- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 32 .haftada izne cıkıcam cok uzatmayı düşünmüyorum şimdi iyiyim fakat başta sıkıntılı geçti hamilelik sürecim zorlamak istemiyorum biraz da eşim baksın fazla alışmasın 31+3 te rapor kabul olmaz mı tam 32+0 mı olması lazım
maşallah sana ve güneşinee çok tatlı görünüyorsunuzzzzzz
Biz kızımla iyiyiz canım siz nasılsınız?
Ah ah aynı şeyi ben de düşünüyorum. Ama bi beklicem. Bi daha kar yağarsa alacağım sanırım ben de rapor![]()
kızlar ben 32 .haftada izne cıkıcam cok uzatmayı düşünmüyorum şimdi iyiyim fakat başta sıkıntılı geçti hamilelik sürecim zorlamak istemiyorum biraz da eşim baksın fazla alışmasın 31+3 te rapor kabul olmaz mı tam 32+0 mı olması lazım
selam bayanlar, hergün düzenli olarak paylaşımlarınızı okumama rağmen fırsat bulup yazamadım. vali beyin izniyle bir haftadır kar tatili yapıyorum. çok iyi geldi bu tatil. bana kilo olarak geri döndü umarım kızıma da yaramıştır
. üç hafta sonra izne ayrılıyorum. gün saymaktan perişan oldum..
kızlar rapor veya izin almadan çalışan anneler süpersiniz vallahi
hava soğuk yükümüz ağır rabbim kolaylık versin sizlere zaman ilerledikçe koltuktan kalkmak bile zor oluyor
Muhtemelen siz doğum yaptıktan sonra cıkar ama yararlanabilir misiniz bilmem. Secim yatırımı yapacak hepi topu 2 haftayı.
Sevgilerrrr saygılarrrrrr
Elmayra ankaradan bildirdi![]()
Kızlar bu arada kızımın ismi konusunda karara varamadık. Aslı, Defne ve Almina arasında gidip geliyoruz:44:. Sizce hangisi?
maşallah sana ve güneşinee çok tatlı görünüyorsunuzzzzzz
![]()
Ne guzel siz 32. Haftanizda izin alabiliyorsunuz. Ben 39. Haftami bitirip oyle ayrilcam ve hatta 9 saat mesafeli baska bi sehirde dogum yapicam. Eger erken dogum olursa yada dayanamazsam es durumundan atama isteyemiyorum![]()
biliyorum ama o şöyle kadın doğumdan rapor alamazsın
dahiliye den yada sağlık ocağından alabilirsin onlarda en fazla 2 gün veriyor zaten![]()
Ne guzel siz 32. Haftanizda izin alabiliyorsunuz. Ben 39. Haftami bitirip oyle ayrilcam ve hatta 9 saat mesafeli baska bi sehirde dogum yapicam. Eger erken dogum olursa yada dayanamazsam es durumundan atama isteyemiyorum![]()
speedy sen o rapor işini bi daha soruştur kuzum. Kamu kurumlarında çalışabilir raporu aldıktan sonra hangi branştan istirahat alırsan al, doğum izni başlatılıyor..
speedy sen o rapor işini bi daha soruştur kuzum. Kamu kurumlarında çalışabilir raporu aldıktan sonra hangi branştan istirahat alırsan al, doğum izni başlatılıyor..
evet canım sıkıldım bu diyetten bennnnn
valla aynen bende cok skildim ama mecburuzbir avantaji oldu hic catlak yok diyet yapiyoruz fazla kilo almiyoruz yoksa ben sismistim catlamistim kesin:)))
![]()
valla aynen bende cok skildim ama mecburuzbir avantaji oldu hic catlak yok diyet yapiyoruz fazla kilo almiyoruz yoksa ben sismistim catlamistim kesin:)))
![]()
ooo kimler varmış, josecim selam,
napıyorsunuz, bugün cuma ve iş yerindeki son dakikalarım, bu yüzden ağzım kulaklarımda:)
kızlar ayrıca itiraf edeyim ben de sıkıldım 1.5 aydır diyette olmaktan...