Valla bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım bacılar. Ağdaya da 2 kez gittim kızara bozara açtım. Bi kocam gördü yani kendimi bildim bileli. O yüzden doktoruma açmaya özeniyorum.
Kadın temiz görsün. Bi haftaya giderim bi de doğumdan önce tamammmm.
Bir de normal doğum olursa pansuman falan gerekcek annem yapar herhalde. Yazık kadın bu benden mi çıktı demesin
![]()
Ay bi de pansumanlar var. Ben anneme açamam sanki yaa. Eşim yapar herhalde pansumanımı da. Bilemedim şimdi.
anam sdeni topiğimizin en şey yapmayan hamişi seçiyorum yavrum herkezin incileri döküldü bakma sen o haftada bi yapıyoruz diyenlere yalan onlar yalan dimi ya moralmanım bozuldu
benim öle 3-5 değil ama ayda bi yapıyorum doktora giderken yapıyorum işte 15te bir bazen yeter :)) ama eskiden daha çabuk çıkıyodu gb geliyo banada aman hep çok benim bi agdaya başlayamadımmakinayla lüpletcem bigün şeyimi göremiyorum da
koş koşş
bak hafada bi yapanalr var çatladım ben şuan yağlanıyorum
bende ilişkiden sonra kasılma oluyo kasıklarımın bi tarafımda acı oluyo 15 dakka felan kalkamıyorum kıpırdayamıyorum adamda korkuyo haliyle
o sırada karnıma değiyo çocu karıoştırma çocu karıştırma diyorum bu işe
ay bazen kıkırdamaktan yapamıyoruz ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkk
al haftada birden yakınan biri daha hucummmmmmmmmmmmmmmmmmminsan şükreder başkalarına bakıp
bizde 6 senedir çocuk için hergün ilişki yaparken bi olsun 9 ay yapmıcaz diyoduk
ahanda benim kide aynı şeyi söylüyo bende doktordan önce yada sonra aradan çıkartmak istiyorum o işi temizken süslendim diyorumhıı sanki bana süslendin diyo
eskiden bide çocuk siterken hep alttan muane oluyodu deli oluyodu şimdi o bakmıyoki sana diyorum bende
![]()
Canım buna da şükür tabii de yani eski rahatlık, keyif alma olmuyor ya. Hani haftada ya da iki haftada bir olup süper olsa ona da razıyım. Ama olmuyor işte, koşullar o kadar elverişli değil. Bakalım ne zaman eski halimize döneceğiz