2014 Şubat Anneleri

Dün keyfin gayet yerindeydi canım. Allah bozmasın. Neler yapıyorsun? Uzun zamandır denk gelemiyoruz.

aynen kuzum yaa.bu hafta m kemal paşa bizi çok mutlu etti.okula sürüklenerek gidiyorum.müdür bir sınıfını alalım istersen dedi.hiç birine kıyamadım yaaa

Ayyy kıyamam ben o miniğe... İyi olmasına sevindim canm. Anne sütü herşeyden iyi gelecek inşallah Emir bebeğe.. Hemen kocaman olup annesinin kucağına gelecek..:54: Allah 'ım acil şifalar versin yavruna canım..

amin canım inşallah aklım hep oğlumda evde hep uyumaya çalışıyorum günler çabuk geçsinde bebeğime kavuşayım diye

aslıfatih güzel haberler vermişsin anne sütü verilmeye başlanıcakmış inşallah sütün çok yarar emire biran önce kucağına alıp evine getirirsin canım :31:

ben de öyleyim habire acıkıyorum hem de ne acıkmak ama... midem kazınıyo sanki :56::56: yaşasın yemek yemek :56:

inşallah canım devamlı sağıyorum sütümü hastaneyede baya bıraktım inşallah sütüm yarar bebeğimede hemencik çıkar o küvezden

Selamlaaarr sizi okuyorum ama pek bisi yazamadim hazirliklara basliyoruz yavastan cantadir esyalari yrslestirmektir Bu arada doktorum büyük ihtimal ocak sonu annesi olucagimi söyledi kücük bir ihtimal subatin 1 i yada 2 si olabilr dedi ama ben burdan ayrilmicam subat anneleriyle takilicam :) pazartesi kontrol var ve 32.haftamiz olucak 8.ayda olmama sasiriyorum zaman cabuk geciyo bütün bebeklere sagliklar diliyorum

Selamlaaarr sizi okuyorum ama pek bisi yazamadim hazirliklara basliyoruz yavastan cantadir esyalari yrslestirmektir Bu arada doktorum büyük ihtimal ocak sonu annesi olucagimi söyledi kücük bir ihtimal subatin 1 i yada 2 si olabilr dedi ama ben burdan ayrilmicam subat anneleriyle takilicam :) pazartesi kontrol var ve 32.haftamiz olucak 8.ayda olmama sasiriyorum zaman cabuk geciyo bütün bebeklere sagliklar diliyorum

selam cnm normalde tahmini dogum tarihi subat'in kaciydi? normalmi olucak ? sezeryanmi?

gunaydin bayanlar..icinizde ogretmen olan varmi?ne zaman izne ayrilacaksiniz?dogum ne zamana geliyo?fikir verirseniz sevinirim

günaydın canım 32. haftada izne ayrılma hakkımız var 32 hafta 0 günlük olunca gel dedi dr haftaya gideceğim canım aslında izne ayrılmayı düşünmüyordum doğum sonrasına aktarmayıdüşünüyordum ama okulda yaşadığım bazı sıkıntılar sebebiyle karar deiştirdim

Selam kizlar. Cok agrim var sol kasigimda. Kuzumun basi orda baski yapip duruyor. Ayaga kalkmakta vok zorlaniyorum, yurumekte de oyle:26: gerci kizim iyi olsun ve zamaninda gelsin de yeter bana:16::nazar:

Gunaydiiinnn herkeseee
Ben de ogretmenim kimya ogretmeniyim lisedeyim.32.haftada ayrilabiliyoruz.benim dogum 28 subat ama ben 37. Haftada ayrilacam insallah.zaten ara tatil 24 icakta basliyor 35.haftam oluyor.2hafta tatil sonra ikinci donem baslayinca 37.haftam oluyor o zaman izne ayrilacam.

selam cnm normalde tahmini dogum tarihi subat'in kaciydi? normalmi olucak ? sezeryanmi?

CanIm gene subatin ilk haftasiydi tahminen ama dr hic tahmini süre vermedi bize simdiye kadar iste 30. Haftada kontrolde söyledi heralde ocagin sonunda aliriz dedi.Sezeryan olucam ben istedim acikcasi ilk bebegim ve göze alamadim normali korktum

Gunaydiiinnn herkeseee
Ben de ogretmenim kimya ogretmeniyim lisedeyim.32.haftada ayrilabiliyoruz.benim dogum 28 subat ama ben 37. Haftada ayrilacam insallah.zaten ara tatil 24 icakta basliyor 35.haftam oluyor.2hafta tatil sonra ikinci donem baslayinca 37.haftam oluyor o zaman izne ayrilacam.

Bildiğim kadarıyla yaz tatili ve 15 tatilde çalışabilir raporunuz geçersiz oluyor.Benim görümceminde doğum izni yaz tatiline denk geldi çalışabilir rapor almasına rağmen yaz tatiline gelen kısmı izinden düştü maalesef.Belki okul müdürünün kıllığıdır.İyi araştır boşuna 2 haftan gitmesin seninde :34::34::34:

Bildiğim kadarıyla yaz tatili ve 15 tatilde çalışabilir raporunuz geçersiz oluyor.Benim görümceminde doğum izni yaz tatiline denk geldi çalışabilir rapor almasına rağmen yaz tatiline gelen kısmı izinden düştü maalesef.Belki okul müdürünün kıllığıdır.İyi araştır boşuna 2 haftan gitmesin seninde :34::34::34:
Nasiii yaaa anlamadim:((

CanIm gene subatin ilk haftasiydi tahminen ama dr hic tahmini süre vermedi bize simdiye kadar iste 30. Haftada kontrolde söyledi heralde ocagin sonunda aliriz dedi.Sezeryan olucam ben istedim acikcasi ilk bebegim ve göze alamadim normali korktum
Ben de ilk gebeligim ama normal dogum urkutucu geliyor ben de planli sezeryan dusunuyorum ama daha konusulmadi.planli sezeryanda ne zaman oluyor dogum acaba

Bir sorum olucak ben calismiyorum ama esim sgk mi yatiriyor dükkanda calisiyor gözüküyorum 1.5 sene kadar oldu acaba bende dogum parasi alabilirmiyim ve bu nasil oluyo nerden ögrenebilirim? Calisan anneler cevap verirseniz sevinirim

Ben de ilk gebeligim ama normal dogum urkutucu geliyor ben de planli sezeryan dusunuyorum ama daha konusulmadi.planli sezeryanda ne zaman oluyor dogum acaba

Benim etrafimdaki herkez 38. Yada 39. Haftada oldular tabi bilemem genede konus dr la ama normaldeki gibi 40 hafta beklenmiyor diye biliyorum hayirli olsun saglikli dogumlar . Ürkme olayini hic sorma her türlüsü ürkütüyo ama ultrasonda gördükce hemen dogsunda ısıralim diyorum :)

Back
X