- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
seni öyle iyi anlıyorumki canım annem daha bir çorap almadı düşünebiliyo musun aklım almıyo benim ya elbet bişiler alıcak biliyorum ama inan hiç gözümde yok artık öyle hevesim kaçtıki burda gördükçede iyice içim buruluyo yok yani kaçtımda mı evlendim yada hemen mi oldu çocum 6b sene hastane köşelerinde öldüm bittim kimse yanımda değildi kimseyide istemedim sabah 7de girdigim hastanelerden akşam 5-6 da çıktım eve gelip ağlayarak yemek yaptım kimseyi istemedim yanımda yormadım kimseyi ama mutluluğumu paylaşmalılar ama yoklar
2 bayram geçti ya insan onlarda bali bi çöp alırda verir ama nerde ucuz olsun hatta bişey almasında örsün diyorum ona bile razıyım ama yok zaten hep düşücek diye düşündüler ben biliyorum hep erken erken halada erken diyolar geçen telefonda aramış kanal 7yiaç çatlakları anlatıyolar diye ççatladın mı felan diyo ama erken da 6 ayda diyo bende 7. ayımız bitti 8e girdik dedim oldumu o kadar diyo
dogurunca haberin olur dedim bende
bizde kız annesi beşik alır kıyafet alır hastane çıkışı felan ben beşik istemiyorum kayınvaldemler odasını alcak bide ablamın beşigini aldım yatak odama koydum yepyeni çok güzel küçücük beşik istemiyorum dedim altın bilezik takıcak kızıma bende bebek arabasını alırsın beşik istemiyorum dedim istedigim arabada 650tl beşik o kadar değil altında pahalı olcak o kadar alamam dedi ben taksitle alır kolay olur diye dedim tee en başında şakayla karışık konuşulmuş mesele bunlar ondan sonra ses çıkmadı hiç almazsa almasın kendimiz alırız ama şu alcam bunu alcam yok insan alcakalrmı almıcakalrmı bilse eksiklerimizi tamamlıcaz ama anladımki kimseye güvenip çocuk yapılmazmış çok gücüme gidiyo yazarken bile boğazımda bi düğüm var şuan
maddiyata bağlamıyorum olur olmaz ben bilemem ama bir örgüde mi öremez insan bunca seneden sonra çok kırgınım bundan sonra dünyaları alsalar faydası yok ben o magzalara girip bakıp bakıp çıkıyorum yıllarca bakamadıgım şeyleri artık alabilirim şimdide alamıyorum diye üzülüyorum...
kayınvaldeme gelince oda aynı geçen bayram waikide gezerken 9-90na yazlık bi tulum aldı yazdan kalanlar indirimdeya onlardan...3yane 1tl lik çorap aldı bide battaniye 20tl ye... bu kadar bunalrada daha yeni alınanlar bu zmana kadar bişi yok bide hastane çıkışı alcakmış öle diyo alcada pahalılardan bakmıyo hiç ucuzlardan bişi işte bebek odamızı alcaklar eşim tır aldı 2 sene önce fabrikadan cıkıp onu ödüyoruz onalrın üstünede kredimiz var bizim bi kredimiz bitiyo eşime onların üstüne olan kredini alırsın kendin demiş onu alcak eşim tv borçları bitcekmiş o zman alcakalr odayı aralık geçsin alcaz onuda onlar alcak yani kredimizi alcaz odayı ödücekler biz alcaz gb olcak yanineyse ya konuştukça günaha giriyorumda insan içinden atmak istiyo ....
bazen eşimede diyorum parası olmayabilir geçen pazara gittik biliyorum parası yok çok ama görümcemin ogluna ev corapları varya altı derili onlardan bakıyo hastaneden çıkmışız seker yüklemesi yaptırmışım çarsıda dolasalım dediler dolaşıyoruz zaten içim bi milyon halim yok deli oldum kerameti 10tllik bişi ama 10 liran varsada bana alcaksın ya benim zamanım şimdi senelerdir 6 senedir onun ocuklarına aldıgın yetmedimi yani alsın annesi lazımsa moralim bozuldu çok taktım hamileyken insan daha çok takıyo ufacık şeyleri
ah ah daha neler var ama allah yardım ediyo görümcem bisürü takım verdi ayaklı donlar zıbınlar felan kendimde aldım bikaç bişi çıplak kalmaz allahın izniyle ama bunları kaydediyo içim... örgü bşeyi yok diye üzülüp öğrenim vidyolardan pcden baka baka bi patik yelek ördüm kızıma.. komşu teyzede bi yelek patik örmüş çok örgü örer dün onlardaydım senin kızına edi mor beyaz çok şirin bişi onlar var kkdan bi arkadaşım tee mersinden yolladı yelek kızıma kayınvaldemde görümcemin çocukalrının küçük yelekelrini getirmiş 2 tane ço düşünceli ... o komşu bunlar snein diyince bende örcem bitane dediöyle işte dogsun saglıkla kuzumda ben alırım kızıma herşeyini
![]()
off off içimi döktüm bee yaramı deştin canım![]()
Aynı anda yazmışız canım ya:) aynen hiç takmamak lazım ben de senin gibi zor kavuştum bebeğime buna da şükür Rabbim tüm isteyenlere versin..ama insan ilgi bekliyor işte..annem de oda alsın diye bekledim ne gerek var tayininiz var istanbula döndüğünüzde alıtım dedi..aslında mantıklı ama benim çok gücüme gitti..sonuçta ben 5 sene beklemişim bu bebeği heves yapıyorum..istemiyorum haklısın dedim yatakla ucuz bi dolap aldım kendim..mesele maddiyat değil ilgi bekliyor insan..ablamlar sağolsun yiğenlerden bisürü kıyafet verdi ben dayanamayıp bikaçtane de yeni aldım bana ne gerek var diyor..yani ibsan heves ediyor bikaç parça yeni bişeyi olsun istiyor ama anlamıyotlar yaa eminim artık anlamadılları için takmamaya çalışıyorum..kaynanamsa hep aynıydı farklı davranmasını beklemek saçma olur kendi oğluna bile ilgisiz sevgisizken ben ne bekleyebilirimki..inş doğuma geldiğinde çok kalmaz bi de loğusa stresiyle onu çekmek istemiyorum..