2014 Şubat Anneleri

kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum
Eki Görüntüle 862383

MaşAllah oğluna nazar değmesin

kızlar perine masajı yapılacak aletleri buldum alın bakın

Eki Görüntüle 861128
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ay ben hayatta yapamam bununla
bilmedik tanımadık bir şey
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

var yaa ilk defa duydum boyle bir seyi, arastirdim biraz cok mantikli yaaa.sayende yeni bisi ogrendim, tesekkurler :) yurtdisinda dogumdan sonra masaj yapiyolar onu biliyodum, ama burda yapiliyor mu onu bilemiyorum, doktoruma sorayim gidince. dogumdan sonrasi icin de cok faydali oluyormus, toparlaniyormussun hemen :34:

nabıyosunuz hamişler ben delirmeye az kala durumdayım sabır ediyorum yarın gitcek görümcemelr kayınvaldemler babannesi aşimin çarşamba günü var kayınvaldmein allahtan ondan gidicekelr haftaya sadece kayınpederim kalcak bizde bunada şükür bundan sonra kayınpedrim koymaz bana yani bugün biyere gittiler ben gitmedim az kafamı dinlicem çocuktan bıktım valla 6 günde:52:kafam bi milyon oldu kızıma diyorum aman annecim sen uslu dur diye:50:

herkez gitsin temizlik yapar gelirim artık haftaya :31:pcde oturmaya özledim veletlerden bi an boş yokki oturttmuyolar:5:
biz iyiyiz kızımızla inşallah hasta olmayız babanne cocukalr hastada dikkat ediyorum inşallah kapmam onalrdan :19:

şekerimizde çıkmadıya bebeğimde tam 26 haftada 950gr çıktı maşallah kuzuma 1 kilo olmuş ele avuca gelcek artık annesinin bitanesi:31:

ahh yaaa yazik degil mi sana ne oyle butun sulale gelmisler, off gitsinler de dinlen guzelce. okuyunca ben bunaldim :52:

karar verdım kısısel bakım konuusnda dunyanın en becerıksız hatunuyum.ah benım ucup gıden lazerım ahhh.kızlar yarın doktora gıdıcem amaaaaaa gene tam temızlenemedım artık jıletı bıle beceremıyorum kanattım heryerımı of nasıl gıdıcem bole doktora yaaa

kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum
Eki Görüntüle 862383

ben yerım bunu ya bakalım yarın banada guzel bır resım kısmet olacakmı

karar verdım kısısel bakım konuusnda dunyanın en becerıksız hatunuyum.ah benım ucup gıden lazerım ahhh.kızlar yarın doktora gıdıcem amaaaaaa gene tam temızlenemedım artık jıletı bıle beceremıyorum kanattım heryerımı of nasıl gıdıcem bole doktora yaaa

aynen lazere verdigim paralar uctu gittiii :)) ben de jilet yapamam asla, ben sundan aldim bak sen de istersen. jilet gibi degil, kanatmiyosun filan hem de killar kalin cikmiyor. ben memnunum ;)

$97101111_tn50_0.webp

Bugün bir başka kocaman görünen göbeciğimi ekledim:nazar::16: beni her gün gören bitanecik kocacım bile bu akşam,' kız senin göbeğin büyümüş, tam bir hamile olmuşsun.'dedi.:34::34:

Bugün bir başka kocaman görünen göbeciğimi ekledim:nazar::16: beni her gün gören bitanecik kocacım bile bu akşam,' kız senin göbeğin büyümüş, tam bir hamile olmuşsun.'dedi.:34::34:

maşşallah ne güzel görünüyorsunuz ikinizde.ben hiç foto çekilmiyorum.ve cokda kızıyorm kendime bu konuda.

aynen lazere verdigim paralar uctu gittiii :)) ben de jilet yapamam asla, ben sundan aldim bak sen de istersen. jilet gibi degil, kanatmiyosun filan hem de killar kalin cikmiyor. ben memnunum ;)

Eki Görüntüle 862446

canım bu tam olarak nedır ve kaca aldın ben bu konuda muthıs becerıksızlıgımı kesfettım karnım cok buyudu ayna mayna beceremyorum yanı olmuyor bı turlu tam temız becerebılırmıyım bununla acaba

maşşallah ne güzel görünüyorsunuz ikinizde.ben hiç foto çekilmiyorum.ve cokda kızıyorm kendime bu konuda.

Teşekkür ederiz :16::16: eminim siz de çok güzel görünüyorsunuzdur. Ben ne zaman giyinip süslensem hemen eşime fotoğraf çektiriyorum:1::1::16::16: bugünler çok az yaşanacak çünkü. Kıymetini bilmek lazım. En güzel ve tatlı göründüğümüz zamanlardan biri bu dönem. Geç kalmış değilsin. Sen de çektir eşine :34::34: sonra pişman olursun.

Çok güzel canım yaa, bayıldım resmen:))

kızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir :34:
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz :49::49:
Ben face kullanmıyorum yaa vuraya da geliiin:(

Eki Görüntüle 862383

Maaşallah canım oğluşuna...

Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bu urunun aynıısmı bırde acaba arkadasım eger varya rahatlarsam bununla sana cok dua ederım

evet cnm bundan. bana esim almisti bunu eminonu dogubanktan, kaca aldigini bilmiyorum. ama braun degil de baska markalar da gordum ben daha uygun olabilir kozmetik urunleri satan ya da boyle tras aletleri satan yerlerde oluyor. ama istanbul'daysan dogubanka bak derim. ya ben de hic jilet yapamam, bu da jilet ama jilet gibi degil yaa cok daha iyi. bir de parcalari var istersen kisaltabiliyosun filan. jilet gibi 2 gunde de cikmiyor. bence jilette sorun yasiyorsan al yani pisman olmazsin ;)

Back
X