2014 Şubat Anneleri

Günaydın canımcımlarım..
Görüş günü olanlar Jack ve Kronik güzel haberlerle gelin emi? :54:

Benim hafta sonum biraz keyifsiz geçti. Başımıza yeni bir masraf açıldı. Onunla uğraşıyoruz hala. Biz oturma odasına beşik ve dolap aldık bebek odası yaptık. Bulunduğumuz muhitte de doğalgaz olmadığından uzun bir araştırma süreci sonucu klima almaya karar verdik. 1 ay kadar önce klimamızı aldık. Gelip taktılar güzel güzel kullanıyorduk ama 10 gündür klima odayı ısıtamamaya başladı. Havalar çok soğuduğu için. Klimayı eşimin bi arkadaşından aldık klima dünyası diye büyük bir mağazası var neredeyse her markayı satıyor. Neyse eşim adama gidip ısınamadığımızı anlattı. 2 kez servis geldi baktı klimada hiçbir sorun yok. Dışarıdaki havayla içerideki havayı ölçmüşler aynı çıkmış. Duvarlarda yalıtım yok, alt kat boş üstümüzde teneke bi çatı var sadece evin 2 cephesi açık bir cephesi merdiven boşluğu. Yani oda mezbaaa gibi dışarıdan gelince. Dün biz ölçtük dışarısı odadan daha sıcaktı. :43: Sonuç olarak klimacı istersek para iadesi yapacağını, istersek başka bir klimayla değiştirebileceğini söyledi ama hiçbiri çare olmaz yalıtım yaptırmadıkça dedi. Dünden beri 2 tane usta geldi fiyat vermeye 2 gün için 800 TL işçilik istiyorlar. Malzeme hariç. Bu sıkışıklıkta doğuma para ayırcaz derken bu çıktı. Canım çok sıkıldı. Nolacak bilmiyorum. Şuan babam bi arkadaşıyla gidiyor eve o adam da bi fiyat vercek babam bende yardım ederim uygun bişeyler yap demiş. Bakalım ne çıkacak. Anlaşırsak bu hafta girişecekler evim darma duman olacak..

Ah bacım ah yalıtımsız binayı ısıtmak çok zordur bilirim yıllarca neler çektik vallaha umarım bir an önce çözüm bulunur kuzum :30:

Eki Görüntüle 897478 Eki Görüntüle 897479 Eki Görüntüle 897480 Eki Görüntüle 897481

kızlar ahanda kapı süsümüz ben yaptım fakat biraz eksikleri var üzerine inci döşicem azcık

buda yeni elbisemiz görünce vuruldum resmen mevlüt yaparsak giydircem

hepicii çok güzel ki bunların :16:

kızlar size söylemeyi unuttum,
cumartesi günü endokrin uzmanında randevumuz vardı, aç gittim kan alınacak diye,
doktor kan şekeri ölçüm defterine bakınca sonuçların çok iyi olduğunu kan almaya gerek olmadığını söyledi, sırtımı ve göğsümü dinledi, kilomu ölçtü, tansiyonuma bakıldı, 12-7 çıktı tansiyon. 1 ay sonrasına randevu verdi. ben de sevindim tabi...

oy ne güzel bi haber bu canım :nazar:

Herkese selamlar :16::16::16:

Biz geldik kontrolümüzden.Öncelikle kızım çok iyi maşallah.Şu an 12 gün ilerden gidiyor.Normalde 30+0 haftamız ama ultrasonda 31+5 çıkıyor.1800 gr 42 cm olmuşuz.Suyum hala fazla ama :31::31::31: İdrar yollarındaki enfeksiyonda gitmiş doktor iyi olduğunu söyledi bol bol su içip haftaya tekrar kontrole gidicem... Bir kaç gündür sancım vardı nst ye gircektim ama eşim okula geç kalıcaktı giremedim :31::31::31:

Bu arada giderken arabayla karda kaydık :18::18::18: Köprü vardı buz tutmuş eşim hesap edemedi kaymaya başladık kendi etrafımızda bir tur attık. Hani derler ya film şeridi gibi geçti herşey gözümün önünden aynen öyle oldu...Çok korktum verilmiş sadakamız varmış :18::18::18:

Kuzum çok büyük geçmiş olsun Allah korusun :18: bebişe de sana da maşallah ayrıca :nazar:

biz kontrolden geldik kızlar,

doktorumuz her bir şeyimize baktı, suyum, bebeğin gelişimi, her şey yolunda maşallah. 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım. doktorumuz cinsel hayatı artık bir süreliğine bitirmemizi öğütledi. zaten karnım iyice büyüdüğü için pek rahat deildim. sağ kalçamdaki ağrı da bebeğin başının aşağıda ve sağ tarafta olmasından kaynaklanıyormuş. bunun için magnorm adlı magnezyum desteğini verdi.
bizim prenses yüzünü göstermedi bu sefer. neyse sağlığımız yerinde olsun da...

sezaryen mi normal mi konusunu tekrar sordum, doktor sebeplerini açıklayarak neden sezaryen olması gerektiğini anlattı. aile dostumuz olan başka bir doktora da danıştık biz, o da sezaryen diyor. eğer o şekilde olursa 3 şubat görünüyor doğum tarihi.

bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar, 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım, o gün de muhtemelen çalışamaz raporunu alıp artık izne ayrılıcam kısmetse...

yine güzel haberler.Sonuca sezeryan olarak karar veriliyor demek ki herşeyin hayırlısı canım :54:

Biz geldikkk..:3:maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm:nazar::16:bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi:9:nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra:31:
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.

Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.

Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle:16:

yeterince fotosu var zaten bebikimizin bu seferde varsın göstermesin çıtırım maşallah size :nazar:
Ayrıca çok biliyo doktorun uzaklaşmayınmış sana ne beaaa :52:

bebeğinin kafası dönen var mı

benim ki bayadır dönük canım :26:

günaydın anneler kızımı gördüm daha doğrusu görmeye çalıştım yüzün dönmedi bize nazlı kızım :) 2 kilo olmuşuz maşallah:) 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım aldım ama ne kadarını kullanırım bilmiyrum 37ye kadar çalışmayı düşünmüyorum belki de haftaya pazartesi bırakabilirim gittiği yere kadar her sbaah daha zor geliyor okula gitmek bizden haberler bu kadar :)

maşallah canım :nazar:

kızlar şimdi ben dün rapaorumu aldım ya.bu raporun aslını mı vercem muhasebeye.kopyasını mı.netten baktım da biraz...kopyasını verenler var:31:

sen ikisini de ver halletsinler ne düşünüyorsun bea :27:

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?bizim görüş günümüz akşam görücem kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır :16:

inşallah güzel haberlerle gel canım :16:

Selam canlar.
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum sürekli ama yazamıyorum. Canım çok sıkkın. :5:
Düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil. Akşam eşimle komedi filmine gittik ama yine de dağılmadı kafam. :43:

:31::31: off of

Ailevi meseleler canım. Babamlar 6 kardeş. 3 kız - 3 erkek. Ama babaannem 89 dan beri bizimle yaşıyor. Diğer evlatlarına 15-20 gün gezmeye falan gidiyor sadece. Birkaç yıldır da alzaymır hastası. Hastane işlerine, rapor işlerine v.s hep annem babam koşturuyor. 90 yaşında artık. Annem babaanneme bakmak için işi falan bıraktı geçen seneden beri çalışmıyor. Sadece babamın emekli maaşıyla geçiniyorlar. Evim bi katında babaannem oturuyor. Neyse önceki akşam 2 amcam 2 halam ve kuzenim bize gelmişler. Herkes bir aradayken babam da açmış konuyu destek olun diye. Demez olaymış patlamış herkes. O sizin kızınızı büyüttü, onun sayesinde bu evi yaptınız, bakacaksınız diye köpürmüşler. Babam en küçük kardeş hep ezmişler bu zamana kadar. Kıyamet kopmuş tabi. En son kuzenim babamın boğazına yapışmış annemle halam zor almışlar elinden. Kuzenim de 28 yaşında. Utanmıyor da dayısını dövecek aklınca. İçim sıkılıyor düşündükçe annem babam ne üzülmüştür :43: Nefret ediyorum hepsinden.

Kuzummm kıyamam ya hiç derdin yokmuş gibi bir de nelerle uğraşıyorsun.Sabır canım Allah büyük kimsenin yanına kalmaz yaptığı kötülük :19:

Sağolun kızlar. Anladım ki hiçbirşeyi dert etmeye değmez. Evin yalıtım meselesini düşünüyordum günlerdir bu olay olunca unuttum hepsini. İnsan sevdiklerinden kazık yiyince para pul hiçbir değeri yok hakikaten.

Yalıtım işinden de vazgeçtik bu arada. 5 ustadan fiyat aldık 1000 TL nin altında fiyat veren yok. Üstelik epey zahmetli olacak. Maalesef 1 günde bitecek bir iş değilmiş. Kayınvalidemler de yaza yapın şimdi bu soğuklarda sen bu haldeyken karıştırmasınlar ortalığı dedi. Bi elektrikli soba alırız hem klimayı hem onu açarsın 1-2 ay biz ödüyoruz nasılsa elektriği dedi. Bizde vazgeçtik. Yaz sonu gibi yaptırcaz inşallah. Çok soğuk olursa 1.katta kayınvalidemler var sobayla ısınıyorlar onlara yayılcaz artık napalım.

Çözüm bulunmuş hemen hemen bu da bişeydir canım zaten ha deyince ağzım gözüm yaz gelecek idare edeceksiniz artık biraz ne yapalım :54:

Sabrın sonu selamet derlerdi de inanmazdım....bu calıstıgım yerden önceki işyerimde cok sıkıntı çektim,cok ezildim,resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi gurbet ellerde.ama yeni mezundum....ya sabır dedim,sustum,yuttum,işi öğrenmeliyim ki daha iyi bi işe başvurabileyim dedim....ve sonunda burayı buldum....bi yıl 9 aydır çalışıyorum...ve Allah bin kere razı olsun diyorum kızlarr.....cok duygulandım,yazmak istedim bu yüzden.cok sıkıştık bu ara.aslında bebiş yapmaya karar verdigimizde borç harç yoktu.ama sonradan beklenmeyen bi durum cıktı...bende ssk dan alacağım paranın yarısını istedim işyerimden,kira var dogum parası var malum...tamam dediler ... sen hesap çıkar bu ayki maaşın dışında ne lazımsa verelim dediler:5:.....izin konusunu da sıkıntı etme kendine,bebeğinle ilgilen,idare ederiz biz seni dediler gerektiği kadar...hatta suraya bi beşik alalım,güneşimize birlikte bakarız gerekirse dediler...:5:

Allah razı olsun bu insanlardan.ve Allahım her daim İNSANLARLA karşılaştırsın hepimizi.....:16::16:

Ah bacım ah yalıtımsız binayı ısıtmak çok zordur bilirim yıllarca neler çektik vallaha umarım bir an önce çözüm bulunur kuzum :30:

:31::31: off of

Kuzummm kıyamam ya hiç derdin yokmuş gibi bir de nelerle uğraşıyorsun.Sabır canım Allah büyük kimsenin yanına kalmaz yaptığı kötülük :19:

Çözüm bulunmuş hemen hemen bu da bişeydir canım zaten ha deyince ağzım gözüm yaz gelecek idare edeceksiniz artık biraz ne yapalım :54:

Çok sağol bacım.. :54:

Sabrın sonu selamet derlerdi de inanmazdım....bu calıstıgım yerden önceki işyerimde cok sıkıntı çektim,cok ezildim,resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi gurbet ellerde.ama yeni mezundum....ya sabır dedim,sustum,yuttum,işi öğrenmeliyim ki daha iyi bi işe başvurabileyim dedim....ve sonunda burayı buldum....bi yıl 9 aydır çalışıyorum...ve Allah bin kere razı olsun diyorum kızlarr.....cok duygulandım,yazmak istedim bu yüzden.cok sıkıştık bu ara.aslında bebiş yapmaya karar verdigimizde borç harç yoktu.ama sonradan beklenmeyen bi durum cıktı...bende ssk dan alacağım paranın yarısını istedim işyerimden,kira var dogum parası var malum...tamam dediler ... sen hesap çıkar bu ayki maaşın dışında ne lazımsa verelim dediler:5:.....izin konusunu da sıkıntı etme kendine,bebeğinle ilgilen,idare ederiz biz seni dediler gerektiği kadar...hatta suraya bi beşik alalım,güneşimize birlikte bakarız gerekirse dediler...:5:

Allah razı olsun bu insanlardan.ve Allahım her daim İNSANLARLA karşılaştırsın hepimizi.....:16::16:

hakikaten insanlıklı kişilermiş canım, Allah razı olsun işverenlerinden...
ben de ünv. bitince istanbul'da 1.5 yıl kadar dişimi sıkıp çalışmıştım, ailem tek başıma ev tutmama razı olmadığı için halamın yanında kalıyordum. günde 3 saatim yolda geçiyordu. sabahın köründe kalkıp, akşamın köründe eve geliyordum. ne doğru dürüst yemek ne de düzen vardı. en sonunda dayanamadım ve çektim geldim ailemin yanına. ailemin desteği çok oldu sağolsunlar, hele evlenip yuvanı kurunca kendi evinde daha rahat ediyorsun.

senin evin de işyerine yakın bildiğim kadarıyla, işverenlerin ne güzel destek olacaklarmış, onlar senin kıymetini biliyorlar ne güzel, sen de onların kıymetini biliyorsun...

Allah hepimizi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

anneler size önemli bir sorum var göbek deliğinizde ağrı var mı benim çok ağrıyor ya dün soracaktım dr a fırsat olmadı

selam canım,

göbek deliğim artık iyice gerildi, dümdüz oldu ama ağrı sızı yok çok şükür... geçmiş olsun sana
istersen ocak annelerine de bir sor, onlar hafta olarak ileri olduğu için belki başlarına gelmiştir.

Amin canım amin inşallah. Allah ım yaşlı ve hastayla ilgilenen herkese sabır hastalara şifa versin. Babaannem her seferinde Allah ım uzun ömür versin sana, benden çok yaşa diyor anneme. Annem de öyle dua etme bana diye kızıyor. Zor hakikaten.

Valla canım ben üniversiteye gidene kadar kardeş sevdası çektim. Annemler sürekli doktorlara gittiler 2.çocuk için ama olmadı. Bunları gördükçe böyle hayırsız bi kadeşim olacağına iyi ki olmamış diyorum. Destek değil köstek hepsi mübarek..
iyi kıymet bilen kadınmış babaannen neyseki. bi de bazı yaşlılar, huysuzz ve aksi olur ya.. öylesine bakmak daha da zordur.
anam biz 2.ciyi bekliyoruz, ya bende de hep kardeş korkusu var..bizim ailenin anlaşamayan kardeşleri yüzünden, benimde abim var, onla zaman zaman çatışırız ama genelde iyiyiz, ne olursa olsun arada kıskançlık oluyor.
Şimdiden çocuklar birbirini kıskanmasın diye paralıyorum kendimi, kızım hep kendine kız kardeş istedi, bizde erkek istedik Allah dilediğimiz gibi nasip etti, inşallah araları da çoook iyi olur.

bende de tam tersi,
eskiden ben ben değilmişim demek ki, hamilelikten önce mesaim 9 da başladığı halde 8.30'a kadar yatakta keyif yaptığımı bilirim. ama şimdi 06.30 da gözlerimi açıyorum, 7 de eşimle beraber uyanıp sonra onu yolcu edip kendime kahvaltı hazırlıyorum, uzun uzun kahvaltı habeleriyle keyif yapıyorum. 8.50'de de evden çıkıp işe geliyorum.
cnm evin işin ne kadar birbirine öyle 10 dak..süpermiş :40: sen bankacıydın di mi doğru ya 9 mesaisi :28: benimde 9 da başlıyor ama yol uzun, bende 7 de kalkıorm, kahvaltımı işte yapıorm ..sandviç işte :23::56:

Aminnn, çok sevindim senin adına, ne güzel Allah bozmasın. Patronun erkek mi kadın mı ? Çocugu var mı ? Bu anlayışlılığını kategorize etmek istedim .
İnsan seviniyor böyle şeyleri duydukça, benimki de bi çeşit...:37:
hem açık açık karışmaz iznime şuyuma buyuma, ama bazen de surat yapıyor çok ve bende çok sıkıldım artık :41: mesela 3 gecedir uykusuzm, hatta kızdan bana da geçti nezle-grip durumu burnum kıpkırmızı oldu gözlerim kayık bakıyor ama ben gelmirom demek istemiorm..surat yapar diye..rapor alsam onu da alırım ama bir yandan da şurada diorm en fazla 3 haftan kaldı dayan, bu haftayı saymazsam 2, ama daha salıdayız..saymadan olmuyor :55:

Bebisim 1927gr mis biraz az mi hala ne.
Bi de kilo aliyorum hatta 13 kilo aldim ama karnim olmasi gerekenden cok kucuk , rahmim ice dogru mu buyuyor boyle birsey varmi kizlarrr
Ce calisabilir raporunu bugun aldim gec kalmak sorun olur mu.o raporda bana 32 diyor ama ben aslinda 33 u dolduracam yarin,iinsallahbana zarari yoktur

hakikaten insanlıklı kişilermiş canım, Allah razı olsun işverenlerinden...
ben de ünv. bitince istanbul'da 1.5 yıl kadar dişimi sıkıp çalışmıştım, ailem tek başıma ev tutmama razı olmadığı için halamın yanında kalıyordum. günde 3 saatim yolda geçiyordu. sabahın köründe kalkıp, akşamın köründe eve geliyordum. ne doğru dürüst yemek ne de düzen vardı. en sonunda dayanamadım ve çektim geldim ailemin yanına. ailemin desteği çok oldu sağolsunlar, hele evlenip yuvanı kurunca kendi evinde daha rahat ediyorsun.

senin evin de işyerine yakın bildiğim kadarıyla, işverenlerin ne güzel destek olacaklarmış, onlar senin kıymetini biliyorlar ne güzel, sen de onların kıymetini biliyorsun...

Allah hepimizi iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Amin lipim aminnn...saolsunlar.bende istanbulda çalıştım bi bucuk sene.sirket burdaydi ama isi ordan almistik. Anamdan babamdan isitmedigim lafları isittim.araknafobia var bende.olcusunu aldigimiz yerde de cok fazlaydı. Yenersin işte deyi ustune ustune saldilar
:13:isin bitiminde alacaktim parayi.ama tam vermediler.on bin liram gitti.sigorta da bi bucuk senede iki ay yatmisti.off offf...cok sukur kurtuldum ordan.hatta parami vermeyen sefim gecen mart ayinda vefat etti.hakkimi helal ettim.Allah buyuk ben ne diyim ki.cok sukur bugünüme:16::16:

iyi kıymet bilen kadınmış babaannen neyseki. bi de bazı yaşlılar, huysuzz ve aksi olur ya.. öylesine bakmak daha da zordur.
anam biz 2.ciyi bekliyoruz, ya bende de hep kardeş korkusu var..bizim ailenin anlaşamayan kardeşleri yüzünden, benimde abim var, onla zaman zaman çatışırız ama genelde iyiyiz, ne olursa olsun arada kıskançlık oluyor.
Şimdiden çocuklar birbirini kıskanmasın diye paralıyorum kendimi, kızım hep kendine kız kardeş istedi, bizde erkek istedik Allah dilediğimiz gibi nasip etti, inşallah araları da çoook iyi olur.

cnm evin işin ne kadar birbirine öyle 10 dak..süpermiş :40: sen bankacıydın di mi doğru ya 9 mesaisi :28: benimde 9 da başlıyor ama yol uzun, bende 7 de kalkıorm, kahvaltımı işte yapıorm ..sandviç işte :23::56:

Aminnn, çok sevindim senin adına, ne güzel Allah bozmasın. Patronun erkek mi kadın mı ? Çocugu var mı ? Bu anlayışlılığını kategorize etmek istedim .
İnsan seviniyor böyle şeyleri duydukça, benimki de bi çeşit...:37:
hem açık açık karışmaz iznime şuyuma buyuma, ama bazen de surat yapıyor çok ve bende çok sıkıldım artık :41: mesela 3 gecedir uykusuzm, hatta kızdan bana da geçti nezle-grip durumu burnum kıpkırmızı oldu gözlerim kayık bakıyor ama ben gelmirom demek istemiorm..surat yapar diye..rapor alsam onu da alırım ama bir yandan da şurada diorm en fazla 3 haftan kaldı dayan, bu haftayı saymazsam 2, ama daha salıdayız..saymadan olmuyor :55:

Saol canim benim.bes Patronum var.besi de birbirinden iyi:1:biri haric hepsinin cocugu var.o biri de 7 yıllık evli ama olmuyomus.ona dua ediyorum sürekli. Rabbim onlarin da yuzuny guldursun.kucaklarini bos birakmasin:9:

Sana da cok gecmis olsun kuzum. Dikkat et kendine:16:

Son düzenleme:
kızlar dün doktor kontrolümde doktorum suyumun biraz azaldığını söyledi önemli bi durum yokmuş ama 2 haftada bir kontrole gidecekmişim artık.benzer durum yaşayan varmı acaba?gereksiz yere mi stres yapıyorum?:18::18::18:

Merhaba,Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum bayanlar.

Doğumda ziyarete gelenlere hoş kokulu hediyeler dağıtmak istersiniz belki :)Eki Görüntüle 897763 Eki Görüntüle 897764 Eki Görüntüle 897765 Eki Görüntüle 897766 Eki Görüntüle 897767 Eki Görüntüle 897768 Eki Görüntüle 897769 Eki Görüntüle 897770 Eki Görüntüle 897771 Eki Görüntüle 897772 Eki Görüntüle 897773 [/QUOTE

çok hoş...fiyatı özelden gönderirmisiniz? 50 adet

Allah gönüllerine göre versin inşallah patronlarının. :16::16::16::16: Ne kadar duyarlı insanlar :16::16::16:

anneler size önemli bir sorum var göbek deliğinizde ağrı var mı benim çok ağrıyor ya dün soracaktım dr a fırsat olmadı

Bir ara benimde ağrıyordu ama geçti şu an yok :31::31::31:

kızlar dün doktor kontrolümde doktorum suyumun biraz azaldığını söyledi önemli bi durum yokmuş ama 2 haftada bir kontrole gidecekmişim artık.benzer durum yaşayan varmı acaba?gereksiz yere mi stres yapıyorum?:18::18::18:

vallaha canım seni tedirgin etmek istemem ama aynı durum ablamın basına geldi 1 hafta sonra sezeryana alındı tabi herkezin aynı olcak diye birşey yok kontrollerini aksatma canım

selam canım,

göbek deliğim artık iyice gerildi, dümdüz oldu ama ağrı sızı yok çok şükür... geçmiş olsun sana
istersen ocak annelerine de bir sor, onlar hafta olarak ileri olduğu için belki başlarına gelmiştir.

canım benim de çok gerildi ve ağrıyor dokunamıyorum yani o derece bi de göbüşüm çok büyük benim ondan mı acaba aldığım tüm kilolar sanki orda toplandı:)

selam kızlar :3::3: nasılsınız biz iyiyiz çok şükür hafta sonunu iple çekiyoruz kontrolümüz var inşallah bebiş yüzü gösterir :) 3 haftadır bu günü bekliyoruz

mrb canım benimde 15 gün önce böyle bir sorunum vardı.Hatta DR. akciğer gelişimi için iğne bile yaptırdı her ihtimale karşı ve bol su iç dedi ayakta durma dedi bunları yaptım dün kontrolüm vardı suyum normal seviyesine geri gelmiş dedi çok mutlu oldum :nazar: sende moralini yüksek tut en önemlisi bu

kayınvaldem aradı döndüyseniz yarın bebek odasını alalım diyo:52: annaneler babnneler atağa geçti:10::10::10::9:

bu iş kızımla bana yaradı:34::12:

ay çok heycanalndım eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştiririm oda gelince:21::21::32:

Ne mutlu cnm sana guzel gunlerde kullanin ins.ben iki taraftanda sanssizim gibi cunku hem gelinimiz hem gorumcem hamile ve cok yakiniz birbirimize 5,5 yil sonra gelen mucizmi tek basima yasiyorum tabi esim ve kizimla

Back
X