Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aralık annelerinden 5 tane doğum yapan var hemde ekimde başlamışlar en sonuncusu dün mü ne doğmuş![]()
Guzel anne adaaylari benim size bir sorum var bebis hareketleriniz nasil?Benim kizim iki gundur asagiya dogru vuruyor vede hareketleri daha hafif hissediliyor hareket ediyor ama guclu degil canim skldi. Alistim sert tekmelere sizinkiler nasil?
Guzel anne adaaylari benim size bir sorum var bebis hareketleriniz nasil?Benim kizim iki gundur asagiya dogru vuruyor vede hareketleri daha hafif hissediliyor hareket ediyor ama guclu degil canim skldi. Alistim sert tekmelere sizinkiler nasil?
herkese iyi akşamlar bugün yolda yürürken karnımın sol tarafına bi ağrı girdi hatta ağrıdan çok zor yürürdüm sancı kasılma gibi bişey olabilirmi bilgisi olan varmı
Bence hic canini sıkma benimkide arada ayni seyleri yapiyo bazende migdemin üstüne cikiyormus gibi üste cikiyor.Degisiyo pozisyonlari ama cok icin rahat etmezse bi kontrole git derim saglikli günler
Tesekkur ederim kizlar icimi rahatlattiniz..sen çok yoruluyorsan o da yorgundur annesi ya da büyümeye geçmiştir :) oluyor öyle şeyler bazen tedirgin olma :)
canim benim kizimda dörtgündür cok asada tekme atiyor bide benim erken dogum riskim var cok korkuyorum umarim normal biseydirr
İstanbulda isen demirkapıya da bakabilirsin
kızlar perine masajı yapılacak aletleri buldum alın bakın
Eki Görüntüle 861128
ay ben hayatta yapamam bununla
bilmedik tanımadık bir şey
![]()
herkese iyi akşamlar bugün yolda yürürken karnımın sol tarafına bi ağrı girdi hatta ağrıdan çok zor yürürdüm sancı kasılma gibi bişey olabilirmi bilgisi olan varmı
Selam hanımlar.. Nasılsınız? Ben kıyafetleri hallettim. Daha da bişey almayacağımbugün tam 100 günüm kalmış
![]()
Canlar oku oku oku oku canım çıktı. Amma yazışmışsınız yahu.. Eşimin abisi gece vardiyasındaymış aşağıdan laptop ını getirdi kocam. Yemekten sonra bi açtım şimdi bitti geçmiş
Yarın gece gelcek inşallah laptop cuğum. Dönücem aranıza.
Bugün tetanozun 2.dozunu oldum. 2 gün önceydi aslında ama unutmuşum. Ebe de izne çıkmış arayan soran olmadı. Dank etti birden gittim deldirdim postu geldim.
Herkesler iyi dimi?![]()
dikiş konusunda kendime güvenebilsem kalkışacam da öyle bi işe.bu ince iş güvenemiyorum kendime.bak kesip biçmeyi iyi yaparım.elim o konuda iyidir ama dikiş düşündürüyor beni
hakkaten cok para ya..kocaya desem kalpten gider.
lavantayı güneşin içine de koyabilir elyaf yerine...ama ben tülün içinde olsun istiyorum.bunun içinden kokusu alınmaz lavantanın dimi![]()
bi yudum cola dan bişi olmazda...ben bi yudum da olsa alkol içmedim kızımda, şimdi de içmeyi düşünmüyorum..mesela yani aklıma geldi şimdi..
o diilde sucuk ve salamla aranız nasıl? ben normalde çok severdim, sonra ilk hamilileğimden sonra yemeye alışmıştım iyi de etmişim :) cildimi bozardı biraz sık yesem..şimdide yemiyorum ..amma bazen de canım çekiyor, kahvaltılarda filan bi dilim sucuk yesem salam yesem olur olmaz mı hı?ne diosunuz sakatatçılar
sakatat demişken ciğer de faydalı kan yapar diye düşünebilirsiniz fakart hamilelikte önerilmeyenler içinde yer alıyor..
bir de kremalı peynirler..rokforlar filanlar..
kızlar perine masajı yapılacak aletleri buldum alın bakın
Eki Görüntüle 861128
ay ben hayatta yapamam bununla
bilmedik tanımadık bir şey
![]()
Herkese merhaba,
26 haftalık hamileyim. Bugun doktora kontrole gittim.tam 1 ay olmuştu dr gitmeyeli tabi merak çok fazlaydı. Birde bende yürüyüşe çıktığımda 5 dk sonra karnımda inanılmaz sertlik hissediyorum ve yürümeme engel oluyor böyle bir sıkıntım var. neyse bugün dr'a tabi bi telaşlı gittim karnımın sertleştiğini söyledim bebeğin ilk kalp atışlarını dinledik fakat önce iyi atan kalp atışında bi ara düşme oluyo sonra tekrar yükseliyo tabi bu durum çok moralimi bozdu dr telaşlanmamı söyledi bebeğimin genel durumu gelişimi çok iyi 916 gr olmuş.. biraz zaman geçti ve tekrar kalp atışlarına baktı ve normale dönmüştü ama çok korktum. bebek çok hareketli buda normalmi bilmiyorum. Şuan bile karnım içinde huzursuz bi sıkıntı var gibi hissediyorum ben mi abartıyorum bilemedim.bende endişe ve korku devam ediyor bebek sürekli tekme atıyo bilmiyorum ne yapmalıyım((