ben de esimin atletlerini giyiyorum cok rahatlar :):):)
ya kizlar ben bu dediklerinizi hic bilmiyorum, lizoz nedir? rob do sambir nedir? zaten her seyi yavas yavas aliyoruz, bi de dun annem ve kayinvalidemle konustum, kizimiza bi sey aldiniz mi diyorum, babam arkadan bagiriyor bi dogsun bakalim diyor. sanki alsa yollayabilcek buraya, burda tek basimiza yapayalniz kalmisiz, anlamadim kimse heyecanli degil kimse bi sey almamis, oturdum agladim ben de bi suru, kendi kendime liste yapiyorum almaya calisiyorum her hafta bi kac parca bisiler alsam yetisir diye dusunuyorum, keske ben de annemle kayinvaldemle veya bi arkadasimla cikip alisveris yapabilseydim, her seyi internetten aliyorum nerdeyse, esim de oyle uzun uzun magaza gezmeyi arastirmayi sevmiyor, nasi olcak hic bilmiyorum, gurbeti daha da bi aci hissettyor bu durum, turkiyede olmayi cok isterdim gercekten.. of neyse sizi de bunaltmiyim.
canım üzülme sen çoçuğğunu kucağına alınca tüm sıkıntılar geçecek
artık onlar peşinde koşarlar bebeği görebilmek için inan hayatta anne kadar fedakar kimse olmuyor sen bunu anne karnında yaşamışsın benimde eşim öyyle yaptı hele dur diye 6 aylık olsun yok doğsun diye ben aldım internet pazar her gittiğim yerden şükür eksiği kalmadı ama inan insanı en çok düşünen annesi ben teleşla hazırlıkları tamamlıyorum etrafa manasız geliyor ama ben kızımada ne zaman karnımı ellesem sen merak etme kuzum annen sana yeter kimseye gerek yok allah bizi ayırmasın yeter diyorum
maddi olarak kısıtlıyım ama az olsun önemli değil ben çocuklarıma sahip çıkarım
annelik işte bu
ben çocuklarımı çokkkkk seviyorum çalışırım rabbim izin verirse elimden geleni yaparım
geri kalan masal