teala bana hidayet versin ben eşimin yanında olayım ben ondan ayrılamam diyorum gülümseyerek sende cennete gireceksin diyor sonra ismimi soruyor zeynep diyorum çok güzel diyor karnımdakini işaret ederek onun adıda zehra olsun diyor böylelikle uyandım ama benim oğlum olacak kızım olsaydı tereddüt etmeden Zehra koyardım anlamına hemen baktım :Çok beyaz ve parlak yüzlü. ay yüzlü Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı

gunaydın canlar
nasılsınız
uykusuz bir gece geçirdim saat 2,30 civarı uyumuşum sanırım ve sabahta uyuya kalmışım geç geldim işe hala sersem gibiyim
bugün yapmam gereken işler var fakat yapacak bir ben yokum
nolcak böyle bilemiyorum

sizler iyisiniz umarım

sağol teyzesii....tosuncuktur tosuncuk seninki de :nazar:ay evet beşiği süslemedik biz de...gecelik pijama çok pahalı ya...işin içine lohusa hamile gibi kavramlar girdi mi fiyat uçuyor...bizim burada loya var..bir göz atmıştım....set yapmışlar gecelik,alt üst pijama takım ve sabahlık gibi birşey 4 parça toplamda 140 dedi...iki tane alamam dolayısıyla....kumaşı falan çok güzeldi.düz kremrengi penye....çamaşır satılan yerlerde bakıyorum ucuz ama babanne pijaması geceliği gibi onlarda:31:

emzirme sütyeni almadım ben daha canım...atlet olarak mı alsam diyorum:26:kararsızım...

hasta bezi ile külodu arasındaki farkı hangimiz önce öğrenirsek unutmazsak ve de yazalım olurmu:34:

buarada benim çizelge nasıl ilerden gidiyor anlamadım şuanda 28+5teyiz 29 yazıyor...cmt günü 29 olacak daha....
öğrenince yazarım canım merak etme
emzirme sütyeni aldım ben sonuçta sütyen takarım sütyensiz gezmiom
ama belki bi atlette alırım bilmiom şimdi
çizelge içinde olduğun haftayı yazıo 28 i tamamlamışın 29 un 5. günündesin yani 29 içindesin gelecek hafta 30 içinde olcan.
şimdi 6 buçuk aylığız ama 7 ayın içindeyiz meselaa

Günaydın Kızlar,

Çok değişik acaip bir rüya gördüm, inanılmaz etkisindeyim eşimle ben tren garında bekler zor yürüyen yaşlı bir teyze yön soruyor ama o an bile teyzeyi görünce onu bişe olacak diye endişeleniyorum eşimde kadını sırtına alıp bineceği yere bırakıyor sonrada beli ağrıyor (fıtığı varda) bende diyorum ki keşke koluna girseydin belin ağırmazdı dememe kalmıyo teyzeyi rayların üstünde görüyorum ve tren çarpıyo herkezde bir panik sonra cansız bedeni lakin burda bitmiyor ben güya rüyamda o teyzeyi görüyorum (rüya içinde rüya) bişeyler soruyorum eşim cennetlikmi evet diyor ya ben diyorum zor der gibi bakıyor ozaman allahü teala bana hidayet versin ben eşimin yanında olayım ben ondan ayrılamam diyorum gülümseyerek sende cennete gireceksin diyor sonra ismimi soruyor zeynep diyorum çok güzel diyor karnımdakini işaret ederek onun adıda zehra olsun diyor böylelikle uyandım ama benim oğlum olacak kızım olsaydı tereddüt etmeden Zehra koyardım anlamına hemen baktım :Çok beyaz ve parlak yüzlü. ay yüzlü Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı

bebek kesin pipili dimi:D
belki ikinci çocuğa nasip olur kim bilir

öğrenince yazarım canım merak etme
emzirme sütyeni aldım ben sonuçta sütyen takarım sütyensiz gezmiom
ama belki bi atlette alırım bilmiom şimdi
çizelge içinde olduğun haftayı yazıo 28 i tamamlamışın 29 un 5. günündesin yani 29 içindesin gelecek hafta 30 içinde olcan.
şimdi 6 buçuk aylığız ama 7 ayın içindeyiz meselaa

aman kış günü evden dışarı çıkamayacağız ki pek....ev haliyle işte....ondan düşündüm atlet sütyen farketmez mi acaba diye...hem emzirme sütyeninin üstüne gene atlet giymek gerekir ben de atletsiz duramam...dolayısıyla atleti indircem diye uğraşacağım ...amannn irdelemeyeceğim diyorum gene de duramıyorumm:1:

ben emzirme sütyeni almadım gerçekten gerekli mi karar veremiyorum da :26:

gögüs pedinin gerekli olduğunu teyzemde gördüm ama emzirme sütyeni için hala kararsızım

Günaydın hanımlaar,

Keyifler yerindedir umarım. Ben bugün ofis dışında başka bir ofiste görevliyim. Nasıl olsa bilgisayar var diye kendi laptop umu getirmedim, burda da internet yok:(( birazdan inip sorcam ne iş diye ama önce bi size bakayım dedim:)

günaydın kızlar nasılsınız, ben hala kızıma isim bulamadım:(
Bizim de isim konusu netleşemedi ne yazık ki. Herhalde doğuma giderken karar vercez:S

aman kış günü evden dışarı çıkamayacağız ki pek....ev haliyle işte....ondan düşündüm atlet sütyen farketmez mi acaba diye...hem emzirme sütyeninin üstüne gene atlet giymek gerekir ben de atletsiz duramam...dolayısıyla atleti indircem diye uğraşacağım ...amannn irdelemeyeceğim diyorum gene de duramıyorumm:1:
Valla ben de atletsiz duramam o yüzden atlet de aldım. Yeni doğum yapan bi arkadaşın hem sütyen hem atlet almıştı, ama göğüsleri sarkacak korkusuna işk birkaç gün kullandı, ama sonra hep destekli askıları çıkabilen normal sütyen kullandı. Böyle de çok rahat diyor ama bilemem ne kadar doğru. Ben yine de aldım hem atlet hem sütyen.

Kasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?

yoksa çıkar mı acaba ?

Küçüklüğüyle mi ilgili ki canım? Şöyle iki dokununca çıkıyor mu?

Kasım annelerine baktım. gögüs ucu çıkarıcı kullanmak zorunda olanlar olmuş aklıma takıldı benimde gögüs ucum küçük alsam mı ki ?

yoksa çıkar mı acaba ?

evet küçüklüğüyle ilgili hatta bazılarınınki içeri doğru dönük oluyormuş onların çıkması daha zor oluyormuş
benim büyüktür göğüs ucum o yüzden bir sorun yaşamamıştım

Küçüklüğüyle mi ilgili ki canım? Şöyle iki dokununca çıkıyor mu?

hiç yok değil ama bebek için yeterli olur mu bilmiyorum :ssz:
teyzeminki ile kıyaslayamıyorum 2. çocuk olunca biberon gibi maşallah :D fazlasıyla büyümüş

sen emzirme atleti mi aldın speedy...ben de kararsızlık yaşıyorumm:26:bir an evvel karar verebilsem,son ana kalacak yoksa..tutuşacağım:27:

onu da almadım canım normalde atlet giymem askılı penye giyiyorum.
sütyen de bez gibi onu da sevmiyorum normal kendi sütyenlerimi kullanayım diyorum alsam da kullanamam gibi geliyor

Son düzenleme:
hiç yok değil ama bebek için yeterli olur mu bilmiyorum :ssz:
teyzeminki ile kıyaslayamıyorum 2. çocuk olunca biberon gibi maşallah :D fazlasıyla büyümüş

onu da almadım canım normalde atlet giymem askılı penye giyiyorum.
sütyen de bez gibi onu da sevmiyorum normal kendi sütyenlerimi kullanayım diyorum alsam da kullanamam gibi geliyor

destekli kullanıyorsan zor olmazmı ama indirmesi....askılarını mı açacaksın....

inşallah göğüs ucu benim de sorun olmaz...kenar kısımları çok büyüdü ama ucu ufak gibi:26:yarık yarık gibi oldu bir de...doğuma bir ay kala lansinoh kullanılmalı diye duymuştum ama ne yapsam bilemedimm:31:

destekli kullanıyorsan zor olmazmı ama indirmesi....askılarını mı açacaksın....

inşallah göğüs ucu benim de sorun olmaz...kenar kısımları çok büyüdü ama ucu ufak gibi:26:yarık yarık gibi oldu bir de...doğuma bir ay kala lansinoh kullanılmalı diye duymuştum ama ne yapsam bilemedimm:31:

Evet genelde süngerli kullanıyorum ama extra büyütücü özelliği falan yok
görücez artık bakalım zorluğu olursa da aldırırım eşime :1: yada önden açılan süngerli sütyen alırım o daha mantıklı ..

ben 38. haftadan sonra başlayacağım kullanmaya öncesinde önermiyorlar çünkü doğum gögüs ucundan bile başlayabiliyormuş fazla oynamamalıyız :1:

Evet genelde süngerli kullanıyorum ama extra büyütücü özelliği falan yok
görücez artık bakalım zorluğu olursa da aldırırım eşime :1: yada önden açılan süngerli sütyen alırım o daha mantıklı ..

ben 38. haftadan sonra başlayacağım kullanmaya öncesinde önermiyorlar çünkü doğum gögüs ucundan bile başlayabiliyormuş fazla oynamamalıyız :1:

bak o da olabilir önden açmalı....evet erkenden doğurmayalım bakalım uçlarını çıkaracağız derken:1:yarığa benzer çizgiler var mı senin de....

Back
X