• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Canim ya bu hamilelik beni 5 yas yaslandirdi yaa. 2 aylikken dusuk tehlikesi bol kanamalar hastanede yatmalar, simdicocuk saglikli mi organ veya zeka olarak. Bu iki haftadir eskiye nazaran az hareketler. Off ne zormus bu is yaa

Canım ya aynı şeyleri ben de düşünüyorum hatta çok mu abartıyorum diye de kendime kızıyorum......sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydık Allahımızın izniyle....vesveseli biri oldum çıktım....ya şöyle olursa ya böyle olursa diye....,,

Slm kizlar ben saat dörtten beri hastanedeydim karnim cok sertlesiyordu hastaneye giitik nts de kasilmalarin cikti iki tane serum bi igne vurdular kasilmalarim böyle devam ederse bebek icin ciger gelistirici igne vurucakmisim.kizlar bana cok dua edin gecen yil kizimi 26 haftalikken kaybettim buna da bisey olacak diye cok korkuyorum ne olursunuz duaninizda beni eksik etmeyin.

Slm kizlar ben saat dörtten beri hastanedeydim karnim cok sertlesiyordu hastaneye giitik nts de kasilmalarin cikti iki tane serum bi igne vurdular kasilmalarim böyle devam ederse bebek icin ciger gelistirici igne vurucakmisim.kizlar bana cok dua edin gecen yil kizimi 26 haftalikken kaybettim buna da bisey olacak diye cok korkuyorum ne olursunuz duaninizda beni eksik etmeyin.

Allah korusun canım bebeğini ve seni sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah

dualarımız sizinle cnmm inşallah birşey olmaz dua et sen de bol bol

Allah yardımcın olsun canım

kızlar size bir sorum olacak bilen varsa cevaplasın lütfenn...benden 1 hafta kadar önce açık yeşil akıntı geldi önemsemedim sonra hep renksiz akıntı geldi ve koku da yoktu ama nedensee burnuma koku geliyor ve afedersiniz iç çamaşırımı çıkarıp kokluyorum yokk koku delircem dedim,şimdi yine çook açık yeşil bir akıntı geldi ve hemen ardından beyaz akıntı geldi off doktoru bilgilendirsem miii bilemedimmm ne önerirsiniz??

enfeksıyon belırtılerı canım, bı doktora gorun ıstersen ılac verır belkı:34:

Kızlar eşim bebek arabasına acele etmeyelim doğunca alırız hem hemen kullanmıycaksıb diyor bende bişey diyemedim oda takımı konusundada pek pahalı bişey almayalım dedi bende ikea ya bi bakıp 3 kapallı bi gardolap almayı düşünüyorum beşikte düzgün güzel biley olur artık . " ikeadan bişey alan bi arkadaş vardı nasıl memnunmu ??

Allah yarsımcınız olsun canım atlatırsınız inşallah..dualarımız seninle..

Kızlar eşim bebek arabasına acele etmeyelim doğunca alırız hem hemen kullanmıycaksıb diyor bende bişey diyemedim oda takımı konusundada pek pahalı bişey almayalım dedi bende ikea ya bi bakıp 3 kapallı bi gardolap almayı düşünüyorum beşikte düzgün güzel biley olur artık . " ikeadan bişey alan bi arkadaş vardı nasıl memnunmu ??
Canım ben almadım ama alan ve memnun kalan arkadaşlarım var..

selam şekerler,
uyumam mı hayırlı uyumamam mı bilemedimm, daha önceki gecelere göre uyku konusunda daha verimli bi gece geçirdim ama gel gelelim elin adamlarıyla bi haltlar yedim rüyamda hem de nasıl anlatamam +18 halt etmişş,
çocuum ahlaksız olucak yaa korkuyoruumm,sabah da cikoya dedim bak ben elin oğlanlarıyla böle böle, ne rahat kocaysa benimki de demek elin oğlanlarıyla diyo diyo gülüyo,kendime mi gıcık olayım kocama mı gıcık olayım seçemedim,
rüyayıda hala da hatırladıkça tövbee tövbeee,aranızda varmı böle rüyalar gören ??:30::30:

ben bunu eşime söylesem beni o an boğazlar adam o kadar kıskançki bu halimle bile tek çıkarmıyor beni bide kızım var düşün yani.başkasını görmemede fırsat gelmiyor zaten ben kaçar oldum :)doktor tehlikeli demediyse korkmanızı gerektiren bişey yok zamnı geldiğinde uyarıyor doktor zaten kızımda öyle olmuştu çünkü.doktorla bi konuşun bu meseleyi rüyanda görmektense.

halı işimi hala halledemedim kimse de cevap yazmamış yorumda bulunmamış neyse yarın netleştiricem bu konuyu :31:
öksürüğüm hala geçmedi üstelik burnumda tıkanıyo sık sık doktor da ilaç vermiyo böyle devam ediyorum işte :5: okulda artık fazlasıyla yoruluyorum akşamları hiç bi yere çıkasım gelmiyo bacakları dikip yatıyorum yine de dinlenemiyorum sizde durumlar nasıl siz de halsiz misiniz benim gibi :26:

Canım ya aynı şeyleri ben de düşünüyorum hatta çok mu abartıyorum diye de kendime kızıyorum......sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydık Allahımızın izniyle....vesveseli biri oldum çıktım....ya şöyle olursa ya böyle olursa diye....,,

İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi hepimiz.. Benim 1 oglum var ben de o dogduktan sonra ne kadar paranoyak oldum anlatamam size:) gerçekten annelik çok zor bir o kadar da güzel tabi ama diyeceğim o ki anne olmak zaten vesveseli olmayı beraberinde getiriyor eğer aşırı rahat bir insan değilseniz :) yani karnınızdayken yaşadıklarınız ayrı vesveseler büyütürken yaşadıklarınız ayrı.. Ki şunu belirteyim bana tüm çevrem rahat bir insansın derken anne olduktan sonra çok değiştin demeye başladılar:) ben de farkındayım tabi enteresan bir paranoyak oldum çıktım valla:) olmamak mümkün değil canından bir parçayı hayata hazırlıyorsun tabi kolay mı..

canım beim allah yardımcın olsun

Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam

Günaydın kızlaar,

Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle.

halı işimi hala halledemedim kimse de cevap yazmamış yorumda bulunmamış neyse yarın netleştiricem bu konuyu :31:
öksürüğüm hala geçmedi üstelik burnumda tıkanıyo sık sık doktor da ilaç vermiyo böyle devam ediyorum işte :5: okulda artık fazlasıyla yoruluyorum akşamları hiç bi yere çıkasım gelmiyo bacakları dikip yatıyorum yine de dinlenemiyorum sizde durumlar nasıl siz de halsiz misiniz benim gibi :26:
Geçmiş olsun canım. Valla ben hep uyuyamamaktan şikayet ediyordum. Ama bir ikigündür bende de bir yorgunluk var. Dün 10 da uyuyakalmışım. Eşim hadi kalk odamıza diyor. Olmaaaz çamaşır asçam diye sayıklıyorum. Sonra yatmışım da taa az önce uyandım ve hala da uykum var. Kıyamam çamaşırları da uykusunda uyanıp arada eşim asmış.

kızlarr günaydınnnn
uykusuzluk beni öldürcek bigün yaa

Günaydın huzunbazcım.. Ben de aynı dertten muzdariptim, ama noldu bilmiyorum şimdi de acaip uyuyasım var ama onu da doyuracak bi ortam yok:( orta yolu bulamayacağım galiba:(

canım ben suyumun gelişiyle gittim hastaneye sancımla değil yani

fakat ondan 3 hafat önce hafif sancılarım olmuştu yani ben onda sancı bu diyordum ama sonradan anladımki hafif sancıymış adet sancısından biraz çoktu o yalancı sancılarım
zaten ozamandan sonra 2 cm açıklığım olmuştu 3 hafta 2 cm açıklıkla gezdim ben

fakat şunu biliyorumki suyun patladığında sancılar daha yoğun hissediliyor okuduğum bir çok doğum hikayesinden anladığım bu
mesela sancıları olupta suyu gelemyen birinin doktor suyunu patlatttığında sancısı iki katına çıkıyormuş

benim suyum geldikten 1 saat sonra kendi sancım gelmişti işte yani evdede dursam duramazdım o sancıyla

İnşallah bizde sancılarımızla gideriz hastaneye suni sancıya gerek kalmadan :ssz:

oturr bence cnm fazla gezme yinede dikkat etmek en güzeli.böyle beklicez:18: heyecanla işte :18:

izne çıkınca full yatmayı düşünüyorum :ssz:

Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam

Maşallah canım yavruna... Ya ben de bu sefer aynı şeyi düşündüm. Bunlar ultrasona sığabiliyorken doktora gitmesi daha eğlenceliydi. Şimdi tam bişeye benzetilemiyorlar:( eskiden daha bi özleyerek gidiyordum. Şimdi içimdeki hareketleri daha çok tatmin ediyor galiba. O kadar aramıyorum doktora gitmeyi.

Maşallah canım yavruna... Ya ben de bu sefer aynı şeyi düşündüm. Bunlar ultrasona sığabiliyorken doktora gitmesi daha eğlenceliydi. Şimdi tam bişeye benzetilemiyorlar:( eskiden daha bi özleyerek gidiyordum. Şimdi içimdeki hareketleri daha çok tatmin ediyor galiba. O kadar aramıyorum doktora gitmeyi.

ben yine özlüyorum ama gidince hayal kırıklığı oluyor :1:
napalım artık doğunca bol bol bakar görürürüz :34:

Back
X