vatsapçılar siziiiii![]()
İvit o biziz

Merak ettim bende balim.yazmadan Durmazdi bu kiz dedim...iyisin dimi
Kuzummmmmm iyidirrr senden naber![]()
İyiym yavrum nasıl da biliyo durmayacağımı ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vatsapçılar siziiiii![]()
Merak ettim bende balim.yazmadan Durmazdi bu kiz dedim...iyisin dimi
Kuzummmmmm iyidirrr senden naber![]()
ne kadar şirin biseymis ya cok güzel:)Eki Görüntüle 895971
Biz de kizima bu bebek arabasi ve puset setini aldik
iyi akşamlar anneler giremedim sabahtan beri ya hafif bir kaza atlattım lavabonun önünü silerken kayp düştüm daha doğrusu duvara çarptım ayağımı incittim birazda sağ tarafım acıyo dinleniyorum artık temizlik benim nyime bu saatten sonra
öldüm bittim bugün temizlik yap ortalığı topla yemek yap derken pilim bitti eşim de gezmeye gidelim diyoben bi yere gidemem dedim o arkadaşıyla ççıktı ben de miss gibi oturuyorum evde ohh
bu bebişler doğunca nasıl yetişicez bunca şeye valla gözüm korkuyo artık benim :18:
iyi akşamlar anneler giremedim sabahtan beri ya hafif bir kaza atlattım lavabonun önünü silerken kayp düştüm daha doğrusu duvara çarptım ayağımı incittim birazda sağ tarafım acıyo dinleniyorum artık temizlik benim nyime bu saatten sonra
ay canım aslında bu mesajı görünce sevindim
nedenide bende evi toplasam bir tuvalet banyo temizlesem çamaşır assam yerimden kalkamıyorum hatta kendimi çok kötü hissediyorum gözüm doluyor
benim gibilerde varmış
benim eşimde gidelim dedi beni anlamıyorsun diye kızdım
bebiş doğunca ağırlık olmuyor bu kadar hamileliğin ilk 3 ay ve son 2 ay zor oluyor
ama şükürler olsun son 15 günü düşenemiyorum
cok geçmiş olsuniyi akşamlar anneler giremedim sabahtan beri ya hafif bir kaza atlattım lavabonun önünü silerken kayp düştüm daha doğrusu duvara çarptım ayağımı incittim birazda sağ tarafım acıyo dinleniyorum artık temizlik benim nyime bu saatten sonra
gunaydın canım sanada iyi pazarlargünaydın iyi pazarlar![]()
günaydın iyi pazarlar![]()
Günaydınnlar![]()
günaydınnnlarrrr![]()
Günaydın iyi pazarlar herkese![]()
Gunaydinnnnn![]()
günaydın güzel anneler .....