2014 Şubat Anneleri

yalnız değilmişiz :)

$bebekkkkk.webp

kızlar ben 32 .haftada izne cıkıcam cok uzatmayı düşünmüyorum şimdi iyiyim fakat başta sıkıntılı geçti hamilelik sürecim zorlamak istemiyorum biraz da eşim baksın fazla alışmasın 31+3 te rapor kabul olmaz mı tam 32+0 mı olması lazım

kızlar ben 32 .haftada izne cıkıcam cok uzatmayı düşünmüyorum şimdi iyiyim fakat başta sıkıntılı geçti hamilelik sürecim zorlamak istemiyorum biraz da eşim baksın fazla alışmasın 31+3 te rapor kabul olmaz mı tam 32+0 mı olması lazım

En az 32+0 olman lazım

Biz kızımla iyiyiz canım siz nasılsınız?

Ah ah aynı şeyi ben de düşünüyorum. Ama bi beklicem. Bi daha kar yağarsa alacağım sanırım ben de rapor:(

Sağol canım bizde iyiyiz şükür oğluşumla büyüyoruz.:) Kayar düşşersin felan Allah korusun dedi korkuttu benide. Baştadaa agrılı sıkıntılıydı gerek yok diyyoruuzz uğrraşmaya. Artık sonrasındaa izin rapor idare edecegim.

32+0 olman lazımm en erken canım.

Ne guzel siz 32. Haftanizda izin alabiliyorsunuz. Ben 39. Haftami bitirip oyle ayrilcam ve hatta 9 saat mesafeli baska bi sehirde dogum yapicam. Eger erken dogum olursa yada dayanamazsam es durumundan atama isteyemiyorum :(:(:(

selam bayanlar, hergün düzenli olarak paylaşımlarınızı okumama rağmen fırsat bulup yazamadım. vali beyin izniyle bir haftadır kar tatili yapıyorum:16:. çok iyi geldi bu tatil. bana kilo olarak geri döndü umarım kızıma da yaramıştır:49:. üç hafta sonra izne ayrılıyorum. gün saymaktan perişan oldum..

Hoşgeldin o zaman canım :54::54: NEden sezeryan dedi doktor. Kendi isteğin mi bi sorun mu var?

kızlar rapor veya izin almadan çalışan anneler süpersiniz vallahi
hava soğuk yükümüz ağır rabbim kolaylık versin sizlere zaman ilerledikçe koltuktan kalkmak bile zor oluyor

Çok pis gaza geldim . Doğurana kadar çalışcam :1::1: Başından beri 10 gün raporum var o da kanama yüzünden. Doktora bile c.tesileri gidip işimi aksatmadım. Ama kıymetim biliniyor mu yokkkkkkkk :5:

Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.

Sevgilerrrr saygılarrrrrr :42:

Elmayra ankaradan bildirdi :1:

Felaket tellalı mısın kız sen? :1::1:

Kızlar bu arada kızımın ismi konusunda karara varamadık. Aslı, Defne ve Almina arasında gidip geliyoruz:44:. Sizce hangisi?

Bence en güzeli Defne ama sen hangisini söylerken için kıpır kıpır oluyorsa onu koy canım. :12:

32+0 ile 32+6 arası alman gerekiyor canım. Öncesi ve sonrası olmuyor diye biliyorum.

Ne guzel siz 32. Haftanizda izin alabiliyorsunuz. Ben 39. Haftami bitirip oyle ayrilcam ve hatta 9 saat mesafeli baska bi sehirde dogum yapicam. Eger erken dogum olursa yada dayanamazsam es durumundan atama isteyemiyorum :(:(:(

Nasıl yani 37 de zorunlu izne çıkacaksın zaten devlet sana en fazla 37 ye kadar çaalışma hakkı tanıyor. sen nasıl 39 a kadar çalışyorssunnki.

biliyorum ama o şöyle kadın doğumdan rapor alamazsın
dahiliye den yada sağlık ocağından alabilirsin onlarda en fazla 2 gün veriyor zaten :37:

speedy sen o rapor işini bi daha soruştur kuzum. Kamu kurumlarında çalışabilir raporu aldıktan sonra hangi branştan istirahat alırsan al, doğum izni başlatılıyor..

39 uncu haftaya kadar çalışamazsın ki :26::26: 37 de bırakmaya mecbursun.Ataman için neden sıkıntı oluyorki :26::26::26:

speedy sen o rapor işini bi daha soruştur kuzum. Kamu kurumlarında çalışabilir raporu aldıktan sonra hangi branştan istirahat alırsan al, doğum izni başlatılıyor..

Bende bu şekilde biliyorum hatta özellikle sgkya sordum bu durum mevzuata aykırı olduğu için kabul edilmez dediler :31::31::31:

Benim ogretmenlikte ilk yilim. Stajerlik seminerlerini alip sinavlarini gecmezsem es durumu atamasi isteyemiyorum.26 ocakta seminerin sinavi var.benim 39. Haftam bitmis oluyor. Hic doktor raporu almadim seminerlere katilabileyim diye.sanki erken dogum yapmis gibi gosterip iznimi dogumdan sonra kullancam. Sinav tarihini de erkene almiyorlar malesef (esimle farkli sehirlerdeyiz.)

Kızlar aranızda çatlayan varmı bende biraz biraz başlamış çok üzüldüm bikini giyemiycem mi ben diye . Oğlumun canı sağolsunda neyse diyorum . Eskiden hiç göbek yoktu gayet fittim :(

valla aynen bende cok skildim ama mecburuz:( bir avantaji oldu hic catlak yok diyet yapiyoruz fazla kilo almiyoruz yoksa ben sismistim catlamistim kesin:))):6:

evet öyle oluyor ama artık yemeklerdende lezzet alamıyorum canım canım bişe yapmak istemiyor ne yiyecem şaşırdım valla

valla aynen bende cok skildim ama mecburuz:( bir avantaji oldu hic catlak yok diyet yapiyoruz fazla kilo almiyoruz yoksa ben sismistim catlamistim kesin:))):6:

ooo kimler varmış, josecim selam,
napıyorsunuz, bugün cuma ve iş yerindeki son dakikalarım, bu yüzden ağzım kulaklarımda:)
kızlar ayrıca itiraf edeyim ben de sıkıldım 1.5 aydır diyette olmaktan...

ooo kimler varmış, josecim selam,
napıyorsunuz, bugün cuma ve iş yerindeki son dakikalarım, bu yüzden ağzım kulaklarımda:)
kızlar ayrıca itiraf edeyim ben de sıkıldım 1.5 aydır diyette olmaktan...

selam lipcim ne olsun aynen devam izinemi ayriliyorsun yoksa hafta sonu diyemi:)
dogum yapayim gelsin tatlilarrrr kekler boreklerr sanirim kilo alcam ozaman insallah bol bol emzirelimde kalori gider hem:9:

Back
X