- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 45
Huzommm maşallah Mustafa Kemal'e![]()
saüol jackommm çok mutlu oldumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzommm maşallah Mustafa Kemal'e![]()
kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum
Eki Görüntüle 862383
kızlar perine masajı yapılacak aletleri buldum alın bakın
Eki Görüntüle 861128
ay ben hayatta yapamam bununla
bilmedik tanımadık bir şey
![]()
kızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir![]()
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz![]()
nabıyosunuz hamişler ben delirmeye az kala durumdayım sabır ediyorum yarın gitcek görümcemelr kayınvaldemler babannesi aşimin çarşamba günü var kayınvaldmein allahtan ondan gidicekelr haftaya sadece kayınpederim kalcak bizde bunada şükür bundan sonra kayınpedrim koymaz bana yani bugün biyere gittiler ben gitmedim az kafamı dinlicem çocuktan bıktım valla 6 gündekafam bi milyon oldu kızıma diyorum aman annecim sen uslu dur diye
herkez gitsin temizlik yapar gelirim artık haftayapcde oturmaya özledim veletlerden bi an boş yokki oturttmuyolar
biz iyiyiz kızımızla inşallah hasta olmayız babanne cocukalr hastada dikkat ediyorum inşallah kapmam onalrdan![]()
şekerimizde çıkmadıya bebeğimde tam 26 haftada 950gr çıktı maşallah kuzuma 1 kilo olmuş ele avuca gelcek artık annesinin bitanesi![]()
kızlar çok keyifliyimmm,bugün erkek kardeşimin kontrolü vardı bende hazır gitmişken çarşamba günü olan randevumu bugüne alayım dedim bebişkom 35 cm 1220 gram 27+5 e uyumlu.doktorum 20 dk kadar uğraşıp resmini de verdi bana.çok mutlu ve sevindirik oldum
Eki Görüntüle 862383
Eki Görüntüle 862383
Eki Görüntüle 862383
karar verdım kısısel bakım konuusnda dunyanın en becerıksız hatunuyum.ah benım ucup gıden lazerım ahhh.kızlar yarın doktora gıdıcem amaaaaaa gene tam temızlenemedım artık jıletı bıle beceremıyorum kanattım heryerımı of nasıl gıdıcem bole doktora yaaa
Bugün bir başka kocaman görünen göbeciğimi ekledimbeni her gün gören bitanecik kocacım bile bu akşam,' kız senin göbeğin büyümüş, tam bir hamile olmuşsun.'dedi.
![]()
aynen lazere verdigim paralar uctu gittiii :)) ben de jilet yapamam asla, ben sundan aldim bak sen de istersen. jilet gibi degil, kanatmiyosun filan hem de killar kalin cikmiyor. ben memnunum
Eki Görüntüle 862446
aynen lazere verdigim paralar uctu gittiii :)) ben de jilet yapamam asla, ben sundan aldim bak sen de istersen. jilet gibi degil, kanatmiyosun filan hem de killar kalin cikmiyor. ben memnunum
Eki Görüntüle 862446
Bu huzursuz bacak sendromu yuzunden depresyona gircem yakinda.uyutmuyoooooo![]()
maşşallah ne güzel görünüyorsunuz ikinizde.ben hiç foto çekilmiyorum.ve cokda kızıyorm kendime bu konuda.
Çok güzel canım yaa, bayıldım resmen:))
Ben face kullanmıyorum yaa vuraya da geliiinkızlar zamanımız artık daralıyor
ve çoğumuz kadınlarkulubune giremicez bir süre isteyen face grubumuza dahil olabilir![]()
Doğumdan sonra daha sık görüşürüz![]()
Eki Görüntüle 862383
Braun FG 1100 Silkepil Bikini Styler Tüy Alıcı ve Şekillendirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
bu urunun aynıısmı bırde acaba arkadasım eger varya rahatlarsam bununla sana cok dua ederım