2014 Şubat Anneleri

Evler hastaneye uzak mı kızlar?
bizim pek uzak değil, bir de Kadıköy Şifa gibi merkezi bi yerde olduğu için çok dert etmiyorum ;) Eksikler, ihtiyaçlar sonradan da alınır yapılır.
Yakınında lohusa geceliği satan bi mağaza bile var. Çoğu hastanede olabilir bunlardan.
Bez desen hastane veriyor.
Bi çocuk için 2 çift takım unutulmamalı gibi geliyor bana, bir de hastanede kalınacak ise eşler için bi alt-üst onlar o heyecanla düşünmez çünkü, kendimize de rahat bi gecelik koyduk mu tamam.
Özel ihtiyaçlarımızı çantamızda taşıyor oluruz son haftalarda mini bi deo, allık ruj ( süslü anneler için )

bizim eve de hastane yakın, o yüzden ben de pek dert etmiyorum.ayrıca bebe mağazaları da çok yakın, bir eksik olursa hemen alınır.
önemli olan sağlık olsun
bu arada ben gece yanımda kim kalacak diye hiç düşünmemiştim, eşimle annem beraber kalabilirler mi acaba:)
gerçi babam da şimdiden derde düşmüş, anneme soruyormuş sen şimdi 10-15 gün kızın yanında mı kalacaksın diye, annem de "aynı şehirde neden kalayım, akşam evime gelirim yatmaya" demiş. galiba kayınvalideme güveniyor, onlar bizim üst katta oturyorlar. ama ben de eğer birisi gece yanımızda kalacaksa o kişinin annem olmasını isterim. galiba yaşayıp göreceğiz...

Hastane çantasına beler koyucaz tevrübeli annler yazarsa bize iyi olur . Ben hemen hazırlamıycam ama telefona not olarak kaydedicem hiç bişey unutmayım . Çanta hazır diye benim oğlan gelşr felan da erken daha az daa büyüsün içerde ;))

bizim eve de hastane yakın, o yüzden ben de pek dert etmiyorum.ayrıca bebe mağazaları da çok yakın, bir eksik olursa hemen alınır.
önemli olan sağlık olsun
bu arada ben gece yanımda kim kalacak diye hiç düşünmemiştim, eşimle annem beraber kalabilirler mi acaba:)
gerçi babam da şimdiden derde düşmüş, anneme soruyormuş sen şimdi 10-15 gün kızın yanında mı kalacaksın diye, annem de "aynı şehirde neden kalayım, akşam evime gelirim yatmaya" demiş. galiba kayınvalideme güveniyor, onlar bizim üst katta oturyorlar. ama ben de eğer birisi gece yanımızda kalacaksa o kişinin annem olmasını isterim. galiba yaşayıp göreceğiz...

anmem hastanede hiç kalmamıştı ama, sağılsun evde kalmıştı baya 40 gün! sez. oldugum için çok faydasını gördüm, kv. çok yakında ama dediğim gibi sağolsun pek elinden iş gelmez, 40 kere soru sorup bi tabak getirip götürceği için, kalkıp kendsi yapabiilo insan, bi de bebekken korkuyo bi grup insan.. :)

oy maşallah,çok duygulandım ve heyecanım daha da arttı.allahım sizi ve bebeğinizi korusun..

benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...

Benim de çanta hazırlamaktan kastım çantaya girecekleri yıkayıp ütülemek canım. Gecelikler etiketiyle duruyor. Allah korusun acil bişey olsa pis mi giycez. Zaten ütülü şey çantaya girmez. Asarız bi yere ihtiyaç halinde hazırlıklı olalım biz yine :49::49:

benim nedense saçma takıntılarım totemlerim vardır, şimdi çantayı hazırlarsam sanki bebek hemen doğacakmış gibi düşünüyorum bu yüzden çantayı mantayı hazırlamıom daha...[/QUOTE]
benim de takıntılarım var ama evde iki oğluş olunca bir de hazırlayacak kimse olmayacağı için ne olur ne olmaz diye hazırladım,yapım gereği de heyecanlı bir tipim zaten .şu anda mesela kurabiye pasta börek işine kafayı taktım.bunları da hazırlayayım tamamdır.

hastane çantası için de bence abartmaya gerek yok,sezeryan da bile bir gece kalınıyor,ben hep iki pijama takımı koymuştum kendim için.bebiş için de iki takım.ama bu sefer çantaya süt artırıcı çaylar vs.de koyacağım,meyve suyu içmekten eve geldiğimde hastaneye gittiğim kilodaydım.bir de şekersiz komposto hazırlamayı düşünüyorum eve dönüş için.inşaalllah planlanan tarihte gelir de ben de bunları yapabilirim.

selam kızlar bugün rapor aldım haftaya da aldım ondan sonra doğum izni alacağım çünkü artık çalışamıyorum öğrencilere de faydalı olamıyorum en iyisi izne çıkmaktı...dün okulda fenalaştım birazcık herkes burada doğuracaksın dediler o derece yani....belim felaket ağrıyor 37. haftaya kadar çalışanlara gıptayla bakıyorum maşallah onlara bu arada 29+5 oldum....

selam kızlar bugün rapor aldım haftaya da aldım ondan sonra doğum izni alacağım çünkü artık çalışamıyorum öğrencilere de faydalı olamıyorum en iyisi izne çıkmaktı...dün okulda fenalaştım birazcık herkes burada doğuracaksın dediler o derece yani....belim felaket ağrıyor 37. haftaya kadar çalışanlara gıptayla bakıyorum maşallah onlara bu arada 29+5 oldum....

oh hayırlı olsun,sağlıkla kullan iznini.ben de istiyorum 32 de ayrılmak ama ikinci dönemde heyet raporu alabilmek kolay olmayacak gibi.sonrasın da heyet raporu alabilecek misin?

Oyyyyyy.ewe geldim.yemk yaptim.yedik.yigildim kanepeye.butun gün cizim yapmaktan gözler kizarfi.agriyo.kizim da masallah bi hareketli bi hareketli:16:yalniz cok asagida.bes dk icinde uc kez cise gidiyorum. :30:

Kalksam kızımın acik renk kıyafetlerini yikasam diyorum ama toto yemio yaaa:31: belim cok agriyo.

Oyyyyyy.ewe geldim.yemk yaptim.yedik.yigildim kanepeye.butun gün cizim yapmaktan gözler kizarfi.agriyo.kizim da masallah bi hareketli bi hareketli:16:yalniz cok asagida.bes dk icinde uc kez cise gidiyorum. :30:

Kalksam kızımın acik renk kıyafetlerini yikasam diyorum ama toto yemio yaaa:31: belim cok agriyo.

Yorma kendini guzum.Dinlen biraz kendinde güç bulursan yaparsın :34:

Gerçektende yapacak o kadar çok iş varki ya... Yıkanacaklar ütülenecekler, zevkle yapacağım günü bekliyorum:)))))))) Hadi canlanın yapan varsa gaz versin :52::52::52:

oh hayırlı olsun,sağlıkla kullan iznini.ben de istiyorum 32 de ayrılmak ama ikinci dönemde heyet raporu alabilmek kolay olmayacak gibi.sonrasın da heyet raporu alabilecek misin?

Sağol canım şimdi doğuma odaklanmış birisi olarak doğum sonrasını pek düşünmedim inş ALllahım yardım eder sonrası için okul benim için o kadar yorucu ki hele sabah otobüsleri birde yer vermeyenler oluyor bazen daha çok üzüyorum

Yarın sabah doktordayım kısmetse aylık muayene için...Pek özledim oğlumu:) :49:

Gerçektende yapacak o kadar çok iş varki ya... Yıkanacaklar ütülenecekler, zevkle yapacağım günü bekliyorum:)))))))) Hadi canlanın yapan varsa gaz versin :52::52::52:

Bende anneme vermiştim yıkarsın diye...Dün aradım ben gelene kadar bekle gelince beraber yıkarız diye.Çok heveslendim bende :9::9::9:

oooooo doğum konuşulmaya başlanmış bile benim de bir haftadır rüyalarımda bazen çok kolay oluyor bazen çok zor :) nasip bakalım daha biz beşik bile almadık ya siz ütülerden bahsediyorsunuz :(

Back
X