2014 Şubat Anneleri

al de ye kuzum, içinde kalmasınnn:16::16::16::9::9:

Allah büyük kuzum,inşallah hakkın olanı alırsın....sen yine de sakin ol kuzucuğun için,Allah'a havale et lipim:31:

Hep akşamları aklıma geliyor yarın alırım diyorum unutuyorum ama bugün alırım kesin... Nasılsın jackim...:16::16::16:

günaydın kuzum, senin canın vişne suyu mu istedi bakiim?
afiyet olsun, için yanmış demek ki...ben de sabah kalktım, kahvaltı yaptım evde, bugün öğlen yiyeceğim yemekleri hazırladım, bugün cuma çok çabuk geçer inşallah...haftasonu hem dinlenir hem de huzur buluruz hepimiz...

ayy evet balım yaa,içim yanmış.....bir de ben cok severim vişne suyunu...buzluğa da vişne attım hatta.bebişim dgdudugunda kaynatip içicemmm:16:

benim için hafta bitmiyor bugün...cumartesi de çalışıyorum çünkü...offff:5:

Hep akşamları aklıma geliyor yarın alırım diyorum unutuyorum ama bugün alırım kesin... Nasılsın jackim...:16::16::16:

oyyyy unutma al da ye artık :1: benim de yazın canım bi meyve istemişti...zamanı geceli de bi ay olmuştu aradık taradık dondurulmuşunu bulduk ama yiyemedim reçel yapmıştım :1:

gecen hafta pazarda gördüm aldım yedim,muradıma erdim hehehe:52:

iyiyim ben kuzum sen nasılsın bakim:54:

al de ye kuzum, içinde kalmasınnn:16::16::16::9::9:

Allah büyük kuzum,inşallah hakkın olanı alırsın....sen yine de sakin ol kuzucuğun için,Allah'a havale et lipim:31:

sağol tatlım, şu an yavrum ve ailemden başka hiç bir şey gözümde değil zaten, bizim kuzucuk da içimde kıpır kıpır şu an sabah arabada gelirken şarkı söyledim uyandı bana eşlik ediyor minnak tavşan:)

oyyyy unutma al da ye artık :1: benim de yazın canım bi meyve istemişti...zamanı geceli de bi ay olmuştu aradık taradık dondurulmuşunu bulduk ama yiyemedim reçel yapmıştım :1:

gecen hafta pazarda gördüm aldım yedim,muradıma erdim hehehe:52:

iyiyim ben kuzum sen nasılsın bakim:54:

:9::9::9::9::9: Bende yazın almıştım öyle bir kaç meyve...Geçen birini açtım yiyeyim diye tadı çok kötü geldi.

Bende iyiyim sağolasın :16::16::16:

oofff kızlarr gecende eltime daha ıyı davranıyo kv.dedim ...eşime...sen de çok soguk resmı duruyorsun anneme dedi. ilk başta soğuk gitti birseyler şimdi yelek patik örmüş yorgan pike battaniye falan yapıyo şimdi yapmıyo diyemem....kapı süsü de yapacakmış...ama yoook olmuyo ya ben sevemiyorum.. seee veee miiii yooooo ruummm
eşim nasıl onun çocugu bılmıyorum.annem bebek için alışverişe çıkalım diyo..eşim de annem de ister onu öağırmazsan ayıp olur diyo nasıl yapsam

sağol tatlım, şu an yavrum ve ailemden başka hiç bir şey gözümde değil zaten, bizim kuzucuk da içimde kıpır kıpır şu an sabah arabada gelirken şarkı söyledim uyandı bana eşlik ediyor minnak tavşan:)

oyy yerim onu,benimkide uyanıyo benimle birlikte....şimdi yavaştan başladı pıt pıt :1: uzun zaman sonra ilk kez doğru düzgün uyudum diyebilirim,3-4 kez kalktım tuvalete ve buna seviniyorummm:9:teşekkürler kızım:9:

:9::9::9::9::9: Bende yazın almıştım öyle bir kaç meyve...Geçen birini açtım yiyeyim diye tadı çok kötü geldi.

Bende iyiyim sağolasın :16::16::16:

kuzum o meyveleri koy tencereye kaynat,seker de at....sonra blenderdan geçir suyunu iç....dondurulmuş güzel olmuyo ki,yenilmiyo yani....:50:

ayy evet balım yaa,içim yanmış.....bir de ben cok severim vişne suyunu...buzluğa da vişne attım hatta.bebişim dgdudugunda kaynatip içicemmm:16:

benim için hafta bitmiyor bugün...cumartesi de çalışıyorum çünkü...offff:5:

biz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...

ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))

biz de attık buzluğa canım, doğumdan sonra yapıp içmek benim de hedefim...

ya bu arada dün akşam komik bir sey oldu, annanemle büyükbabamı aradık konuştuk eşimle beraber, neyse annanem bende gebelik diyabeti çıktığını annemden öğrenmiş, geçmiş olsun dedi ben de anlattım çok şükür düzene soktuğumuzu...demesin mi "annenin dediğine göre çok kilo almışsın sen" diye...yaw namımız almış yürümüş haberimiz yok, bugün sabah tartıldım 75.2 geldim zaten, hepi topu 7.2 kilo almışım ama nedense insanların kafasında bir sey yerleşti mi gitmiyor. ben açıklamaya çalıştım ama kesin anlamadı:))

bak bak lafını etmiş demek ki :1: sende mi brütüs deseydin anneciğine :9:

7 kilo hiçbişey aslında ama niye öle diyolar ki....hem son fotonu hatırlıyorum da hiç te öyle kilolu görünmüyodun yani:34::54:

günaydın :3::3::3:

lip üzülme canım Allah'ın sopası yoktur öbür dünyaya bile kalmıyo böyle hak yeme olayları illa ki önüne çıkacaktır sen gönlünü ferah tut inşallah hakkın olanı da biran önce alırsın canım :16:

bu akşam biz de kv gidiyoruz bakalım hayırlısı :18: :18: 1 gece orda kalıp 1 gece de arkadaşlarda kalıp dönücez :34:

oyy yerim onu,benimkide uyanıyo benimle birlikte....şimdi yavaştan başladı pıt pıt :1: uzun zaman sonra ilk kez doğru düzgün uyudum diyebilirim,3-4 kez kalktım tuvalete ve buna seviniyorummm:9:teşekkürler kızım:9:

kuzum o meyveleri koy tencereye kaynat,seker de at....sonra blenderdan geçir suyunu iç....dondurulmuş güzel olmuyo ki,yenilmiyo yani....:50:

ben yazın çok kötüydüm kaç defa kalkıyordum ve uyuyamıyordum, ama şimdi kışa girice biraz rahatladım, sıcağı sevmiyorum galiba...gecede 1 kez kalkıyorum, onda da hem tuvalete gidiyorum hem de üzerimi değiştiriyorum, terlemiş oluyorum çünkü.

Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

kızlar günaydınnnnn,
lipim çok kızdım senin amirine.iyiki cehennem var diye geçiririm bazen içimden bu da o anlardan
jackommm gnaydın kuşummm fişne suyunu sevsinler
ismirnammm bende biliyorum o stresi doktora da.kolaylık versin allahhhh
taubem,violem,sgunum,proletim günaydınnnn :16::16::16::16::16::16:

günaydın :3::3::3:

lip üzülme canım Allah'ın sopası yoktur öbür dünyaya bile kalmıyo böyle hak yeme olayları illa ki önüne çıkacaktır sen gönlünü ferah tut inşallah hakkın olanı da biran önce alırsın canım :16:

bu akşam biz de kv gidiyoruz bakalım hayırlısı :18: :18: 1 gece orda kalıp 1 gece de arkadaşlarda kalıp dönücez :34:

sağol violem,
mazlumun ahı yerde kalmıyor dediğin gibi, benim için bu ay çok zor geçti, kan vermeler, gebelik diyabeti, diyetti derken tam düze çıktım diyordum ki...bir de üzerine bu durum geldi. maddi olarak biraz rahatlayacaktım. ama kısmet her şey, hepimizin yavrusu hayırlı ve uğurlu gelir inşallah...Allah başka kapılar açar inşallah

size iyi gezmeler o zaman canım, benim de bu haftasonu birileriyle birlikte olmaya ihtiyacım var, ya annem gelir ya biz gideriz herhalde...

ben yazın çok kötüydüm kaç defa kalkıyordum ve uyuyamıyordum, ama şimdi kışa girice biraz rahatladım, sıcağı sevmiyorum galiba...gecede 1 kez kalkıyorum, onda da hem tuvalete gidiyorum hem de üzerimi değiştiriyorum, terlemiş oluyorum çünkü.

bir kez miii:53: ayy en güzel yaaaaa:31: onu geciyo bazen benimki :5:

Günaydin cicis anneler hayirli cumalar...canlarim benim güzel dilekleriniz cok sagulun hanimlar.ben dün aksam taburcu oldum sancilarimi durdurdular ama kizlae ne dense sekerim yüksek cikiyordu kan degerim cok düsük cikyordu.allahima sükürler olsun sekerim düstü..bugünde yine hastaneye gidecem bana iki ünite kan verecekler...insallah hepimiz bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz..

canım geçmiş olsun:54:

geçmiler olsun tatlımmm.bilmiyordum hastaneye gittiğini

kızlar günaydınnnnn,
lipim çok kızdım senin amirine.iyiki cehennem var diye geçiririm bazen içimden bu da o anlardan
jackommm gnaydın kuşummm fişne suyunu sevsinler
ismirnammm bende biliyorum o stresi doktora da.kolaylık versin allahhhh
taubem,violem,sgunum,proletim günaydınnnn :16::16::16::16::16::16:

Günaydın bacım. Yorumum sayfa sonunda kaldığından kimsecikler görmedi. Bi sen gördün :27::27:

Back
X