2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın gebelik şekeri dolayısıyla diyet yapıyorum 1 haftada 1,5 kilo vermişim....

üzülme tatlım,
bende de aynı şey oldu. ben ilk 2 haftada 2 kilo verdim, ama daha sonraki haftalarda diyete uygun devam ettiğinde artık kilo kaybı olmuyor sabit gidiyorsun. sen sabit gidiyorsun ama bebek kilo almış oluyor. benim ultrasonda maşallah kilosu boyu yerindeydi kuzumun. paylaşmak istediğin bir şey olursa haberleşelim canım...

kendine ve bebişine iyi bak

Nolsun canim ya evdeyim bugun temizlikci var. Bebisin cicilerini hurclara kaldirdim. Dolanip duruyom ortalikta.midem cok fena,belim sirtim agriyor. Bi cocuk dogurayim dedim tersim dondu yav. Yok anacim genckenz bebis yapmak lazimmis :)) bu yastan sonra zor oluyor :))

Ay ne güzel. Ben pis yaşıyorum hala. Ocak başına kadar da böyle idare edicem sonra halıları yıkamaya vericem. Halılarım beyaz çünkü hemen kirleniyor.Halılar yıkanmaya gidince koltukları v.s çekilir güzelce temizlenir. Camlar falan silinir. Sonra huzurla yaşarım Allah'ın izniyle. Bu arada biz genciz de noluyo sanki Sosyolojim. Bir canlı dünyaya getirmek her yaşta zor :54::54:

Ay ne güzel. Ben pis yaşıyorum hala. Ocak başına kadar da böyle idare edicem sonra halıları yıkamaya vericem. Halılarım beyaz çünkü hemen kirleniyor.Halılar yıkanmaya gidince koltukları v.s çekilir güzelce temizlenir. Camlar falan silinir. Sonra huzurla yaşarım Allah'ın izniyle. Bu arada biz genciz de noluyo sanki Sosyolojim. Bir canlı dünyaya getirmek her yaşta zor :54::54:

Bizim evde aynı pislikte canım o pislik içinde yaşıyoruz işte :24:

anneleeeeeeeeeeeeer nasılsınız okuldan geldim bi uğrayayım dedimartık bebişin hareketleri daha güçlü hatta karnımın bi tarafına sıkışıyo ve acıtıyor sonra hareket falan ediyorum basıyor o zaman tekmeyi bugün sınıfta öyle bi vurduki bi anda of deyip karnımı tutmuşum refleks olarak sınıf koptu tabi öğrencilerim kıskanıyor zaten bebişi onu daha çok seversiniz artık diyorlar :) bu arada biz daha beşik falan almadık ama ben az önce kızıma oyuncak aldım okuldan gelirken :))))

$1454865_10152023123574330_896034184_n.webp

Uzun zamandır göbek eklemiyorum :1:

Sorma canım ya. Geçen gün koltuğun arkasına bişey düşürdü eşim, çerez falandı sanırım. Amannnn bırak halıları yıkatırken alırız onu da diyo. Bende sesimi çıkarmıyorum artık. Her yer leş nasılsa :52::52:

:1::1: bizim de öyle koltukların altından neler çıkacak merak ediyorum
eve bebek gelsin istemiyorum emekler sürünür falan diye :27: pislikle yaşamaya alıştık resmen :53:

Oh be gobeğine kurbann :) ilk defa vana benzeyen bi gobek gordum gervi ben daha 28. Haftadayım gene geccem seni gsliba ama cok sevindim birden kanım ısındı bacım sana :))

sağol canım benim göbek küçüldü sanırım hiç bilmiyorum :1: nohut yutmuş solucan modunda devam ediyoruz kızçe ile :9:

Bir süre sonra bizim evde 7/24 hijyenik olmak zorunda. O zamana kadar Recep İvedik modunda yaşıcaz napalım. :27::27:

aynen 1-2 ay daha böyle takılalım.sonra her türlü bakteriden kurtulmak lazım gelsin çamaşır suları:9:

Oh be gobeğine kurbann :) ilk defa vana benzeyen bi gobek gordum gervi ben daha 28. Haftadayım gene geccem seni gsliba ama cok sevindim birden kanım ısındı bacım sana :))

ah canım sen benimkini görsen bi de topgibiyim nasılsın diyenlere yuvarlanıp gidiyorum ama mecazi anlamda değil diyorum :) bazen göbeğin altından tutup taşıyorum o derece:)

Merhaba sevgili anneler ,29 hafta+5 daha bu sabah 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Dr' a geç kalmadıkmı diyorum hayır diyor. Bebeğin sıvısında fazla moralim bozuk.. Beni görenler 29 haftalık için göbeğin çok büyük diyorlar acaba suyun fazla olmasından mı anlamadım ki sıkıntılıyum baya :(((

Birde birşey sormak istiyorum size bebişime ateş ölçer tırnak makası vb alıcam ama bir sürü marka var ne önerirsiniz ayrıca ateş ölçer kulak içinden olan var vb çeşitleri var bilgisi olan Varmı bide başka ne almalıyım fırça tarak alıcam :)

Merhaba sevgili anneler ,29 hafta+5 daha bu sabah 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Dr' a geç kalmadıkmı diyorum hayır diyor. Bebeğin sıvısında fazla moralim bozuk.. Beni görenler 29 haftalık için göbeğin çok büyük diyorlar acaba suyun fazla olmasından mı anlamadım ki sıkıntılıyum baya :(((

Birde birşey sormak istiyorum size bebişime ateş ölçer tırnak makası vb alıcam ama bir sürü marka var ne önerirsiniz ayrıca ateş ölçer kulak içinden olan var vb çeşitleri var bilgisi olan Varmı bide başka ne almalıyım fırça tarak alıcam :)

ateş ölçer weewel kulaktan ölçenden aldım

Back
X