2014 Şubat Anneleri

anam bu kızın keçeden yaptıracağım lavanta kesesi ve kapı süsü bana pahalıya mal olacak:53:

Allahtan 50 tane düşünüyorum.100 falan yaptıracak olsam var ya ohoooo:31:

ne kadar pahalı yaaa:31:

Valla çok çekmişler ya, yazık... Ben de aynı şeyi düşünüyorum, sonra da ama onlar daha sağlıklı şeyler yiyorlardır, bizim kadar katkılı yemiyorlardır a bağlıyorum.

tabi işin o boyutu da var,eskiler doğal ve katkısız beslenirlerdi,hazır gıda tüketmezlerdi,nerdeyse ekmeklerini bilem kendileri yaparlardı...kiloyu takan bile yoktu,bize baksana hertürlü şey bizlerdee....ama eskiler kahve ve çay da içerlerdi,zannetmiyorum ki sucuk yememiş olsunlar,kim bilirdi toxoplazmayı :))) bence şimdikiler biraz abartıyorlar gibi geliyor banaaa

anam bu kızın keçeden yaptıracağım lavanta kesesi ve kapı süsü bana pahalıya mal olacak:53:

Allahtan 50 tane düşünüyorum.100 falan yaptıracak olsam var ya ohoooo:31:

ne kadar pahalı yaaa:31:

canım ne kadara mal oluyorki birde nasıl bişi yaptırıyorsun ???

SÜTLÜ pirinçli olanı masama koydum acıkınca kendim yerim diye :1::1::1:

o yüzden şimdi normal doğum yapmamı fazla desteklemiyor :2::2::2:

normal doğum istiyorum diye anlatmıyor ama kim bilir neler yaptlar :26:
onu nasıl yicen kız :53::53:
biri makat mı dedi :))) ben de evde doğmuşum ve makattan geldiğimi görünce ebe elini sokmuş yukardanda karnına birşeyler yapmış annemin döndürmüşler beni,zavallı annem ne acılar çekmiş yaa,sonra da uyuşturucu olmadan dikmişler ühüüü bir de kanama dursun diye içeriye pamuğu tıkamışlar tabi zamanla kan kuruyunca ve pamuğun çıkma zamanı gelince de ayrı bir işkence olmuş,yaniii eskiler ölmediyse bize hiçbişey olmaz :)))) bazen düşünüyorum şimdi bi ton vitamin hapı var,test yapıoyrlar yok şeker,yok tiroid felan,yahu bu eskilerde hiç mi tiroid ya da şeker yoktu??? maşallahları varmış tüm bebeklerin,topaç gibi vucut ve zehir gibi kafayla doğmuşlar :)

ay evet canım haklısın
geçen başka bir topicte gördüm biri yazmış gebeymiş tuvalete oturmak bebeğe zarar verirmi diyor
şöyle cevap yazacaktım sence verirmi???
hayır insanlar yüzyıllardır o wclere oturmuş o şekilde hiç bebek o ondan şöyle oldu böyle oldu diyen duymadım ben görmedim, üstelik çok değil ben liseye giderken bile viledalar yoktu çömer öyle silerdik evleri annelerimiz öyle silmiş hep tabanları çamaşırları öyle yıkamış hatta bulaşık taşı yokmuş çoğu yerde bulaşık öyle yıkanırmış ve daha kolay doğum yaparlarmış açılmama pek söz konusu olmazmız
şimdi yogada falan bile o şekilde oturmak önerilyor diye biliyorum
doğumu kolaylaştırdığı için
ama bayan zararı olurmu bebeğe diyor
hayır anne için biraz zorlayıcı oluyor evet ama bebek için hiç sorun yaratmaz bence

yaa speedyy hadi kız alışmamış sormuş diyelim,kızlarrrrr bir yudum kola içtim bugün bebeğim zarar görmüşmüdür diyene şahit oldum yaa :)))))))))) yani varyaa acile koş kesin tıkanmıştır diyesim geldi deee kendimi zor tuttummm....mesela ben dün doktora namaz kılıyorum bazen karnım geriliyor çok bi zararı var mıı diye sordum,hiçbirşey olmaz sonuna kadar kılabilirsin belin ağrımıyorsa bebeklik hiçbirşey yok dedi...ayy bu arada kilo almamışım bu 3 hafta içinde çok sevindim yaa :)))

canım ne kadara mal oluyorki birde nasıl bişi yaptırıyorsun ???

canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi:53:

bu fiyatların içinde kapı süsü yok ayrıca:31:

$güneş1.webp

bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.

yaa speedyy hadi kız alışmamış sormuş diyelim,kızlarrrrr bir yudum kola içtim bugün bebeğim zarar görmüşmüdür diyene şahit oldum yaa :)))))))))) yani varyaa acile koş kesin tıkanmıştır diyesim geldi deee kendimi zor tuttummm....mesela ben dün doktora namaz kılıyorum bazen karnım geriliyor çok bi zararı var mıı diye sordum,hiçbirşey olmaz sonuna kadar kılabilirsin belin ağrımıyorsa bebeklik hiçbirşey yok dedi...ayy bu arada kilo almamışım bu 3 hafta içinde çok sevindim yaa :)))
:9::9::9::9::9:
ya kimseyi kınamak istemiyorumda
biride kiraz yerken çekirdeğini yuttum bebeğe bişi olurmu demişti onada çok güşmüştüm :9::9::9::9::9:

canım bi kaç kişiden fiyat aldım ama dün dediğim kişi tanesini 3 tl den yaparım dedi,lavantası ve tülü de içinde...tanıdık çünkü bu arkadaş.kınamda da taç ve eldiven yaptırmıştım.diğerleri lavantası tülü hariç 200 tl dedi:53:

Eki Görüntüle 860845

bu olacak ama bunu tülle ve lavantayla süslicek....bir de bunun büyüğü kapı süsü olacak.yine keçeden harflerle güneş yazacak,sarkıt seklinde.ve tüllü olacak.
wowwwwwwww baby çok para gerçekten bu güneşin içindemi olacak lavanta anlamadım ben onu

normalde malzemesi ne kadar tutar acaba ??
yani keçe fiyatlarını hiç bilmiyorumda ben

Bu çocuk bi enteresan valla.Bir gün gece durmuyor bir gün gündüz.Oğlum bir karar versen de bende az çok çıkınca ne ayak olacağını anlayayım ama nerdee.Bayılıyor ters köşe yapmaya :19:

Eki Görüntüle 860845

Dolgulu olduğu için fiyat yükseliyor, dolgusuzlar daha ucuz oluyor .)

:9::9::9::9::9:
ya kimseyi kınamak istemiyorumda
biride kiraz yerken çekirdeğini yuttum bebeğe bişi olurmu demişti onada çok güşmüştüm :9::9::9::9::9:

wowwwwwwww baby çok para gerçekten bu güneşin içindemi olacak lavanta anlamadım ben onu

normalde malzemesi ne kadar tutar acaba ??
yani keçe fiyatlarını hiç bilmiyorumda ben

dikiş konusunda kendime güvenebilsem kalkışacam da öyle bi işe.bu ince iş güvenemiyorum kendime.bak kesip biçmeyi iyi yaparım.elim o konuda iyidir ama dikiş düşündürüyor beni :(

hakkaten cok para ya..kocaya desem kalpten gider.:27:

lavantayı güneşin içine de koyabilir elyaf yerine...ama ben tülün içinde olsun istiyorum.bunun içinden kokusu alınmaz lavantanın dimi:27:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 860845

Anoww yevrım o nasıl bir fiyat öyle ama göze güzel geliyor cidden :16:

evet canım dolgusuz olursa 100 dedi ama o da kötü duruyo yaw :9:

ne var dolgu olarak içinde pamukmu koyuyorlar peki ???

içine bu sindiyse bişi diyemem ama bence daha farlı şeyler bak derim ben her biri için 3 tl çok fazla bence

ahşap çerçeveler var mesela üzerinde güneş resmi olan onların bile tanesi 1 tl hem birde kalıcı bunu magnet yaptırmassan kalıcıda olmaz bu sen binbir özenle yaptırısın millet alır atar valla benden demesi :30::30:

ADALLY selam canım

Bu çocuk bi enteresan valla.Bir gün gece durmuyor bir gün gündüz.Oğlum bir karar versen de bende az çok çıkınca ne ayak olacağını anlayayım ama nerdee.Bayılıyor ters köşe yapmaya :19:

benimki artık vurmuyor yaa yer değiştiriyor ama zamanını ben de bilmiyorum,biraz göbeğimden çıkmaya çalışıyor rabbim hep hissettirsin hareketlerini kuzumuzun

Back
X