2014 Şubat Anneleri

Biz geldikkk..:3:maşallah her sey yolunda kizlar.suyu,esi her sey iyi dedi...kızım 2180 gr olmus.bastan popoya 32 cm:nazar::16:bu kez foto alamadık. Totosunu dönmüş ayaklariyla yüzünü kapamisti cadi:9:nasil rahat ediyosa ole yatiyo.keyfi yerinde dedi dr.calisabilir raporumu da aldim.bi daha ki görüş de bi ay sonra:31:
Esim dogum fiyatini sormus.ben sezeryan dusunuyorum diye sadece onu sormus.800 demisler 45 tl dw bi gunluk ozel oda fiyati. 845 tl yani.

Bu arada doktorum nornal dogumdan yana.uzaklasmayin bu kadar normal dogumdan dedi.tabi kimseyi zorlayamam ama iyileşme sureci daha kisa dedi. Bi ay sonra tekrar konusuruz bu konuyu dedi.

Ayrica sirt ustu yatmak yasak. Sag yada sol.ozellikle sola yat dedi.bizden haberler boyle:16:

kizlar sizin randevulariniz ne sklkta oluyor? biz en son 28 de gitmistik, dun bi da gittik 30 da, sonra 33. haftaya verdi. sonra bi kere ultrason olcakmis, en son 18. haftada olmustu, sonra da her hafta olcak dedi. burda biraz daha farkli galiba randevular.

Sabrın sonu selamet derlerdi de inanmazdım....bu calıstıgım yerden önceki işyerimde cok sıkıntı çektim,cok ezildim,resmen anamdan emdigim süt burnumdan geldi gurbet ellerde.ama yeni mezundum....ya sabır dedim,sustum,yuttum,işi öğrenmeliyim ki daha iyi bi işe başvurabileyim dedim....ve sonunda burayı buldum....bi yıl 9 aydır çalışıyorum...ve Allah bin kere razı olsun diyorum kızlarr.....cok duygulandım,yazmak istedim bu yüzden.cok sıkıştık bu ara.aslında bebiş yapmaya karar verdigimizde borç harç yoktu.ama sonradan beklenmeyen bi durum cıktı...bende ssk dan alacağım paranın yarısını istedim işyerimden,kira var dogum parası var malum...tamam dediler ... sen hesap çıkar bu ayki maaşın dışında ne lazımsa verelim dediler:5:.....izin konusunu da sıkıntı etme kendine,bebeğinle ilgilen,idare ederiz biz seni dediler gerektiği kadar...hatta suraya bi beşik alalım,güneşimize birlikte bakarız gerekirse dediler...:5:

Allah razı olsun bu insanlardan.ve Allahım her daim İNSANLARLA karşılaştırsın hepimizi.....:16::16:

Oy Allah razı olsun patronlarından.İşte böyle insanların asla yüzü yere gelmez çok sevindim çıtırım :16:

anneler size önemli bir sorum var göbek deliğinizde ağrı var mı benim çok ağrıyor ya dün soracaktım dr a fırsat olmadı

Bende yok canım ağrı sızı :50:

Günaydın herkeseeee:16::16:nasılsınız?

kizlar sizin randevulariniz ne sklkta oluyor? biz en son 28 de gitmistik, dun bi da gittik 30 da, sonra 33. haftaya verdi. sonra bi kere ultrason olcakmis, en son 18. haftada olmustu, sonra da her hafta olcak dedi. burda biraz daha farkli galiba randevular.

canım 4 haftada bir gidiyorum ben.her sey yolunda diye pazartesi günü gittiğimde tekrar 4 hafta sonra gelebilirsin dedi.zaten o zaman gittiğimde de 3 hafta falan kalmış olacak doguma:34:

gunaydın kızlar JACK adına çok sevindim canım ne güzel patronların varmış maşallahh

herkes iyidir umarım benim acayip uykum var yine açılamadım daha bi doluda işim var :37:

günaydııın :3::3::3: daha uyurdum ama kurt gibi açım kalktım mecbuuuurrrrrr :37:

günaydın canım.bende cok acıktım ya...dün aksam poaca yapmıştım...yaptım ettim pişti derken saat 11 oldu...bende yemedim o saatten sonra...ama evi sarmıştı kokusu.gece her uyanışımda wc ye değil de mutfağa yol almak istedim :1: ama tuttum kendimi:9:

sabah da gec uyandım.şimdi ofiste tıkınıyorum:56::56::56:

gunaydın kızlar JACK adına çok sevindim canım ne güzel patronların varmış maşallahh

herkes iyidir umarım benim acayip uykum var yine açılamadım daha bi doluda işim var :37:

hosgeldin bbilimim.....çok teşekkür ederim.kafamız rahatlayınca güzelce uyumuşuz kocişimle:9::16:

hosgeldin bbilimim.....çok teşekkür ederim.kafamız rahatlayınca güzelce uyumuşuz kocişimle:9::16:

maşallah canım kafanız hep rahat olsun inş.

benim kontrol artık 3 haftada bir bu arada ve sonrasındada iki haftada bir sonra her hafta zaten ozamana doğrurum :1:

32 de gittim işte 35 de geri gel dedi
sonra 37 de gelcen dedi sonrasındada her hafta dedi :34:

maşallah canım kafanız hep rahat olsun inş.

benim kontrol artık 3 haftada bir bu arada ve sonrasındada iki haftada bir sonra her hafta zaten ozamana doğrurum :1:

32 de gittim işte 35 de geri gel dedi
sonra 37 de gelcen dedi sonrasındada her hafta dedi :34:

Amin kuzum inş:16:

yaa her hafta gittiğimizde 52 tl mi bayılacaz:27:

Amin kuzum inş:16:

yaa her hafta gittiğimizde 52 tl mi bayılacaz:27:

yok 10 gün içinde kontrol oluyor zati, yani birinde para verip birinde vermicez öyle görünüyor en azından bizim hastanede böyle
kıs zaten 37 den sonra anca 3 kez gideriz biri ücretsiz ikisi ücretli olur sanırım sonrasında doğurmak gerek :1::1:

Güzel günler diliyorum herkese benim güzel gebişlerim :3::16::54:

günaydııın :3::3::3: daha uyurdum ama kurt gibi açım kalktım mecbuuuurrrrrr :37:

Günaydın herkeseeee:16::16:nasılsınız?

canım 4 haftada bir gidiyorum ben.her sey yolunda diye pazartesi günü gittiğimde tekrar 4 hafta sonra gelebilirsin dedi.zaten o zaman gittiğimde de 3 hafta falan kalmış olacak doguma:34:

Nabıyonuz bea zabaaleyn zabaaleyn :32:
Bugün erkenciyim farkındaysanız saati 12 yapmadım :51:

yok 10 gün içinde kontrol oluyor zati, yani birinde para verip birinde vermicez öyle görünüyor en azından bizim hastanede böyle
kıs zaten 37 den sonra anca 3 kez gideriz biri ücretsiz ikisi ücretli olur sanırım sonrasında doğurmak gerek :1::1:

ayyy haklısın da ben dr bu gidişimde iki hafta sonra gel dicek sandım....dört hafta dedi.bu duruma eşim sevindi tabi :1:

doğurmak mı didinnn....oyyyy:16:

La hacımmm günaydın.....gözlerime inanamayrum:53::52::54:

günaydın güzellik:)
napıosun, poyraz paşan nasıl?

biz iyiyiz çok şükür, yalnız bizim ufaklık bugün de 04.30'da uyandı, 6'ya kadar yatakta döndüm durdum, o da benim karnımda debeleniyor tabii:) sonra sızmışım, 8 de uyandım:)

ayyy haklısın da ben dr bu gidişimde iki hafta sonra gel dicek sandım....dört hafta dedi.bu duruma eşim sevindi tabi :1:

he kız doğurmak didim :D ne kaldıki güzelim 6 bilemedin 7 hafta :36::36::36::36::36:

günaydın güzellik:)
napıosun, poyraz paşan nasıl?

biz iyiyiz çok şükür, yalnız bizim ufaklık bugün de 04.30'da uyandı, 6'ya kadar yatakta döndüm durdum, o da benim karnımda debeleniyor tabii:) sonra sızmışım, 8 de uyandım:)

şimdiden annesinin uykularını bölmeye başladı haaaa :9::9::9::9:
günaydın lipcan

cok heyecanlandım ya...dün sabah doğum hikayesi izledim bi kaç tane.sonrası salya sümük zaten:27:

benim zaten çalışasım yok ya birazcık ara verdim doğum hikayesi okumaya sonra işe konsantre olamıyorum zaten olamayım var zorla çalışıyorum :9::9::9::9::9:

hem hele birde zamanın geçişine doğumdan sonra bakın siz inanılmaz hızla geçiyor sanki bir bakıyorsun o kollarındaki minik melek büyüyp sana dil aşırıyor :9::9::9::9:

günaydın cano:)

ben artık 2 haftada 1 gidiom, ama biri ücretli diğeri ücretsiz oluo. mesela 2 gün önce gittiğimizde ödeme yapmadık.

benim zaten çalışasım yok ya birazcık ara verdim doğum hikayesi okumaya sonra işe konsantre olamıyorum zaten olamayım var zorla çalışıyorum :9::9::9::9::9:

hem hele birde zamanın geçişine doğumdan sonra bakın siz inanılmaz hızla geçiyor sanki bir bakıyorsun o kollarındaki minik melek büyüyp sana dil aşırıyor :9::9::9::9:

valla benim de calısasım yok hiç....hala uyuyorum....halsizim cok fenaaa:25::25:

günaydın cano:)

ben artık 2 haftada 1 gidiom, ama biri ücretli diğeri ücretsiz oluo. mesela 2 gün önce gittiğimizde ödeme yapmadık.

eşimin teyze gelinide gebe işte benden bir ay önce onun doğumu şu ara 38. haftasına girmiş olması gerek doktoru onu 32 den beri her hafta çağrıyormuş her haftada nts ye giriyor bence luzumsuz ama o hastane öyleymiş e bişilerden para kazanmalılar ama değilmi :D

Back
X