2014 Şubat Anneleri

Sagol bebegim. Ah ah nasil kutsal bi ses :16::16: telefona kaydettim. Dinleyip duruyorum. Babasina da dinlettim aksam. Hemen heyecanlandi:16::16::16:

Ben de kaydedicem iyi fikir verdin canım :1::1::1:

gunaydın kızlar herkese nasıslınız
biz yine sabah sabah oğlumla kriz yaşadık, her gün aynı şeyler artık çok yoruluyorum ya laf anlatmaktan oğlum yapma demekten dilimde tüy biriyor son zamanlarda bu yüzden çok mutsuzum birde bebek olunca napcaz bilmiyorum çok endişeliyim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk :14::14:
iki çocuk annesi olmak bana göremi diye düşünüyorum hep o kadar sabrım varmıki

Kıyamam kuzum ya allah sabır versin ne diyeyim zordur :31::31::31:

sabahları nefes darlığı yasıyorum.....neden özellikle sabahları anlamış değilim :26:

Bilemedim ki çıtırım neden sabah acaba :26::26::26:

Eki Görüntüle 884257

29+4 göbeğim :49: şu son günlerde artık hamileliğimin sonlarına doğru top gibi olacağım diye düşünmeye başladım son günlerde. boy da olmayınca insanda. :1::1:

Tabi insan zayıf olunca bir damlacık göbeği bile görünce top gibi oldacağını düşünüyor.Süpersin canım maşallahınız var :16::16::16:

Eki Görüntüle 884422

Uzun zamandır göbek eklemiyorum :1:

Maşallah sivri göbekli kız anası seni :1::1::1:

mrb hanımlar; bugün doktor kontrolüm vardı en son 10 gün önce kanamam olmuştu.bugün de gittiğimde doktor su kaybı yaşadığımı söyledi :18: gelişimi de geride imiş. su kaybı yaşayanınız varmı ne yapmalıyım bilmiyorum:18:

Geçmiş olsun canım valla bende olmadı su kaybı bir bilen elbet çıkacaktır umarım önemli bişey yoktur :17::17::17:

Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki

Aha tam da beni tarif ettin canım.Sanki orama kancalar bağlayıp aşağı aşağı çekiyorlar böyle adım attıkça iğneler batıyor ama herkeste çatı genişlemesinden oluyor diyor.Pazartesi doktora sorucam berbat bişey :50::50::50:

Arkadaslar son bir haftadir legen kemigim ve ozel bolgenin ust kismindaki kemik aciyor ve ayaga kalkinca alt katnim asahi dogru gerilip canimi acitiyor sizlerde de oluyor mu bu normal mi neden olur ki

Selam. Ayni sey bende de var malesef. Bende de bi 10 gun oldu. Ayaga kalkinca ve yuruyunce bayagi zorlaniyorum. Dun doktora gittim. Nst ye filan bagladi, idrar tahlili yapti. Bi sey cikmadi cok sukur. Kuzumun yuzunu gormek icin tam benim agri yasadigim bolgeye bakti ultrasonda. Galiba kafasi orda ve baski yapiyor. Bu yuzden bu kadar agri ve agirlik var. umarim kotu bir seyin belirtisi degildir.:34::34:

Tabi insan zayıf olunca bir damlacık göbeği bile görünce top gibi oldacağını düşünüyor.Süpersin canım maşallahınız var :16::16::16:

Geçmiş olsun canım valla bende olmadı su kaybı bir bilen elbet çıkacaktır umarım önemli bişey yoktur :17::17::17:

Aha tam da beni tarif ettin canım.Sanki orama kancalar bağlayıp aşağı aşağı çekiyorlar böyle adım attıkça iğneler batıyor ama herkeste çatı genişlemesinden oluyor diyor.Pazartesi doktora sorucam berbat bişey :50::50::50:

Valla kaydet sekerm:16::32: omur boyu hatira kalir :52:
Bu arada uzun zamandir foto eklemiyosun. Eklesene :16::16:

sağol adally canım görüşemiyoruz seninlede bir türlü denk gelemiyoruz

gunaydın kızlar iyisiniz inş. biz iyiyiz diyelim iyi olalım
akşam yemek yememiştim canım istemedi simit aldım onu yedim ama halen açım yaaaaaaaaa

çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedi :14: dua edin ne olur

Canım doktorun ne hakla böyle birşey söyleyip seni korkutuyor anlamış değilim. Bence bu sözünün üstüne kesinlikle başka bir doktora daha görünmelisin. KEndini peşin peşin üzme. :53:

nollurrr su mıdde yanmasına ıı gelecek bsey dıyın...çok fenayımm

Canım gaviscon veya rennie duo şurup iç. İnan iyi gelecek. Bende reflü hastasıydım gebeliğin ilk aylarında onlarla idare ettim. Ayrıca asitli içeceklerden domates salça benzeri şeylerden, acı ve ekşiden uzak dur. Onlar mide asidini arttırdığından yanman da artar. :50:

öncelikle hayırlı cumalar,

bu hafta da bitti, artık önümüzdeki hafta 32. haftadan gün alacağım, şaka gibi
ama iş yerinde zaman geçmek bilmiyor...
artık müşterilere "ben yakında doğum iznine çıkacağım .... hanım'la görüşün" diye ona yönlendiriyorum.
bu yönlendirdiğim kişi de ofise sabahları haşlanmış yumurta getirip soyup yiyen, yazın ayakkabısını çıkarıp ayaklarını havalandıran (ortamı kokutan) kişi. daha ne maceraları var da şimdi anlatsam destan olur:)))

artık müşterilere "ben yakında doğum iznine çıkacağım .... hanım'la görüşün" diye ona yönlendiriyorum.
bu yönlendirdiğim kişi de ofise sabahları haşlanmış yumurta getirip soyup yiyen, yazın ayakkabısını çıkarıp ayaklarını havalandıran (ortamı kokutan) kişi. daha ne maceraları var da şimdi anlatsam destan olur:)))

PAZARTESİ birlikte rapor alacağız desene
bende heycanlıyım pazartesi 32+1 olarak doktora gidip rapor alacağım :26:

oyy Allah yardımcınız olsunnn lipimmm:27:

bazen bende çıkarıyorum ama odada tekim ben....öle uzun süre çıkarmam ama küçük bi nasırım var o ağrıdığı zaman binde bir yani:27:

ten corap cok kokuyo yaaa.....onu giydiğim zaman eve girer girmez koşup banyoya ayaklarımı yıkıyorum:31:

Günaydınnnn. Yazdım canım az evvel. İyidir inşallah. Cevap versin iletirim size.. Sen nasılsın?

Nolsun canim ya evdeyim bugun temizlikci var. Bebisin cicilerini hurclara kaldirdim. Dolanip duruyom ortalikta.midem cok fena,belim sirtim agriyor. Bi cocuk dogurayim dedim tersim dondu yav. Yok anacim genckenz bebis yapmak lazimmis :)) bu yastan sonra zor oluyor :))[/QUOTE]

KAÇ YAŞINDASIN Kİ?? ben 36yım :18: zor ama gerçekten deee

çok sağol canım... Zaten hamileliğin başında işimden ayrıldım,su iç dedi ama çok tehlikeli dedi bi ped yazdı onu kullanacağım eğer su kaybı fazla ise alırız dedi ve yaşamaz dedi :14: dua edin ne olur

KENDİNİ HİİİÇ ÜZME... dün bir bebek gördüm annesinin kanaması olduğu ve suyu azaldığı için 22.haftasında 470 gram iken doğmuşşş... şu anda doğalı 75gün olmuş ve 1200grama çıkmışş... MUCİZE BEBEK diyorlar yaşadığı için.. eğer bebeğin ömrü varsa yaşıyor işte.. hiç sıkma canını sadece dua et.. bende şimdi sana dua edeceğimmm...

PAZARTESİ birlikte rapor alacağız desene
bende heycanlıyım pazartesi 32+1 olarak doktora gidip rapor alacağım :26:

sen benden 8 gün öndesin speedyim, ben 16 şubat ta hem kontrole hem de raporu almaya gideceğim:)
sana pazartesi günü kolaylıklar dilerim:)

bu arada k.v. istanbul dan kapı süsü ve bebek şekerimizi aldılar. doğuma gelirken getirecekler, kapı süsü senin aldığın model, onu çok beğenmiştim ben:)

oyy Allah yardımcınız olsunnn lipimmm:27:

bazen bende çıkarıyorum ama odada tekim ben....öle uzun süre çıkarmam ama küçük bi nasırım var o ağrıdığı zaman binde bir yani:27:

ten corap cok kokuyo yaaa.....onu giydiğim zaman eve girer girmez koşup banyoya ayaklarımı yıkıyorum:31:

benim ayağım üşür ince çorapla, bir de bu ince çoraplar naylon mudur nedir, koku yapıyor hakikaten:( mecburen etek, döpüyes altına giyiyordum önceleri. şık ayakkabıya ince çorap giymek lazım çünkü...ama artık pantolon giydiysem ayakkabımın içine pamuklu siyah çorap giyiyorum, ayakkabı campers tarzı deri ama spor bir ayakkabı olunca sırıtmıyor:) elbise giyince de altına çizme giyiyorum zaten, sıcacık oluyor.

benim ayağım üşür ince çorapla, bir de bu ince çoraplar naylon mudur nedir, koku yapıyor hakikaten:( mecburen etek, döpüyes altına giyiyordum önceleri. şık ayakkabıya ince çorap giymek lazım çünkü...ama artık pantolon giydiysem ayakkabımın içine pamuklu siyah çorap giyiyorum, ayakkabı campers tarzı deri ama spor bir ayakkabı olunca sırıtmıyor:) elbise giyince de altına çizme giyiyorum zaten, sıcacık oluyor.

valla işe kocacım bırakıyo saolsun...patronlarım da rahat insanlar,karısmıyolar.bi haftadır eşofmanla geliyorum işe:9::9::9:

ama cok salaş değil,hani adidasın falan pantolon gibi olanları var ya onlarla:27::1:

slm kızlar dün gece çok fena midem ağrıdı ya hamile kalmadan önce mide tedavisi görmüştüm inşallah ağrılarım geri dönmez ama üşütmüşte olabilirim ama şuan iyiyim çok şükür allah bidaha göstermesin hamileyklken dahada zor oluyor ağrılar bebişe bişey oluyor sanıyorum canm kızım midem ağrıdıkça kıpırdayıp durdu o kıpırdadıkça ağrılarım biraz azalıyordu sanırım annesine morel veriyordu dayan diye :)

Back
X