hahhahaha tamam anlatıyorummm.....utana sıkıla ama olsunzaten eşimden yeterince utandım,ama soğukkanlılığımı korudum
ya şimdi biz evleneli 10 ay oldu çok şükür....erkekler bu gaz çıkarma olayında gayet rahatlar gördüğüm kadarıyla ama ben daha hiç yapmamıştım.....ta ki dün değil önceki gece sabaha karsı kendimden çıkan sese uyanana kadar
ya hep tutuyodum ya da gece kac olursa olsun kalkıp diğer odaya ya da wc ye gidiyodum ben....ama 2 gün önce ben akşam saat 9 gibi 2 kase çorba içtim....cok sıkıştırdı o gün.karnım davul gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım...sabaha karsı dalmışım....neyse bi ses duydum,gözümü açmadım ama o ses bendendi..uyuyo numarası yaptım.....aradan on dk geçti tuvalete kalkıcam eşim gülerek dedi ki;
- Çakallll pırtladın az önce![]()
ben hiç bozuntuya vermiyorum...
-hııı öyle mi,hiç farkında değilim.....
kusura bakma karnım cok agrıyodu dedim....yoksa yapmazdım dedim....o da sacımı yanağımı karnımı falan okşadı uyuduk snra ama,iki gündür yüzüme bakınca bile utanıyorum çünkü onu hatırlatarak bakıo![]()
ay canım bbilimin de dediği gibi kocaya ayıp olmaz. yani adamla dip dibe yaşıyorsun, nasıl olcak o? hem hamilesin, bunun hastalığı vs var. bir an önce bu samimiyeti geliştirdiğin iyi olmuş

günaydın ismirnacım,
baklagil hem çok besleyici hem de kış günlerinin vazgeçilmezi olunca ben hiç sofradan eksik etmiyorum. gaz yapmaması için de ilk haşlama suyunu döküyorum. yemeğini pişirirken de azıcık kimyon atıyorum. böylece gaz problemini minimum düzeyde yaşıyorum. yoksa bende de inanılmaz gaz yapar. bir de daha önceden haşladığım nohutları buzluğa koyup yoğurt çorbası, tarhana, mantı çorbası vb. çorbaların içine birazcık koyuyorum. böylece çorbalar daha besleyici oluyor.
cici terliklerini de güle güle giyin canım, lcw mağazasından bizler de bakalım.benim de klasik ceyolardan var ama kış olunca yumuşacık sıcak tutacak bir şeyler illa ki lazım.
yaa evet öyle canım. besleyici olduğunu biliyorum. ilk haşlama suyunu ben de döküyorum. ama kimyon atmıyordum. onu da deneyeyim bir daha ki sefere bari. sağol canım.
benim de şu beyaz hastane terliği gibi terliklerimden vardı. ama cicili bicili olsun istedim.