Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneler kız çocuğu için hastane çıkışı arıyorum beyaz dantelli öneriniz var mı bildiğiniz
Ben çok araştırmadım ama baktğım kadarıyla da hiç görmedim canım :)
hh
canim seni anliyorum bende o durumdayim canim sen suan nerde oturuyorsun.
canim benim cok gecmis olsun icini ferah tut insallah erken dogum yapmazsin.
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr
dua edin şeker sonucunu bekliyorum
![]()
anneler kız çocuğu için hastane çıkışı arıyorum beyaz dantelli öneriniz var mı bildiğiniz
Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr
![]()
Bu hafta alis veris olayini bitirmem lazim artik.Bugün azcik dolastim bi tansiyonum düştü ter basti kötü oldum alincak seyler de var daha bilmiyorum ne yapicam. Lohusa takimi hastane icin gecelik falan bakicam daha bebegede biraz daha birseyler bakicam ama sanirim artik eski çevikliğim yok hemencik yoruluyorum![]()
![]()
bu sancılardan geçen hafta 3 gün boyunca bende de oldu durup duruken girdiği de oldu yemeklerden sonra başladı bazen bende kokrtum hele birinde kaldım kaskatı her harewketimde acı veriyordu doktora gittim dün ultrasonla baktı ya karnın büyüdüğü için olur ya da erken doğum habercisi olabilirdedi, erken doğum iiçin ultrasondan bakılıomuş rahim ağzında kasılma varmı diye baktı yok kasılma filan dedi rahat ol karnın büyüyor bunlar normal. seninkide öledir büyük ihtimalle bebişlerimiz büyüyo kaslar uyum sağlamıo hemen acı verio
Kızlar selam bugün bebeğime yeni ciciler aldım bebek yağı şampuanı ve pişik kremi aldım yağ ile şampuan organicare marka çok araştırdım pişik kremi mustela aldım inşallah bebeğime iyi gelirler
canim insaallah bişey olmaz bol bol yatarsin Ablamda öyle olmuştu şükür saglikli 10aylık kızı var.senin şikayetin varmiydi suyun azaldigini farketmedin mi akintin var miydi ki?Kizlar bebek dogum kanslina yerleşmiş suyum cok azalmış o kadar suds içiyorumerken dogum riskim vsr
![]()
Güle güle kullanin bizimde bugün geldi keremler sampuanlar internetten almistim.Banyosununzun üstüne raf yaptircaz oraya yerlestiricem.Birsey sorucam ya deterjan olayini naptiniz ben karar veremedim sivi bebek deterjanimi sabun tozumu ???????
![]()
kızlar kızımın odası için ÇİÇEKLİ POP ART FON PERDE HEDİYELİ GittiGidiyor'da 96909103 bu fon ve düz beyaz perdemi güzel olur yoksa https://www.google.com.tr/search?q=...Fcategory%2Fcocuk-giyim%2Fpage%2F2%2F;383;338 bu perdemi daha güzel olur.mobilyası düz beyaz kulpları renkli çiçekli avizesi pembe kelebekli halısıda pembeli ve içinde bissürü renkli kelebekli.hangi perde daha hoş olur