Hahaha, senin doktorun bu durumunu duysa bütün erkekler eşlerini senin doktora götürmeye zorlar valla:)))
Ayy bana bu "bebeğin canı ister" i ilk söylediklerinde bakakaldım resmen. Şerbetli tatlı yiyemiyorum. Ağır geliyor, midem bulanıyor, bi de en başlarda her şeye çok dikkat ediyordum. Böyle dediler mi delleniyordum resmen. Yahu yiyemiyorum napayım. Ama insanlar ısrarı seviyor ne yazık kiinş bu hafta sonuçların iyi çıkar da biraz esnetelirsin canım.
Eşine de gelince, ya galiba çok dışında hissediyorlar kendilerini bu işin. Bi yerinden dahil olmaya çalışıyorlar. Şu an güncel bir konu ya bu da sizin için adamcağız da ordan yakalamış naapsın:)

hoş ilk bebekte ilk haftalarda korkuyordu ama ikinci olunca adam tecrübeli banamısın demiyor

ha işte o masaj onun bir aletimi vardı ne bi kez görmüştüm bir sitede, ay onu hayatta yapmam ben onun yerine kocalarımız var faydalanmak gerekevet canım, perine masajı yapılacak daha 34. haftadan sonra, ne bileyim ben kegel yapıyorum arasıra, mesela öksürdüğünde, hapşırdığında ya da güldüğünde idrarını tutmana çok yardımcı oluyor.
ben geçenlerde "bir sorun olmazsa doğuma kadar cinsellik yapılır" dedim eşime de , adam dövecekti beni nerdeyse:) "hiç yapılır mı son ay tehlikelidir " diyor, zaten hamileliğin başından beri hep ben öneriyorum, kendiliğinden yaklaşmıyor bana bırakıyor zamanını. ben de dedim ki " doktor amcaya sorarız, ne derse o" çünkü cinsellik benim psikolojimi düzelten bir sey