Sagol bebegim. Ah ah nasil kutsal bi sestelefona kaydettim. Dinleyip duruyorum. Babasina da dinlettim aksam. Hemen heyecanlandi
![]()
Ben de kaydedicem iyi fikir verdin canım

gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk![]()
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki
Kıyamam kuzum ya allah sabır versin ne diyeyim zordur

sabahları nefes darlığı yasıyorum.....neden özellikle sabahları anlamış değilim :26:
Bilemedim ki çıtırım neden sabah acaba :26::26::26:
Eki Görüntüle 884257
29+4 göbeğimşu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda.
![]()
Tabi insan zayıf olunca bir damlacık göbeği bile görünce top gibi oldacağını düşünüyor.Süpersin canım maşallahınız var

Maşallah sivri göbekli kız anası seni

mrb hanımlar; bugün doktor kontrolüm vardı en son 10 gün önce kanamam olmuştu.bugün de gittiğimde doktor su kaybı yaşadığımı söyledi :18: gelişimi de geride imiş. su kaybı yaşayanınız varmı ne yapmalıyım bilmiyorum:18:
Geçmiş olsun canım valla bende olmadı su kaybı bir bilen elbet çıkacaktır umarım önemli bişey yoktur

Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki
Aha tam da beni tarif ettin canım.Sanki orama kancalar bağlayıp aşağı aşağı çekiyorlar böyle adım attıkça iğneler batıyor ama herkeste çatı genişlemesinden oluyor diyor.Pazartesi doktora sorucam berbat bişey