Günaydın canımcımlarım..
Görüş günü olanlar Jack ve Kronik güzel haberlerle gelin emi?
Benim hafta sonum biraz keyifsiz geçti. Başımıza yeni bir masraf açıldı. Onunla uğraşıyoruz hala. Biz oturma odasına beşik ve dolap aldık bebek odası yaptık. Bulunduğumuz muhitte de doğalgaz olmadığından uzun bir araştırma süreci sonucu klima almaya karar verdik. 1 ay kadar önce klimamızı aldık. Gelip taktılar güzel güzel kullanıyorduk ama 10 gündür klima odayı ısıtamamaya başladı. Havalar çok soğuduğu için. Klimayı eşimin bi arkadaşından aldık klima dünyası diye büyük bir mağazası var neredeyse her markayı satıyor. Neyse eşim adama gidip ısınamadığımızı anlattı. 2 kez servis geldi baktı klimada hiçbir sorun yok. Dışarıdaki havayla içerideki havayı ölçmüşler aynı çıkmış. Duvarlarda yalıtım yok, alt kat boş üstümüzde teneke bi çatı var sadece evin 2 cephesi açık bir cephesi merdiven boşluğu. Yani oda mezbaaa gibi dışarıdan gelince. Dün biz ölçtük dışarısı odadan daha sıcaktı.Sonuç olarak klimacı istersek para iadesi yapacağını, istersek başka bir klimayla değiştirebileceğini söyledi ama hiçbiri çare olmaz yalıtım yaptırmadıkça dedi. Dünden beri 2 tane usta geldi fiyat vermeye 2 gün için 800 TL işçilik istiyorlar. Malzeme hariç. Bu sıkışıklıkta doğuma para ayırcaz derken bu çıktı. Canım çok sıkıldı. Nolacak bilmiyorum. Şuan babam bi arkadaşıyla gidiyor eve o adam da bi fiyat vercek babam bende yardım ederim uygun bişeyler yap demiş. Bakalım ne çıkacak. Anlaşırsak bu hafta girişecekler evim darma duman olacak..
Ah bacım ah yalıtımsız binayı ısıtmak çok zordur bilirim yıllarca neler çektik vallaha umarım bir an önce çözüm bulunur kuzum

Eki Görüntüle 897478 Eki Görüntüle 897479 Eki Görüntüle 897480 Eki Görüntüle 897481
kızlar ahanda kapı süsümüz ben yaptım fakat biraz eksikleri var üzerine inci döşicem azcık
buda yeni elbisemiz görünce vuruldum resmen mevlüt yaparsak giydircem
hepicii çok güzel ki bunların

kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...
oy ne güzel bi haber bu canım

Herkese selamlar
Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla amaİdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim
![]()
Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:
Kuzum çok büyük geçmiş olsun Allah korusun :18: bebişe de sana da maşallah ayrıca

biz kontrolden geldik kızlar,
doktorumuz her bir şeyimize baktı, suyum, bebeğin gelişimi, her şey yolunda maşallah. 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım. doktorumuz cinsel hayatı artık bir süreliğine bitirmemizi öğütledi. zaten karnım iyice büyüdüğü için pek rahat deildim. sağ kalçamdaki ağrı da bebeğin başının aşağıda ve sağ tarafta olmasından kaynaklanıyormuş. bunun için magnorm adlı magnezyum desteğini verdi.
bizim prenses yüzünü göstermedi bu sefer. neyse sağlığımız yerinde olsun da...
sezaryen mi normal mi konusunu tekrar sordum, doktor sebeplerini açıklayarak neden sezaryen olması gerektiğini anlattı. aile dostumuz olan başka bir doktora da danıştık biz, o da sezaryen diyor. eğer o şekilde olursa 3 şubat görünüyor doğum tarihi.
bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...
yine güzel haberler.Sonuca sezeryan olarak karar veriliyor demek ki herşeyin hayırlısı canım

Biz geldikkk..maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm
bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi
nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.
Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.
Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle![]()
yeterince fotosu var zaten bebikimizin bu seferde varsın göstermesin çıtırım maşallah size

Ayrıca çok biliyo doktorun uzaklaşmayınmış sana ne beaaa

bebeğinin kafası dönen var mı
benim ki bayadır dönük canım :26:
günaydın anneler kızımı gördüm daha doğrusu görmeye çalıştım yüzün dönmedi bize nazlı kızım :) 2 kilo olmuşuz maşallah:) 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım aldım ama ne kadarını kullanırım bilmiyrum 37ye kadar çalışmayı düşünmüyorum belki de haftaya pazartesi bırakabilirim gittiği yere kadar her sbaah daha zor geliyor okula gitmek bizden haberler bu kadar :)
maşallah canım

kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var![]()
sen ikisini de ver halletsinler ne düşünüyorsun bea

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır![]()
inşallah güzel haberlerle gel canım

Selam canlar.
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum sürekli ama yazamıyorum. Canım çok sıkkın.
Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil. Akşam eşimle komedi filmine gittik ama yine de dağılmadı kafam.![]()

Ailevi meseleler canım. Babamlar 6 kardeş. 3 kız - 3 erkek. Ama babaannem 89 dan beri bizimle yaşıyor. Diğer evlatlarına 15-20 gün gezmeye falan gidiyor sadece. Birkaç yıldır da alzaymır hastası. Hastane işlerine, rapor işlerine v.s hep annem babam koşturuyor. 90 yaşında artık. Annem babaanneme bakmak için işi falan bıraktı geçen seneden beri çalışmıyor. Sadece babamın emekli maaşıyla geçiniyorlar. Evim bi katında babaannem oturuyor. Neyse önceki akşam 2 amcam 2 halam ve kuzenim bize gelmişler. Herkes bir aradayken babam da açmış konuyu destek olun diye. Demez olaymış patlamış herkes. O sizin kızınızı büyüttü, onun sayesinde bu evi yaptınız, bakacaksınız diye köpürmüşler. Babam en küçük kardeş hep ezmişler bu zamana kadar. Kıyamet kopmuş tabi. En son kuzenim babamın boğazına yapışmış annemle halam zor almışlar elinden. Kuzenim de 28 yaşında. Utanmıyor da dayısını dövecek aklınca. İçim sıkılıyor düşündükçe annem babam ne üzülmüştürNefret ediyorum hepsinden.
Kuzummm kıyamam ya hiç derdin yokmuş gibi bir de nelerle uğraşıyorsun.Sabır canım Allah büyük kimsenin yanına kalmaz yaptığı kötülük

Sağolun kızlar. Anladım ki hiçbirşeyi dert etmeye değmez. Evin yalıtım meselesini düşünüyordum günlerdir bu olay olunca unuttum hepsini. İnsan sevdiklerinden kazık yiyince para pul hiçbir değeri yok hakikaten.
Yalıtım işinden de vazgeçtik bu arada. 5 ustadan fiyat aldık 1000 TL nin altında fiyat veren yok. Üstelik epey zahmetli olacak. Maalesef 1 günde bitecek bir iş değilmiş. Kayınvalidemler de yaza yapın şimdi bu soğuklarda sen bu haldeyken karıştırmasınlar ortalığı dedi. Bi elektrikli soba alırız hem klimayı hem onu açarsın 1-2 ay biz ödüyoruz nasılsa elektriği dedi. Bizde vazgeçtik. Yaz sonu gibi yaptırcaz inşallah. Çok soğuk olursa 1.katta kayınvalidemler var sobayla ısınıyorlar onlara yayılcaz artık napalım.
Çözüm bulunmuş hemen hemen bu da bişeydir canım zaten ha deyince ağzım gözüm yaz gelecek idare edeceksiniz artık biraz ne yapalım