2014 Şubat Anneleri

o zaman gelince sen isteyeceksin diyormum ama inşallah öyle olur

olur olur. arkadaşımın eşine de ilk gün bebeği aynı anlattığın gibi vermişlerdi gözlerimin önünde. çok gülmüştüm ona da. 3 gün sonra evlerine bi uğradım ki çocuğu paldır küldür kaldırıyor, tutuyor, oynuyor. alışmıştı hemen. aynı evin içinde olunca ister istemez alışıyor, alıştıkça da daha çok zaman geçirmek istiyor insan.

olur olur. arkadaşımın eşine de ilk gün bebeği aynı anlattığın gibi vermişlerdi gözlerimin önünde. çok gülmüştüm ona da. 3 gün sonra evlerine bi uğradım ki çocuğu paldır küldür kaldırıyor, tutuyor, oynuyor. alışmıştı hemen. aynı evin içinde olunca ister istemez alışıyor, alıştıkça da daha çok zaman geçirmek istiyor insan.

Bizimki de mecbur alışacak sevmek isteyecek sonuçta :1:

kaç ki bebişin kilosu şuanda benim bebişimde çok kilolu değil gerçi doktordan doktoraq değişiyor ölçümler ben çok güveniir buluorum ama en son 32+3 de gittim 1900 dedi doktor normal dedi 3,5 olur böyle giderse dedi bana inandırıcı gelmedi bizim toppikte en zayıf giden bebişlerden biri benim benimkine bile 3,5 olur demişken seninki kaç şimdi ki doktor böyle dedi merak ettim.

bende dün kontrole gittim tam 32 haftalığım kilosuna 1756 gr boyu 42 cm dedi. kafası yukarda olduğu için ölçümlerde biraz yanılma payı olabilir dedi

KIZLARRR sizde bebişlerin pozisyonları nasıl ? benimki kafası üstte inmemiş hala.. doktorum artık inmesi gerek diyor... Sizinliker nasıl? Ne zaman kafası aşağı iner

bende dün kontrole gittim tam 32 haftalığım kilosuna 1756 gr boyu 42 cm dedi. kafası yukarda olduğu için ölçümlerde biraz yanılma payı olabilir dedi

KIZLARRR sizde bebişlerin pozisyonları nasıl ? benimki kafası üstte inmemiş hala.. doktorum artık inmesi gerek diyor... Sizinliker nasıl? Ne zaman kafası aşağı iner

benim 6. ayda indi ama 38. haftaya kadar yolu var canım inmesi için :34:

selam kızlar bugün dr günümüzdü bebeğim hala 5 gün geriden geliyor kilosuda 1,620 gr imiş sizce nasıl

benim de 2 hafta önde çıktı herkesin bebişinin gelişim seviyesi farklı. 2400 gram. bence benimki de baya tosun oldu :1: ama dert edilecek bişey oldğunu düşünmüyorum sende de bende de :52: :49:

selam kızlar bugün dr günümüzdü bebeğim hala 5 gün geriden geliyor kilosuda 1,620 gr imiş sizce nasıl

Canim 5 gün cok degil ya sen keyfini bozma yemege devam :) ama bildigim kadariyla protein agirlikli beslenmen gerekiyor bol bol bakliyat, yumurta, kirmizi et , badem, findik, ceviz tüketmeye calis toparlanir hemen masallah bi sorun yok simdide azcik fark kapatirsin onuda

Selamlaarr misler gibi koku var sallonumuzda sankim evde bebik var :) camasirlarimizi yikiyoruz sabahtan beri hava malum iceri aldik klimanin altina ev misler gibi koktu. Alah hepimize giydirmeyi nasip etsin nasi minik kiyafetler nasi ascagimi sasirdim :):):)

Selamlaarr misler gibi koku var sallonumuzda sankim evde bebik var :) camasirlarimizi yikiyoruz sabahtan beri hava malum iceri aldik klimanin altina ev misler gibi koktu. Alah hepimize giydirmeyi nasip etsin nasi minik kiyafetler nasi ascagimi sasirdim :):):)

Amiiin canım. Kolay gelsin bu arada. Biz de pazar günü bir kısmını yıkadık. Hakikaten insan nasıl asacağını bilemiyor:) çok şekerler...

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzz
daha oncede sordummu bılmıyorum ama benım kızım arada altıma altıma vuruyo çıkıcakmış gıbı sızdede oluyomu galba ayakta kalınca olunca ne edıcez bu işi evde iş yapamaz oldum yawww zaten pek bişey yapmıyorum bı toplamayı bulaşığı anca yapıyom sizlerde durum ne??

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzz
daha oncede sordummu bılmıyorum ama benım kızım arada altıma altıma vuruyo çıkıcakmış gıbı sızdede oluyomu galba ayakta kalınca olunca ne edıcez bu işi evde iş yapamaz oldum yawww zaten pek bişey yapmıyorum bı toplamayı bulaşığı anca yapıyom sizlerde durum ne??

İyi akşamlar canım,

Ben de arada aşağı doğru vurduğunu hissediyorum ama çok kuvvetli değil. Normaldir diye düşünüyorum. Çünkü başka bi gün iç organlarıma doğru vurduğunu hissediyorum, başka bi gün kaburgama doğru. Takılıyor sıpa diye düşünüyorum:)

Back
X