Evler hastaneye uzak mı kızlar?
bizim pek uzak değil, bir de Kadıköy Şifa gibi merkezi bi yerde olduğu için çok dert etmiyorumEksikler, ihtiyaçlar sonradan da alınır yapılır.
Yakınında lohusa geceliği satan bi mağaza bile var. Çoğu hastanede olabilir bunlardan.
Bez desen hastane veriyor.
Bi çocuk için 2 çift takım unutulmamalı gibi geliyor bana, bir de hastanede kalınacak ise eşler için bi alt-üst onlar o heyecanla düşünmez çünkü, kendimize de rahat bi gecelik koyduk mu tamam.
Özel ihtiyaçlarımızı çantamızda taşıyor oluruz son haftalarda mini bi deo, allık ruj ( süslü anneler için )
bizim eve de hastane yakın, o yüzden ben de pek dert etmiyorum.ayrıca bebe mağazaları da çok yakın, bir eksik olursa hemen alınır.
önemli olan sağlık olsun
bu arada ben gece yanımda kim kalacak diye hiç düşünmemiştim, eşimle annem beraber kalabilirler mi acaba:)
gerçi babam da şimdiden derde düşmüş, anneme soruyormuş sen şimdi 10-15 gün kızın yanında mı kalacaksın diye, annem de "aynı şehirde neden kalayım, akşam evime gelirim yatmaya" demiş. galiba kayınvalideme güveniyor, onlar bizim üst katta oturyorlar. ama ben de eğer birisi gece yanımızda kalacaksa o kişinin annem olmasını isterim. galiba yaşayıp göreceğiz...