2014 Şubat Anneleri

:5:seni öyle iyi anlıyorumki canım annem daha bir çorap almadı düşünebiliyo musun aklım almıyo benim ya elbet bişiler alıcak biliyorum ama inan hiç gözümde yok artık öyle hevesim kaçtıki burda gördükçede iyice içim buruluyo yok yani kaçtımda mı evlendim yada hemen mi oldu çocum 6b sene hastane köşelerinde öldüm bittim kimse yanımda değildi kimseyide istemedim sabah 7de girdigim hastanelerden akşam 5-6 da çıktım eve gelip ağlayarak yemek yaptım kimseyi istemedim yanımda yormadım kimseyi ama mutluluğumu paylaşmalılar ama yoklar:14: 2 bayram geçti ya insan onlarda bali bi çöp alırda verir ama nerde ucuz olsun hatta bişey almasında örsün diyorum ona bile razıyım ama yok zaten hep düşücek diye düşündüler ben biliyorum hep erken erken halada erken diyolar geçen telefonda aramış kanal 7yiaç çatlakları anlatıyolar diye ççatladın mı felan diyo ama erken da 6 ayda diyo bende 7. ayımız bitti 8e girdik dedim oldumu o kadar diyo:19: dogurunca haberin olur dedim bende:5: bizde kız annesi beşik alır kıyafet alır hastane çıkışı felan ben beşik istemiyorum kayınvaldemler odasını alcak bide ablamın beşigini aldım yatak odama koydum yepyeni çok güzel küçücük beşik istemiyorum dedim altın bilezik takıcak kızıma bende bebek arabasını alırsın beşik istemiyorum dedim istedigim arabada 650tl beşik o kadar değil altında pahalı olcak o kadar alamam dedi ben taksitle alır kolay olur diye dedim tee en başında şakayla karışık konuşulmuş mesele bunlar ondan sonra ses çıkmadı hiç almazsa almasın kendimiz alırız ama şu alcam bunu alcam yok insan alcakalrmı almıcakalrmı bilse eksiklerimizi tamamlıcaz ama anladımki kimseye güvenip çocuk yapılmazmış çok gücüme gidiyo yazarken bile boğazımda bi düğüm var şuan :50: maddiyata bağlamıyorum olur olmaz ben bilemem ama bir örgüde mi öremez insan bunca seneden sonra çok kırgınım bundan sonra dünyaları alsalar faydası yok ben o magzalara girip bakıp bakıp çıkıyorum yıllarca bakamadıgım şeyleri artık alabilirim şimdide alamıyorum diye üzülüyorum...

kayınvaldeme gelince oda aynı geçen bayram waikide gezerken 9-90na yazlık bi tulum aldı yazdan kalanlar indirimdeya onlardan...3yane 1tl lik çorap aldı bide battaniye 20tl ye... bu kadar bunalrada daha yeni alınanlar bu zmana kadar bişi yok bide hastane çıkışı alcakmış öle diyo alcada pahalılardan bakmıyo hiç ucuzlardan bişi işte bebek odamızı alcaklar eşim tır aldı 2 sene önce fabrikadan cıkıp onu ödüyoruz onalrın üstünede kredimiz var bizim bi kredimiz bitiyo eşime onların üstüne olan kredini alırsın kendin demiş onu alcak eşim tv borçları bitcekmiş o zman alcakalr odayı aralık geçsin alcaz onuda onlar alcak yani kredimizi alcaz odayı ödücekler biz alcaz gb olcak yani :37: neyse ya konuştukça günaha giriyorumda insan içinden atmak istiyo ....

bazen eşimede diyorum parası olmayabilir geçen pazara gittik biliyorum parası yok çok ama görümcemin ogluna ev corapları varya altı derili onlardan bakıyo hastaneden çıkmışız seker yüklemesi yaptırmışım çarsıda dolasalım dediler dolaşıyoruz zaten içim bi milyon halim yok deli oldum kerameti 10tllik bişi ama 10 liran varsada bana alcaksın ya benim zamanım şimdi senelerdir 6 senedir onun ocuklarına aldıgın yetmedimi yani alsın annesi lazımsa moralim bozuldu çok taktım hamileyken insan daha çok takıyo ufacık şeyleri:50:

ah ah daha neler var ama allah yardım ediyo görümcem bisürü takım verdi ayaklı donlar zıbınlar felan kendimde aldım bikaç bişi çıplak kalmaz allahın izniyle ama bunları kaydediyo içim... örgü bşeyi yok diye üzülüp öğrenim vidyolardan pcden baka baka bi patik yelek ördüm kızıma.. komşu teyzede bi yelek patik örmüş çok örgü örer dün onlardaydım senin kızına edi mor beyaz çok şirin bişi onlar var kkdan bi arkadaşım tee mersinden yolladı yelek kızıma kayınvaldemde görümcemin çocukalrının küçük yelekelrini getirmiş 2 tane ço düşünceli ... o komşu bunlar snein diyince bende örcem bitane dedi:19: öyle işte dogsun saglıkla kuzumda ben alırım kızıma herşeyini :31:

off off içimi döktüm bee yaramı deştin canım:ssz:

Aynı anda yazmışız canım ya:) aynen hiç takmamak lazım ben de senin gibi zor kavuştum bebeğime buna da şükür Rabbim tüm isteyenlere versin..ama insan ilgi bekliyor işte..annem de oda alsın diye bekledim ne gerek var tayininiz var istanbula döndüğünüzde alıtım dedi..aslında mantıklı ama benim çok gücüme gitti..sonuçta ben 5 sene beklemişim bu bebeği heves yapıyorum..istemiyorum haklısın dedim yatakla ucuz bi dolap aldım kendim..mesele maddiyat değil ilgi bekliyor insan..ablamlar sağolsun yiğenlerden bisürü kıyafet verdi ben dayanamayıp bikaçtane de yeni aldım bana ne gerek var diyor..yani ibsan heves ediyor bikaç parça yeni bişeyi olsun istiyor ama anlamıyotlar yaa eminim artık anlamadılları için takmamaya çalışıyorum..kaynanamsa hep aynıydı farklı davranmasını beklemek saçma olur kendi oğluna bile ilgisiz sevgisizken ben ne bekleyebilirimki..inş doğuma geldiğinde çok kalmaz bi de loğusa stresiyle onu çekmek istemiyorum..

:)) valla hayat beni öyle yaptı artık lafımı hiç sakınmıyorum öyle şeylerini alttan aldımki yordu beni artık
Bi de kaç kg aldın diye sorup duruyo ya çok alma diyo kendi 30 kg almış ve sonra hiç verememiş yani sn kendine bak diyesim geliyo ama okadarını söyleyemiyorum:))

Yoksa benim kayınvalidenmi bahsediyosun lauranacım :) aynen ya ilk torun kadın sadece havlu almış bitane ayıp olmasın diye o da heralde..tamam maddi durumları süper değil ama insan bi heves edip bi tulumda mı alamaz..gerçi benim kaynanam bana düğünümde bile ne altın ne bilezik taktı..onların takacaklarını kocacım almıştı zar zor biriktirdiği parasıyla..çok şükür alıyorum kızımın herşeyini..zaten annemin 5.torunu onun da süper hevesi yok öle almakla ilgili..ama kayınvalidem bişi almayı bırak nadılsın diye sormak bile yok..geçen gün bebeğin randevusu vardiye eşimi aradı eşim de telefonu bana verdi alıralmaz bebek nasıl diyor,önce bi sor kızım nasılsın nası gidiyo diye..ben de nasılsınız iyimisiniz diye sözünü kestim..zaten torunu olacak olmasa hiç aramıyodu..ben cvs yqptırdığımdada gıcık olmuştum..bana nasılsın canın çok acıdımı diye soracağına bebek duruyo dimi dedi yaa..valla sonuç olarak ana gibi yar olmazz..annecim ilk beni düşünürken o ilk torununu düşünüyor..kadına dolmuşmuyum ne:))

:9::9:cadaloz biz miyiz ne:52: dolmuşuzki ne dolmuşuz kız benim kız içime sıgmıyo 2 gündür bi çabalr içinde sürekli idrar torbamla boks yapıyo deli oluyorum ya saat bası wcdeyim:27: hiçbi kuvvet beni klozete oturtamaz diyodum artık klozetle bütün olduk casnım benim:27::31: normla tuvalete gidemiyorum oturamıyorum temizlik yapamıyorum çünkü:52::1::1::9:

bu gece gitti kayınvaldemler evlerine 3 gn yanlızız eşimle tatil:31: pazartesi gene gelcekelr:52: 1 ay oldu yanlız yaşamayalı:37:

bugün komşum 40 uçurmaya geldi oğlunu topaç gb maşallah cocuk 4 aylık gb 5kiloya yakın dogdu zaten dsütü yetmiyomuş bende dedim bu pilav üstü kuru yicek kadar olmuş gülüyolar:1: ama çok gaz problemleri varmış ya cocu kucmaa alamıyorum kıvrana kıvrana sekiz oluyo yavrum yazık gaz konusu çok zor ya :50: bende aldım dr brawnun biboronunu gösterdim ondan alcak bakalım saglık ocandanda damla vermişler gaz için allah ayrdım etsin bebeişlere hiç kıyamıyorum

başka bi komşumuda kızı olmuştum 4-5 aylık oldu herelde ondada sürekli mikop kapma hastalıgı var kız biyere cıkmıyo gelenede bebeği vermiyo doktor bebege temas eden kişilerin bile kıyafetleri sabun tozuyla yıkanmış olcak demiş beşigi felan herşeyini tekrar yıkamışlar çocukta alerjik bişi varmış hep huzursuz hasta 14-15 saat emmedigi oluyo ymeeside yok doktor mamada verdirmiyomuş sğtğ çok diye anlamadım gitti allah korusun neler var ya :50:

dogunca nabcaz bilmem o mzanda başka dertleri cıkıcak yavrularımın kıyamam bebeklere dertlerinide söyleyemiyolar:5:

cidden yaa haksever.bir an önce doğsun istiyoruz ama doğuncada işimiz çok

:)) valla hayat beni öyle yaptı artık lafımı hiç sakınmıyorum öyle şeylerini alttan aldımki yordu beni artık
Bi de kaç kg aldın diye sorup duruyo ya çok alma diyo kendi 30 kg almış ve sonra hiç verememiş yani sn kendine bak diyesim geliyo ama okadarını söyleyemiyorum:))
ahahah söyle bunları ama içinden :D ben kayınvalidem ve diğerleri ile konuşmuyorum ohhhhh mis :D
:9::9:cadaloz biz miyiz ne:52: dolmuşuzki ne dolmuşuz kız benim kız içime sıgmıyo 2 gündür bi çabalr içinde sürekli idrar torbamla boks yapıyo deli oluyorum ya saat bası wcdeyim:27: hiçbi kuvvet beni klozete oturtamaz diyodum artık klozetle bütün olduk casnım benim:27::31: normla tuvalete gidemiyorum oturamıyorum temizlik yapamıyorum çünkü:52::1::1::9:

klozet gibisi varmı yaaa :D

:63::63::63::63::63::63: sana dün özel mesaj atmıştım

Aynı anda yazmışız canım ya:) aynen hiç takmamak lazım ben de senin gibi zor kavuştum bebeğime buna da şükür Rabbim tüm isteyenlere versin..ama insan ilgi bekliyor işte..annem de oda alsın diye bekledim ne gerek var tayininiz var istanbula döndüğünüzde alıtım dedi..aslında mantıklı ama benim çok gücüme gitti..sonuçta ben 5 sene beklemişim bu bebeği heves yapıyorum..istemiyorum haklısın dedim yatakla ucuz bi dolap aldım kendim..mesele maddiyat değil ilgi bekliyor insan..ablamlar sağolsun yiğenlerden bisürü kıyafet verdi ben dayanamayıp bikaçtane de yeni aldım bana ne gerek var diyor..yani ibsan heves ediyor bikaç parça yeni bişeyi olsun istiyor ama anlamıyotlar yaa eminim artık anlamadılları için takmamaya çalışıyorum..kaynanamsa hep aynıydı farklı davranmasını beklemek saçma olur kendi oğluna bile ilgisiz sevgisizken ben ne bekleyebilirimki..inş doğuma geldiğinde çok kalmaz bi de loğusa stresiyle onu çekmek istemiyorum..

canım benim annem böyledir ama ablamda çok aldı yani biliyorum ördüde ben banada yapar sandım bide dediğin gb bunca seneden sonra ilgi olur sandım annemin 3.ç torunu olcak heveslerimi kaçtı bilmiyorum ama ben hamileliği başka sanıyodum yere göge konuşmucam felan diye ummuştum yok anacım aynı tas aynı hamam:24:

kayınvaldmee gelince o harika bi insan öyle iyilerki kayınvalde denmez herkezde bilir çok iyiler yani ama nedense özenmiyo işte kadın ya yada ben mi büyütüyorum alcakalr yapcakalrda ne zmaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:36: bana kalsa ben ögrendim andan itibaren cinsiyetibni doldururdum evi herşeyi almak istiyorum yani heves ediyorum hatta ölüyorum onun bir ırnak makasına saatlerce bakıp inceliyorum manyakmıyım ben değilim sadece bebeğimi çok özledim hasretiyle öldüm bittim çok ağladım çok istedim rabbime şükürler olsun oldu hamileyim ve soonuna kadar hakettim herşeyi ama herşeyi:36: heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:52: ay :32::24:

:1:şişkolar kendilerini görmüyo zaten canım nabalım hamiş topiğinden sonra diyet topiklerine tayin oluruz bizde pereylemi sanki yaşasın kk yaşasın kazen :kkk:

:))benim de öyle yani wcye gittiğime değmiyor bikaç damla:) benimkinin ayaklar aşağıdaymış daha dr baslı hissedetsin dönünce biraz rahatlarsın dedi..
ahahah söyle bunları ama içinden :D ben kayınvalidem ve diğerleri ile konuşmuyorum ohhhhh mis :D

klozet gibisi varmı yaaa :D

:))en güzelii, eşim çok etkileniyo benim ve bize yansıtıyo..ben de son derece resmiyim..Allah biliyor hiç sevmiyorum ama eşimin ailesi diye idare etmeye çalışıyorum okadar..

kocam şimdi isyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn edicek gidip onla ilgileniyim acıkta pcden kalkamıyorum ayıp olmasın diye kayınvaldemelr varken oturamıyorum pcye ya püff:ssz:

bu arada kayınvaldem bana vizon rengi yelek örüyodu bitmez bitmez doguma diyodu burda hep başına oturtturdum bitirdi bugün:12: görümcem bir örnek kızınada ör demişş örcekmiş yetişmez doguma ama dedi istersen yetişir dedim bende:52:

neyse ay çok birlikte kaldık dedikodu çok ama iyi geceler eşime bakim ben bu sessizlik hayra almet degil:18::10::10::10:

aboooww kaynanatörlere bak hele :9: hepsi aynı yahu bence çok bişey beklememek lazım :34: annelerimizle de bazen anlaşamıyoruz artık biz de yaşlanıyoruz ondan kaynaklanıyo diye düşünüyorum ben :26:

millet diyor eşimde gece rutinimiz bozulmadı :D yahu diyorum klozete zor gidiyorum ben :D

ay onu hiç sorma zaten sadıç olduk el ense yapıyoruz gülüyoruz birbirimize bugünn anneleri gitti yata attım iktirdim yani oda düştü güya bende atlıcaktım ana karnım geldi aklıma atlayamadım tabi beni bi kriz tuttu gül gül oda anladı oda başladı gülmeye gel gel bekliyom sorun yok diyo:9::9::52: cok komik ya gecen saydım 20günde yaptık ya misafir felan derken :ssz: eh bide gün aşrı çocuk çalışmalarından sonra kocam askerde gb hissediyorum:52::9:

aboooww kaynanatörlere bak hele :9: hepsi aynı yahu bence çok bişey beklememek lazım :34: annelerimizle de bazen anlaşamıyoruz artık biz de yaşlanıyoruz ondan kaynaklanıyo diye düşünüyorum ben :26:

çiçem lafa gelince hepsi çok mutlu torunlar sebebiyle ama tık yok :D

millet diyor eşimde gece rutinimiz bozulmadı :D yahu diyorum klozete zor gidiyorum ben :D
:)))ya biz aylardır kardeşiz zaten önce yasak sonra kanama sonra korku artık bu saatten sonra da uğraşamam zatwn:))

Aynen canım ya eninde sonunda hepimiz analarımıza benzicez zaten:))

ay onu hiç sorma zaten sadıç olduk el ense yapıyoruz gülüyoruz birbirimize bugünn anneleri gitti yata attım iktirdim yani oda düştü güya bende atlıcaktım ana karnım geldi aklıma atlayamadım tabi beni bi kriz tuttu gül gül oda anladı oda başladı gülmeye gel gel bekliyom sorun yok diyo:9::9::52: cok komik ya gecen saydım 20günde yaptık ya misafir felan derken :ssz: eh bide gün aşrı çocuk çalışmalarından sonra kocam askerde gb hissediyorum:52::9:

:))ay dimi ne günlerdi yani insan soğuyodu bi süre sonra töbe töbe saatli randevulu neyse artık bebişler doğsun sonra kocalatımızın gönlünü alırız:)

:9: adamlarda da bebeklere bişey olur korkusu var :D
:)))ya biz aylardır kardeşiz zaten önce yasak sonra kanama sonra korku artık bu saatten sonra da uğraşamam zatwn:))

Aynen canım ya eninde sonunda hepimiz analarımıza benzicez zaten:))

gerçekten anneme benzemeye başladım

Back
X