2014 Şubat Anneleri

iyi akşamlar anneler giremedim sabahtan beri ya hafif bir kaza atlattım lavabonun önünü silerken kayp düştüm daha doğrusu duvara çarptım ayağımı incittim birazda sağ tarafım acıyo dinleniyorum artık temizlik benim nyime bu saatten sonra

iyi akşamlar anneler giremedim sabahtan beri ya hafif bir kaza atlattım lavabonun önünü silerken kayp düştüm daha doğrusu duvara çarptım ayağımı incittim birazda sağ tarafım acıyo dinleniyorum artık temizlik benim nyime bu saatten sonra

geçmiş olsun dikkat et canım ...bak ilaç kullanamazsın sonra....

öldüm bittim bugün temizlik yap ortalığı topla yemek yap derken pilim bitti eşim de gezmeye gidelim diyo :45: ben bi yere gidemem dedim o arkadaşıyla ççıktı ben de miss gibi oturuyorum evde ohh :24: bu bebişler doğunca nasıl yetişicez bunca şeye valla gözüm korkuyo artık benim :18:

ay canım aslında bu mesajı görünce sevindim
nedenide bende evi toplasam bir tuvalet banyo temizlesem çamaşır assam yerimden kalkamıyorum hatta kendimi çok kötü hissediyorum gözüm doluyor
benim gibilerde varmış
benim eşimde gidelim dedi beni anlamıyorsun diye kızdım
bebiş doğunca ağırlık olmuyor bu kadar hamileliğin ilk 3 ay ve son 2 ay zor oluyor
ama şükürler olsun son 15 günü düşenemiyorum

ay canım aslında bu mesajı görünce sevindim
nedenide bende evi toplasam bir tuvalet banyo temizlesem çamaşır assam yerimden kalkamıyorum hatta kendimi çok kötü hissediyorum gözüm doluyor
benim gibilerde varmış
benim eşimde gidelim dedi beni anlamıyorsun diye kızdım
bebiş doğunca ağırlık olmuyor bu kadar hamileliğin ilk 3 ay ve son 2 ay zor oluyor
ama şükürler olsun son 15 günü düşenemiyorum

valla canım o kadar yoruldum ki iki kıymık iş yapıyorum oturuyorum hatta yatıyorum halimi görmeniz lazımdı :9: son günler nasıl olucak ev meraklardayım bulaşık makinasına eğilmek bile zor geliyo artık heralde darma duman olucaz son günler :18:

cok geçmiş olsun :( valla canım artık dikkat et. Kadın felan al hiçbişey senden bebişinden onemli deil varsın ev pis olsun. Ayrıca o deterjanların kokusu ve kendiside zararlı aman ha

günaydın iyi pazarlar :3::3::3:
gunaydın canım sanada iyi pazarlar

kızlar içinizde sütüdyoya gidip fotoğraf çektiricek olan var mı? hiç fiyat sordunuz mu? ben 1 tane hatıra kalsın diye çektirmek istiyorum bi arkadaşım çektirmişti geçen senelerde ve çok güzeldi ne dersiniz?

Back
X