sağol adally canım görüşemiyoruz seninlede bir türlü denk gelemiyoruz
gunaydın kızlar iyisiniz inş. biz iyiyiz diyelim iyi olalım
akşam yemek yememiştim canım istemedi simit aldım onu yedim ama halen açım yaaaaaaaaa
Gündüzleri telefondan girip okuyorum sadece canım akşamları da abimden fırsat kalınca pcden bakıyorum.Haliyle sende akşamları olmadığından görüşemiyoruz

çok keyifliyim bibiiimmm.çarşamba 4d ultrasona gittik :) 80 tl bayıldık.umut dünyasıbizim bebişko ilk kez yüzünü gösterdi teyzesi :)
1600 gram 40 cm boyu olmuş :)
Eki Görüntüle 885442

Herkese merhaba çok teşekkür ederim ilginiz ve duanız için özel mesaj atmış bazı arkadaşlar cevap vermeyi çok istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği icin yazamadım bebeğimi denizlide bıraktım geldim aklım hep orda tedavisi iyi gidiyomuş bu gece anne sütüne başlıcakmış çok.mutlu oldum allahım hepinizin yardımcısı olsun
Her seferinde daha da güzel haberler veriyorsun bize canım çok sevindim

Ay bu arada bu akşam eşim geç gelecek diye ütü yaparım diyordum ama nasıl uyku bastı anlatamam. Ne yapsam bilemedim yani![]()
Yat dinlen canım ya boşver ütüyü

Kızlar iyi akşamlar iki gündür giremedim çarşamba akşamı sancım vardı kızım bizi acaba geliyor mu diye korkuttu ;( perşembe doktordaydık, idrar yollarımı üşütmüşüm birde çok az akıntım vardı oda enfeksiyondanmış onlar için ilaç aldım vs. Akıntılarınızı ihmal etmeyin bu aylarda erken doğumu tetikliyormuş, neyse bugün bende kızımda iyiyiz çok şükür hatta kızımla konuştum daha en az 10hafta ordasın acele etmene gerek yok diye![]()
Ah o yalancı sancılar ne hallere sokuyor bizi geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim

selam fıstıklar ve yavru finduklar mmmmuah

midemmm cok kotu yaniyor yardimm
.oyle boyle degil hortumm lazimm
geçmez anam o yanmalar geçmezzzz