2014 Şubat Anneleri

[SUB][/SUB]
sagol canım ama öyle böyle değil yaaa.....çalışamıyorum artık ve 1,5 ay var nerdeyse izne cıkmama:14:

şikayet etmek istemiyorum,çok şükür bebeğim iyi,her şey yolunda ama insanoğlu işte,canı tatlı :5:
Dogru diyon canim hamileyken calismak cok zor oluyorr bebislerimiz iyi olsunlardaa...

saol cnm, şimdi bi arkadaşıma söyledim 23 nisan'da ve 19 mayıs'ta gitmişler bodrum'a deniz demedi ama ...havuza girmişler güneşlenmişler felan fişmekan güzel diyor. Ben deniz aşığı olarak girmek isticem ama ufacık bebek artı bizim kız bakalım nası olacak, yine eşim cesaretlendirdi beni elin yabancısı bilmemnerelerden 2 aylık bebekle antalya'ya bodrum'a geliyor boşver takma kafanı dedi..iyi dedim :)

oy oy hemen doyur karnını bende hiç dayanamıorm açlığa, sabah ve akşam yolda serviste 4 dönüorm açlıktan :)
ne dicem.
ben neredeyse full bacak bacak üste atılı modda oturyorum, öyle rahat ediyorum. bi arkadaşımda hep gelince bacağımı idnirio bebek için iyi değil falan fişman şeklinde..ama diğer türlü de rahat edemiorm, aslında atınca da çok rahat edemiorm nası oturacağımı da size sorayım :33::37::52:

walla ben 3.aydan beri bilgisayarın kasasını aşağıya indirdim ayaklarımı onun üstüne uzatıyorum. ama bacak bacak üstüne attığım da oluyor arada:)

günaydınnn herkese sayfamızın ilk bebeği emiri:nazar: kocaman öpüyorum allah sağlıkla sıhhatle hastahaneden çıkmayı nasip etsin.uzun ömürlü analı babalı büyütsün darısıda sağlıkla bize olsun inşallahh:17::17:

kim doğum yapmış canım kaçırmışım ben

Şık lohusa pijamaları da var yalnız evde de giyilebilir. Ancak ben de bir takım spor pijama alayım diyorum. Aldığım takım bu:Lohusa - Hamile Pijama Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

bugün sementaya baktım canım çok şık eşofman takımları var indirimde şuan ve baya uygun fiyatlar . bide pijama takımı beğend,m 70 dediler beyaz mavi ve pembesi vardı ben beeyazını almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti eşimle bi ara gidip alıcam iki takım alıcam pijamayıda birinin önü düğmeli olsun diğeri normal bide eşofman takımı 2 liraya 3 ünüde alıyorum beğendiklerimin baya uygun geldi sizce nasıl ?

sagol canım ama öyle böyle değil yaaa.....çalışamıyorum artık ve 1,5 ay var nerdeyse izne cıkmama:14:

şikayet etmek istemiyorum,çok şükür bebeğim iyi,her şey yolunda ama insanoğlu işte,canı tatlı :5:

ah kuzum ya...ben de fiziksel olarak deil de artık psikolojik olarak işi kaldıramıyorum, moralim bozuk zaten kıdemimi vermedikleri için...keşke parasal yönü hiç düşünmeyecek durumda olsak da 32. haftada izne çıkabilsek hepimiz. ama ne yazık ki hepimiz düşünüyoruz. ben en azından aralık ayını çıkarayım diyorum, sonra belki bir güç gelirse ocak ayının ilk haftası da çalışırım, zaten yılbaşı tatil olunca o hafta 4 gün oluyor. böylece 35'e kadar çalışmış olurum. ama şimdiden çok zor geliyor her şey...napıcam bilmiyorum ya... çok şükür şu anki durumumuza ama nedense içimde bir burukluk, kırgınlık var, hakkımın yenmesini hala hazmedemiyorum sorun bu galiba

ah kuzum ya...ben de fiziksel olarak deil de artık psikolojik olarak işi kaldıramıyorum, moralim bozuk zaten kıdemimi vermedikleri için...keşke parasal yönü hiç düşünmeyecek durumda olsak da 32. haftada izne çıkabilsek hepimiz. ama ne yazık ki hepimiz düşünüyoruz. ben en azından aralık ayını çıkarayım diyorum, sonra belki bir güç gelirse ocak ayının ilk haftası da çalışırım, zaten yılbaşı tatil olunca o hafta 4 gün oluyor. böylece 35'e kadar çalışmış olurum. ama şimdiden çok zor geliyor her şey...napıcam bilmiyorum ya... çok şükür şu anki durumumuza ama nedense içimde bir burukluk, kırgınlık var, hakkımın yenmesini hala hazmedemiyorum sorun bu galiba

lipim elbette maddiyatın da etkisi var ama olmasa da çıkamazdım sanırım.mümkün olduğunca kızımla vakit gecirek istiyorum doğumdan sonra...katlanmak zorundayım bu ağrılara öyle ya da böyle:5:

olan oldu artık,üzme kendini ve bebişini...bak herşeyi hissediyolar....dün doğum yapan arkadasın erken doğum belirtisi falan da yokkmus...cok üzülmş,stres sıkıntı yasamıs...ona baglıyo...Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi:16:üzme sende kendini.Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz...çıkar acısı bi sekilde :34:

lipim elbette maddiyatın da etkisi var ama olmasa da çıkamazdım sanırım.mümkün olduğunca kızımla vakit gecirek istiyorum doğumdan sonra...katlanmak zorundayım bu ağrılara öyle ya da böyle:5:

olan oldu artık,üzme kendini ve bebişini...bak herşeyi hissediyolar....dün doğum yapan arkadasın erken doğum belirtisi falan da yokkmus...cok üzülmş,stres sıkıntı yasamıs...ona baglıyo...Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi:16:üzme sende kendini.Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz...çıkar acısı bi sekilde :34:

evet canım okudum aslıfatih arkadaşın yazdıklarını, Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı...sen ağrılarına katlanıyosun ben bu lanet işyerine katlanıyorum, kimimiz k.v. sine katlanıyo... hepimiz bi şekilde bir şeylere katlanıyoruz, Allah güç kuvvet ve sabır versin hepimize... Amin

Dogum yapan arkadaşı tebrik ediyorum bebegini kuçagına alır inşallah kısa zaman içinde saglıklı bi şekilde evine dönmeyi nasip etsin allahım bebeginle

aslifatih adında bir subat annesi ama bebekte kendiside iyiymiş daha önceki sayfalarda kenfi haber vermiş canım

anladım canım çok sağol geçmişi yakalamak zor oluyo bazen o yüzden göremeyince yazdım sana. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah hepimizin başına gelebilir hazırlıklı olmak lazım:18:

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum

Amanııııın e buna feci bir halay çekilir bence :nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::71::71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Arkadaşım gözün aydın . Bak senin kasılmalar boşa değilmiş demek ki.
Umarım Emir'cik de sen de çok iyisinizdir. Bizleri habersiz bırakma.
İlk sayfaya ilk bebişimizi sevinçle ekledim kızlar. Anaaam bu sabırsız oğlan bizi hemencecik teyze yaptı. Bak başka kimse doğurmasın ona göre :52:

Ay canım bu arada tatil tatildir tabii ya. Bakarsın, girebilirsen girersin denize ama kesinlikle havanız değişmiş olur. İyi yapmış eşin cesaretlendirmekle. Benimki de çok zorlanırız deyip duruyor da ben de en olmadı annemlerin yazlığı var oraya gideriz diyorum.

Bu arada yemeğim gelmeden teyzeler geldi. Onlar varken gelince yemeğim iki kaşık alıp bıraktım yiyemedim haliyle. Ama bizim ofis küçük olduğundan ve arkadaşlar da ofise dönünce kalktılar kalabalık yapmayalım diye. Ondan sonra doyurdum karnımı ama bugün hiçbir şey anlamadım yani yediğimden. Poff...

cnm iyi oldu olmasına da, haziran da alaydık hiç olmazsa daha iyiydi, hatta en güzeli temmuzda..o zamana fiyat çok artıyor dedi istemedi :) bi kere de muhalefet olma deyiverince, bende sustum iyi dedim tatilin iyisi kötüsü olmaz :) ne diyim ama aklıma da takılmış, kedi gibi uzaktan denize bakmak istemiyorum onca yol gidip. Hayırlısı :nazar:

belim çok ağrıyooooo:14::14::14::14:

benimdeeee, oturduğum yerden kalkasaım dolaşasım gelio habire, kalkınca da oturasım..bugün asansör bozuktu hep kat çıktım indim ben nefes nefese sürekli..

canlarım benim hep dedim ya 32'de çıkabilmek en iyiis aslında..geç çıkacaklar tekrar düşünün derim, sonuçta bize hamilelik öncesi biraz dinlenme de lazım . geçen 36 haftasında birini gördüm bankada onu gördüm benim nefesim kesildi..

walla ben 3.aydan beri bilgisayarın kasasını aşağıya indirdim ayaklarımı onun üstüne uzatıyorum. ama bacak bacak üstüne attığım da oluyor arada:)

bana da öyle bişey lazım...bacaklarımı nereye koyacağımı bilemez durumdayım..:)

bugün sementaya baktım canım çok şık eşofman takımları var indirimde şuan ve baya uygun fiyatlar . bide pijama takımı beğend,m 70 dediler beyaz mavi ve pembesi vardı ben beeyazını almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti eşimle bi ara gidip alıcam iki takım alıcam pijamayıda birinin önü düğmeli olsun diğeri normal bide eşofman takımı 2 liraya 3 ünüde alıyorum beğendiklerimin baya uygun geldi sizce nasıl ?

güle güle giy cnm..amma bana nedense şu pijamalara 70 çok gelior yahu :S

ah ah, ah alanlar düşünsün...sen sıkma canını, bak arkadaşımız ne demiş..kafamı çok taktım bişeylere ...bebiş de geliverdi demiş
zaten duygusalız, bi parça daha alınganız...çok kolay kafaya tkaıyoruz. ama takmamamlı hep şükretrmeli..

bende sabahları kendi kendimi itekleyerek kalkıyorum öyle zor geliyor ki o sıcak yataktan çıkmak

bu arada size de oluyor mu? :) ben sağımdan soluma dönerken kütürdüyorum yahu yağlasam mı kendimi ne yapsam :52:

yağ demişken de....burada okudugum bebe yağı kullanmayın yazısından sonra gittim watson'sdan Dalan'ın D'olive diye bi yağını aldım pek de beğendim. :34:

Günaydın kızlar dün gece 23:50 de oğlum.emirim dünyaya geldi çok erken oldu çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz emirimi hala görmedim uyku tutmuyo biran önce görmek istiyorum
oy maşallah,çok duygulandım ve heyecanım daha da arttı.allahım sizi ve bebeğinizi korusun..

30.haftasındaymış canım. Sanırım bir çoğumuz hafta sonu hazırlıcaz o çantaları
ben geçen cuma hazırladım,bebeğimin de benim de çantamız hazır ama 38 den önce gelmesin mümkünse.bir dr 3,5-4 kg olsun.

Evler hastaneye uzak mı kızlar?
bizim pek uzak değil, bir de Kadıköy Şifa gibi merkezi bi yerde olduğu için çok dert etmiyorum ;) Eksikler, ihtiyaçlar sonradan da alınır yapılır.
Yakınında lohusa geceliği satan bi mağaza bile var. Çoğu hastanede olabilir bunlardan.
Bez desen hastane veriyor.
Bi çocuk için 2 çift takım unutulmamalı gibi geliyor bana, bir de hastanede kalınacak ise eşler için bi alt-üst onlar o heyecanla düşünmez çünkü, kendimize de rahat bi gecelik koyduk mu tamam.
Özel ihtiyaçlarımızı çantamızda taşıyor oluruz son haftalarda mini bi deo, allık ruj ( süslü anneler için )

oy maşallah,çok duygulandım ve heyecanım daha da arttı.allahım sizi ve bebeğinizi korusun..

30.haftasındaymış canım. Sanırım bir çoğumuz hafta sonu hazırlıcaz o çantaları
ben geçen cuma hazırladım,bebeğimin de benim de çantamız hazır ama 38 den önce gelmesin mümkünse.bir dr 3,5-4 kg olsun.

benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...

Back
X