canlarım selam,
bugün öğlen bizim genel müdürlükten üst düzey biriyle konuştum (bir tanıdık vasıtasıyla). benim doğumdan sonraki durumum da pek iç açıcı değil. diğer şubelerde ihtiyaç olduğundan dolayı, benim gibi önü tıkalı olduğu için yetkisini alamayan kişileri başka şubelere göndermek için otomatik hak edilen ünvan yükseltmesini yapmak istemediklerini öğrendim.yani gitmeye mecbur bırakıyorlar. ben de "yeter ki ünvanımı versinler doğumdan sonra döndüğümde başka yerde başlarım" dedim mecburen. artık doğum sonrası bir karar verip ücretsiz izin filan alıp uzatabildiğim kadar uzatıcam.çünkü benim şu an çalıştığım yer hem evime 5 dakika hem de şartları ağır deil.diğer şubeler çok geç çıkıyor. üzerlerinde çok baskı var.
eşimle de konuştum ve konuşurken ağlama krizine girdim kaç gündür iyice dolmuştum. o da beni teselli etmeye filan çalıştı... işte böyle dostlar...
off ya lip
bu kadınların çektiği nedir
hem çocuk hem kariyer yapılmıyor işte biri azcık eksik kalıyor

bende öyle düşünüyorum tatlım ama ücretisz izin işlerine gelecek bence çünkü şirekete bir yükü yokkiinşallah canım
ben 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz kullanacağım ama bakalım ne diyecekler.
hem bana para vermicekler hemde ssk yatırmayacaklar keşke bana yok izin alamassın deseler pofffffffff