kızlar ben hint astrolojisiyle azıcık ilgilenirim, bir kaç sene evvel kendi doğum haritamı yorumlattırmıştım mesela, bugün de mail kutumda jüpiter 4 ay botunca yani mart ayına kadar geri harekette diye bir mail görünce endişelendim. bizim bebişler mart ayına kalmadan doğacak çünkü diye. ve konusunun uzmanı bir kişiden bilgi istedim sağolsun aşağıdakileri yazmış bana.şubat ayının ilk yarısında doğacak olanlar için, ilgisi olanlar varsa buyrun okuyun:) jüpiter gibi şans,bolluk,bereket gezegeninin geri harekette olması kötü bir durum değilmiş...
Mailime gelen cevap:
Bebeğinizin Jüpiter geri giderken doğması hiç endişe edilecek bir şey değildir, merak etmeyin :)
Benim de natal haritamda Jüpiter geri hareket durumunda.
Öncelikle Jüpiterin hangi evde olduğu önemli. Jüpiter Şubat ayında halen İkizler burcunda olacak.
Bunun anlamı, çocuğunuz bilgiye dönük, iletişimde rahat biri olabilir. Diğer yandan, biraz fazla paylaşımcı, merhamet duygusu çok gelişmiş biri olabilir. zihin fazla çalışabilir :) Yaşı ilerledikçe veya ergenlikte kilo alımına dikkat etmelidir.
Jüpiter Şubat ayı boyunca Hint astrolojisinde Aridha dediğimiz bir takımyıldızda ilerlerken büyük ihtimalle çocuğunuz doğacak, bu yıldız çok genel olarak şu etkileri verir :
Hassastırlar, başkalarının acılarını, sıkıntılarını hisseder, etkilenebilirler. Empati kurma yetenekleri gelişmiştir. Kendilerini dengede tutmakta zorlanabilirler. Hayatlarında denge de olmayı, uç noktalara fazla kaymadan, kararınca yaşamayı veya hissetmeyi öğrenmelidirler. Güçlü bir hafızaları vardır, zekidirler. Bilgiye çok önem verirler.
Sizin çocuğunuz bu alanlarda biraz daha hassas olabilir ki gördüğünüz gibi kötü bir şey yok :)
Evladınız ile sağlıklı mutlu bir hayat sürmenizi dilerim. Şansı bol olsun. tüm kalbimle dilerim ki evren onu hep korusun. Ülkesi ve sizin için faydalı bir birey olsun.
Sevgilerimle...