Canım park yataklar da pek ucuz değil. Ben 400 tl ye aldım. Ve yatak odama sığmıyor. Dolayısıyla küçük bir beşik daha alacağım. 90-100 tl ye basit bir model buldum. Hem de küçük birşey. Gün içinde salona falan da taşıyabilirim. İstersen bu tarz bişey araştır sen de.. Süt sağma makinesi herkese gerekli olmayabiliyor ama, benim yeni doğum yapan bir arkadaşım göğüsleri yara olduğu için bebişi emziremedi. Makine ile sağıp verdiler. Önceden marka model araştırmamıştı. Eşi gidip apartopar bişey almış. Ben önümüzdeki hafta modele karar vereceğim. İhtiyaç olursa eşim gidip alır.
Zaten doğuma sizin oraya gelicem. Hem sen bakarsın bana :)) Gerçi aynı gün doğurmayaydık iyiydi

Anacım ben o kadar büyük bir bebek bakım çantası almışım ki, valiz gibi. Herhalde epey bir süre kendi çantalarımı kullanmayacağım. Bu model güzelmiş. Güle güle kullan..
Canım bu akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir. Bildiğim kadarıyla şeffaf veya beyaz akıntı hemen herkeste var ama renkli ise sen drunu bilgilendir.
Canım galiba ilk defa denk geliyoruz seninle. Problem ne bilmiyorum ama, keşka yapabileceğimiz bişeyler olsa...