2014 Şubat Anneleri

Anacim zaten biz kocamla o kadar daginigiz ki,bebis gelince ne halt edicez bilmiyorum. Zaten derleyip toplamak mahvediyor. Yoksa durmadan cam kapi silinmiyor ki zaten. E lavabo tuvalet zaten 2 gunde bir benim ellerimden oper :)) ya bu hafta ben kadin gittikten sonra utu masasini bulamadim :)) sanki ev 450 m2 tam kadini arayacaltim, baktim kitapligin arkasina sokmus. Vallahi 40 yil dusunsem oraya koymak aklima gelmezdi :))
Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacak:37:
afiyet olsun canikom,
bizim komşular da arada yapıyor mısır, bir de tencerede, tuzlu-yağlı anam babam usulü yapıyorlar. kokusu geliyor tabe...canım çekiyor kokusundan ama yiyemiyorum, yassak:( gerçi benim sinemada filan da canım çeker de kendime hakim olurum, mısır almam. aynı senin gibi hem çok ödem yapıyor hem de kilo yapıyor bana, metabolizmam müsait deil:))
Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesek :56:
kıslar ya benim ufaklıklar 1 beden filan büyüdü, daha da bir faaliyet yok. doğuma yakın büyürler mi ki? ayy korkuom hiç büyümeyecekler diye...sizin nasıl oldu?
Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyor :53:
Benim tespitim büyüklerin daha da büyüyor, küçüklerin de az büyüyor ..

Senli bir gün olacak KK da desene. Hoşgeldin bacım :)

Benimkiler de büyüdü canım. Normalde hep dolgulu kullanırdım şimdi de aynı sütyenlerimi kullanıyorum ama hepsinin sırtına ek parçalar varya ondan aldım. :1::1:
Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğince ;) emzirince de az biraz daha büyüyor ama o da süt işte şişkinlik oluyo
ben mum ısıgında uyumaya bayılırım.dolu dolu tealight mumlardan aldım.rengarenk kokulu kokulu...mis gibi ama benim uyuz herifim zifiri karanlık olmazsa uyuyamıyor...:19:elimde patladı o mumlar....1-2 kez kullandık işte romantizm içün:23::23::23::17::17:
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm

selam canlarr:3:

sonunda kış geldi kar yağdı eve tıktı bizi en azından çoğumuzu:)
bugün işe gitmedim kayar düşerim diye Allah korusun:(
işe gidenlere de Allah yardım etsin kazasız belasız herkes evine dönsün akşam inşallah

ne var ne yok bakalım
ben gelecek iki hafta izinli olcam son eksiklerimi tamamlicam

her bikimseler iyidir umarım:31:
Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğ:43:

Bugün de ben gelmiyorum diye msj attım sadece, sebebini öğrenebile miyim demiş ayy

bursadayım ben canım sen nerde öğretmensin? tatil miydi bugün?:26:

içim bi tuhaf oldu gözlerim yaşardı çok güzel söz :16:

amin canım hoşgeldin :16: ben de bursaaa hemşeriyiz:24: çok kar var dışarı çıkmaya cesaret edemedim ben evde pinekliyorum :18:

Hosbuldum canim. Bende kizim istemese inan cikicak halim yok 4 yasinda anne ne olur deyince kiramadim o kartopunu bana atti ben pek egilmedim gobisten pek mumkun degil zaten:))))

Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon :1:
Selamlar kar güzelleri bakıyorum da tatil yapanlar var keyfiniz bol olsun :54:

Biz de pek dağınız ailecek şimdi de oğlan geliyor iyice ev curcuna olacak:37:

Oyy ben bi ara her akşam yiyordum of canım çektiii bi de kestane kebap yemesi sevap diyorum ah olsa da yesek :56:

Benimde aynıı, çok az büyüdüler büyüyen karnımla küçüklükleri daha da dikkat çekiyor :53:
Benim tespitim büyüklerin daha da büyüyor, küçüklerin de az büyüyor ..

Aynen bende..az dolgulu takıyorum hala sırtta aparatla, ama emzirirken dolgulu olmuyor..o dolgu sıkıştırıp süt getririodu akıntı gibi..özetle önceden de ufuklardı mufaklardı ama yavrumu emzirmiştim yettiğince ;) emzirince de az biraz daha büyüyor ama o da süt işte şişkinlik oluyo
ayy ben korkarım mumlarla uyuyamammm

Iyiyiz CNm iş yeri ve kardeş agresifliği dışında çok şükür... Patron a taktım biliyorsunuz ... Günler zor geçiyor az kaldı şurada sayılı gün, ben işimi yapıyorum, işleri ilerletiyorum ediyorum ama adam domuz ...şu son günlerimi bana zehir etmek istiyor sanki, ben gidicem diye kıl oluyor bana ve bunu yanaıtıyor..neyse eden bulur, onun da tepesinden bakar birisi...geçen dayanamadım mail attım, varsa memnuniyetsizliğiniz konuşalım dedim ses çıkarmadı, daha normal davranmaya başladı ama çok üzdü beniğğ:43:

Bugün de ben gelmiyorum diye msj attım sadece, sebebini öğrenebile miyim demiş ayy

ay bi enteresan yani senin bu patron. karı görmüyor galiba dışarıda. ya da bağlantı kuramıyor senin şişkin karnınla kar arasında. ne değişik insanlar var yaa:47:

Ya ben sırf beğenme iletilerini görebiliyorum, verilen yanıtların bildirimi gözükmüyor..sizde de öyle mi..

aynen bende öyle canım. bi değişiklik oldu herhalde. :44:

yavrucan:54::54::54: ağabeyinden fırsat bulabilmişsin :9::9:

sende uyuma bacım.romantizm için kullan.sonra püffff de sönsün:34::9:

Yok bea çıtırım telefondan girdim zar zor yazıyorum.Güya maç izliyor ama yine pc de :54:

hoşgeldin adaly bacım nassın gariiiiii :ssz:

Ujjbuldum bbilimim sağlığınıza duacıyım nasıl olayım kar seyrediyorum açtım perdeleri Allahım sokaktaki canlılara yardım etsin :18:

Yok bea çıtırım telefondan girdim zar zor yazıyorum.Güya maç izliyor ama yine pc de :54:

Ujjbuldum bbilimim sağlığınıza duacıyım nasıl olayım kar seyrediyorum açtım perdeleri Allahım sokaktaki canlılara yardım etsin :18:

hacım napıyo bu kadar saat pc basında :27: yeter yaw,az bıraksın elinden:27:

Off pek uymuyor bacımmm ne o öle acı ceker gibi.....ahh daha uygun hahahaha :60::60::60:

ayy noliyi bize:52::52::27::27:

o aslında ohhhhhhh olcaktı zaten jackim :9::9::9::9:

karı seyrediyorum karı hemde donu çözülmüş karı :9::9::9::9:ay iyice sapıttım :9::9::9::9::9:

hacım napıyo bu kadar saat pc basında :27: yeter yaw,az bıraksın elinden:27:

Valla kendileri çişi gelmediği sürece koltuktan kalkmaz bütün internet sitelerini kullanır üstüne blog yazar normal değil yani :1:

selam canım :3:
o aslında ohhhhhhh olcaktı zaten jackim :9::9::9::9:

karı seyrediyorum karı hemde donu çözülmüş karı :9::9::9::9:ay iyice sapıttım :9::9::9::9::9:

Puhahahah delirdik iyice :52:

Valla kendileri çişi gelmediği sürece koltuktan kalkmaz bütün internet sitelerini kullanır üstüne blog yazar normal değil yani :1:

selam canım :3:

Puhahahah delirdik iyice :52:

:9::9::9::9::9:

ay başka türlü geçmiyor günler yawssssssssss

adalyim sen doğum şekli konusunda falan konuştunmu doktorlar
ayrıcana sendede diyabet çıkmıştı demi senin son durumları bilmiyorum ben diyet nasıl gidiyor kaç kilo aldın falan feşmekan

Back
X