Günaydın kızlar...umarım herkes iyidir.....
benim acil bi işim var...onu halledip aranıza dönücem...öperim
Ellerine sağlık,gayet başarılı
hayırlı olsun canım.güle güle giysin bebişin
Allah yardımcın olsun Taubecim...dualarım seninle...inş bi şey olmayacak,içini ferah tut,bol bol dinlen
maşallah Nisa Duru'ya

kizlaaar bu pastayi ve kurabiyeleri kocamin dogumgunu icin yaptiiim. nasil olmuslar ??? ufak surpriz bi dogumgunu partisi yaptim ona ailelerimizi cagirarak. anlamasin diye de daha onceden hazirlik yapmadim, bu halimle canim cikti ayni gunde hepsini yaparak :))
kizimin kurabiyelerini ve pastasini da kendim yapicam, oyle gorundugu kadar zor bisi degil. isteyene tarif de verebilirim)
Eki Görüntüle 874030 Eki Görüntüle 874031 Eki Görüntüle 874032
Ellerine sağlık,gayet başarılı

Eki Görüntüle 874145 Eki Görüntüle 874162 Eki Görüntüle 874161 Eki Görüntüle 874160 Eki Görüntüle 874159 Eki Görüntüle 874158 Eki Görüntüle 874156 Eki Görüntüle 874157 Eki Görüntüle 874154 Eki Görüntüle 874153 Eki Görüntüle 874149 Eki Görüntüle 874148 Eki Görüntüle 874147 Eki Görüntüle 874146 Eki Görüntüle 874163 kızlar bınları aldık
hayırlı olsun canım.güle güle giysin bebişin

Slm kizlar ben saat dörtten beri hastanedeydim karnim cok sertlesiyordu hastaneye giitik nts de kasilmalarin cikti iki tane serum bi igne vurdular kasilmalarim böyle devam ederse bebek icin ciger gelistirici igne vurucakmisim.kizlar bana cok dua edin gecen yil kizimi 26 haftalikken kaybettim buna da bisey olacak diye cok korkuyorum ne olursunuz duaninizda beni eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun Taubecim...dualarım seninle...inş bi şey olmayacak,içini ferah tut,bol bol dinlen

Günaydın
dün gittim gördüm kızımı artık ultrasona sığmadığı için çok net belli olmuyor anladığım kadarıyla artık işte.
Cok yoğundu ya doktor bi daha hafta ici gitmem beyni sulanmisti resmen
Kizim 1800 gram boyunu sormadım yinr unuttum kendim hesapladım 41 cm çıkıyor
Bacaklarinda ödem var tuzluyu kes dedi
3 kilo almisim fazla dedi kizinla mi yarışıyorsun dedi ,)
Sag yanımda hissettiğim bacaklariymis oradan ittiriyor sürekli
Agrima sancima normal dedi bu ayda
Boynunda kordon var simdi bir sorun değil ama doguma yakin tekrar bakariz dedi.
7 yada 9 aralik ta 32. Hafta için gidicem 32. hafta raporumu alıcam sonrada dediğim gibi izne çıkmak istediğim haftada gidip yatış raporu alıcam
maşallah Nisa Duru'ya