merhaba tatlım, iyi ki yaptırmışsın, sonuçların inşallah temiz çıkar.
ben daha o tarz alışverişini yapmadım, yeni bebeği olan doktor arkadaşlarım var onlara bir sorayım burada paylaşırım.
geçenlerde süt sağma cihazını sormuştum, çocuk doktoru olan arkadaşım annelere medela marka cihazı tavsiye ediyormuş ama kendisi phlip avent in hem elektrikli hem manuel setini almış, memnun kaldığını söyledi. (bu ürün de çok pahalı ya, 250 TL neredeyse!)
bir de duyduğum bebeğinize ilk başta yıkama süngeri almak yerine bebeği temiz bir tülbentle yıkamak daha sağlıklıymış. süngerler tam kurumadığı zaman bakteri barındırabiliyormuş. bu yüzden ben sünger almıycam.
tırnak makaslarının da ışıklısı bile varmış:) ben görmedim ama.
Medifine Temassız Ateşölçer Okulların açılması ve mevsimlerin dönmeye başlamasıyla birlikte çocuklu evlerin vazgeçilmesi haline gelen ateşölçerler arasında dikkat çekici bir alternatif. Vücuda temas etmeden ve çevre faktörlerinden etkilenmeden %95 doğrulukla ölçüm yapabilen bu ürün 92,37 TLden 59.90 TLye düşmüş. (hepsi burada da)
Arzum Bebbe Nem ve Sıcaklık Ölçer - Özellikle fazla ısınan (ya da soğuyan) çocuk odalarında gerekli olabilen bir ürün olan nem ve sıcaklık ölçer bu hafta 17,70 TLden 16,99 TLye düşmüş.(hepsi burada da)