2014 Şubat Anneleri

ben burdayım canım ama işimi bitirmeye çalışıyorum.ögleden sonra annem kv me geçecek.bende gidicemmm....vurcam mamaların dibinee:52::27::27:[/QUOTE]

Ohhhh götüüüüüür, yarasın Güneş hanıma. Kız kesin kısır veya mercimek köfte falan da yaparlar haa. İlk otobüsle geliyorum bacım. Al bizi terminalden :27::27:

günaydıııııııııııııııııın anneler malesef yorgun bir gece geçirdim ben karnım daha doğrusu göbek deliğim ağrıyor sizde de var mı

Ohhhh götüüüüüür, yarasın Güneş hanıma. Kız kesin kısır veya mercimek köfte falan da yaparlar haa. İlk otobüsle geliyorum bacım. Al bizi terminalden :27::27:

nerden bildin hacı...mercimekli köfte yapacakmış kv....ayyy gel yaaa ne güzel olurdu yakın olsak:16::16::54:

kıs simdi boğazımdan da geçmez,aklıma gelirsin valla:54:

azcık yapıver bari evdeysen bacım:34:

ne var yani su uçak ucuz bişi olaydı,atlar gelirdin bi saate :27:

Son düzenleme:
nerden bildin hacı...mercimekli köfte yapacakmış kv....ayyy gel yaaa ne güzel olurdu yakın olsak:16::16::54:

kıs simdi boğazımdan da geçmez,aklıma gelirsin valla:54:

azcık yapıver bari evdeysen bacım:34:

ne var yani su uçak ucuz bişi olaydı,atlar gelirdin bi saate :27:

Oyy kıyamam sağolasın düşünmen yeter. Yarın haftasonu kız, yaparım acuk kendime. Canım çekmedi merak etme. Vallahi sen gezme dediğinde direkt aklıma o geldi. Sizin oralarda da bolca yapıldığını biliyorum. Adanalı komşumuz vardı ben lisedeyken, ne yapardı bea :46::46:
Kız ne uçağı, sabah işe gelirken arabaya binmek bile çile oldu. Eşim tötünü kaldırabilicen mi diye dalga geçiyor :52:

Ya ben işyerinde sandalyede otururken artık karnım bacaklarıma değiyor :26:

Arkadaşlar az önce masa kenarından geçerken tel dosya göbeğimi çizdi ve o bölgede bir kısım morardı.Bebek hareket ediyor ama sizce birşey olur mu :S:S:S

eğer tel dediğin mızrak ,bıçak,çakı tarzında birşey değilse karnını delip geçipmediyse birşey olmamıştır.kendimizi strese sokmadan önce lütfen biraz mantık

kızlar tünaydınnnnn
jackommmm arayamadım seni ben dün yaaa
sosiiii yevrımm :16::54:

eğer tel dediğin mızrak ,bıçak,çakı tarzında birşey değilse karnını delip geçipmediyse birşey olmamıştır.kendimizi strese sokmadan önce lütfen biraz mantık

kızlar tünaydınnnnn

Buyrun beniiiiiiiim :16::52::52::52:

Çok geçmiş olsun canım. Evet nemli hava rahatlatıyormuş..

Vallahi o bende de merak konusu ama el kadar bebişe külotlu çorap giydirilmez ki. Hem bence rahatsız edici olur. En iyisi zıbınların üstüne tulum veya 2. bir pijama giydirmek..

Yok kuzum ya bişeycik olmaz. direk cildine temas etmedi sonuçta ve pas vs. ihtimalide yok.
Morarma da sıkıntı değil meraklanma. Ben göbeğime hergün iğne yapıyorum, delik deşik oldu ve heryer mosmor ama hiçbir sıkıntı yok. Meraklanma sen.. Onlar şu anda en güvenli yerdeler..:49::49:

Canım benim çok teşekkür ederim,senin iğne neden :S

kızlar tünaydınnnnn

Keşke mantık çalışsa :):) daha şimdiden bu kadar pimpiriksem doğunca ne yapcam artık bilmiyorum :)

Oyy kıyamam sağolasın düşünmen yeter. Yarın haftasonu kız, yaparım acuk kendime. Canım çekmedi merak etme. Vallahi sen gezme dediğinde direkt aklıma o geldi. Sizin oralarda da bolca yapıldığını biliyorum. Adanalı komşumuz vardı ben lisedeyken, ne yapardı bea :46::46:
Kız ne uçağı, sabah işe gelirken arabaya binmek bile çile oldu. Eşim tötünü kaldırabilicen mi diye dalga geçiyor :52:

Ya ben işyerinde sandalyede otururken artık karnım bacaklarıma değiyor :26:

aynı sorun bende de var merak etme.dik durmazsam benimkide degiyo...bide göğüsler karınla birleşti nefes almakta zorluk cekiom :27:

dün ben eşimin taklidini yaptım.....ben bi seninkini yaparsam dedi...bende kalk yap dedim.ördek gibi yürüyomusum onu yaptı,bide çorabımı giyip çıkarırkenki halimi...altıma yapacaktım gülmekten.....:9::9:

sonra gelmiş taş taş maşallah,lokum lokum diyo.....yürü git uyuz dedim :1:

kızlar tünaydınnnnn

balımmm günaydın,hosgeldin...ben ararım yine seni...su işimi bi bitirem:54:

aynı sorun bende de var merak etme.dik durmazsam benimkide degiyo...bide göğüsler karınla birleşti nefes almakta zorluk cekiom :27:

dün ben eşimin taklidini yaptım.....ben bi seninkini yaparsam dedi...bende kalk yap dedim.ördek gibi yürüyomusum onu yaptı,bide çorabımı giyip çıkarırkenki halimi...altıma yapacaktım gülmekten.....:9::9:

Benim eşimde ben yataktan ya da koltktan kalkarken koşa koşa geliyor aman dur kalkamazsın o göbekle diyor dalga geçiyor aklınca :24::24::24:

Bebeklerimiz kış bebeği olacak. Doğduklarında zıbın takımlarını giydircez ama üşşürler içlerine külotlu çorap mı giydirmeyi düşünüyorsunuz aklıma takıldı
cnm benim kızım nisan sonu doğmuştu, ksımen soğuktu ama zaten ilk günler evde oluyorlar, bir de mini mini oluyorlar onlara göre külotlu çorap var mı onu bile hatırlamıyorm :) gerek yok diyeceğim..ama belkide karın ağrısı vs. si olmasın diye, bulrusan giydirebilirsin, giydirebilirsen tabi :1:
çünkü ilk aylar zırt pırt bez değiştiriliyor, o zıbınlar tulumları bile giydir çıkart kolay diil, bi de çorap eklendi mi ..tam paket olacakalr.

çok geçmiş olsun canım,inşallah kısa sürede atlatırsınız:16:
çok saol, ya moralim bozuldu resmen yoruldum ya hapşır öksür karnım ağrıyo :(:5:

ben burdayım canım ama işimi bitirmeye çalışıyorum.ögleden sonra annem kv me geçecek.bende gidicemmm....vurcam mamaların dibinee:52::27::27:

oh afiyet olsun ;) mercimek köftesini sevmeyen yok heralde :56:

ya şimdi ben pipirik bi soru sorucam..
aşırı öksürüyorum, hele ayakta isem altımı tutasım geliyor o derece...bu kadar öksürmenin bebeğe zararı olur mu?
ayakta çok fena oluyorum ama ya karnımı tutuyorum böyle alttan..

bu arada şirkette koltukta oturmak bana da zor geliyo iyicene, sırtımda destek de var ama bacaklarıma yer bulamıyor gibiyim.
zaten bıraksalar hep uzanmak isyiyorum ben ya :25:
ay hasta hasta çalışmak bana çok koydu arkadaşlar ya, 1 + çeyrek gün evdeydim ama...geceleri de hep uyan kalk vaziyette olduğumuzdan dinlenemedim.

eşimde dün sinir etti bişeyler oluyo, ben kzııma babana söyle diyip duruyorum. kocam da demez mi bütün gün yattın, ne var sen yapsan filan diyo.
bende görmüyosun galiba ama hasta ve hamileyim dedim, sonra şakaya vuruyor filan
hem çalışıp, hem çocuk yetiştirip hem de hamile olunca bazen hatırlatmak gerekior :19:
akşam pek bi hırttı, sabah da bi iltifatlar bi iltifatlar..
böyle zamanlarda aklıma benimde ona olan ...özel ilgisizliğim geliyor aklıma ama artık yapacak bişey yok, zaten şu an o kadar halsiz ve hastayım ki o işşleri düşünemiyorum :26:şaka maka aylar oldu ..:53:

Canım benim çok teşekkür ederim,senin iğne neden :S

Kan sulandırıcı yapıyorum canım. Artık hissetmiyorum bile, bağımlı mı oldum ne :52::52:

Hee çok biliyo onlar. Acaba bebişler onlarda olsa şikayet etmeden kaç gün taşırlardı. Ben artık botlarımı bağlamak için eğilemiyorum. Kociş bağlıyor. İşi ne yav bağlasın tabii :47::27::27:

ah ah nerde o eski uykular akşam yanlış pozisyonda yattım herhalde ben de çok uykusuzum bi de ağrı eklenince

Ya bi de her gören " aaaa bu günlerin kıymetini bilin, en güzel zamanlar, uyuyabildiğiniz kadar uyuyun " diyince ifrit oluyorum ya.. Kardeşim uyuyabilsem uyuycam zaten. Oturur pozisyonda 4 yastıkla gel sen uyu kolaysa :47:

Kan sulandırıcı yapıyorum canım. Artık hissetmiyorum bile, bağımlı mı oldum ne :52::52:

Hee çok biliyo onlar. Acaba bebişler onlarda olsa şikayet etmeden kaç gün taşırlardı. Ben artık botlarımı bağlamak için eğilemiyorum. Kociş bağlıyor. İşi ne yav bağlasın tabii :47::27::27:

Ya bi de her gören " aaaa bu günlerin kıymetini bilin, en güzel zamanlar, uyuyabildiğiniz kadar uyuyun " diyince ifrit oluyorum ya.. Kardeşim uyuyabilsem uyuycam zaten. Oturur pozisyonda 4 yastıkla gel sen uyu kolaysa :47:

benimkide ayakkabımı giydiriyor.eğilemiyorum napim:19:

Slm kızlar bende Şubat annesiyim antalya da yaşıyorum :) bi ark sormuş kilotlu çorap giydirelim mi die ben aldım her ihtimale karşı bol bol da patikli pijama ve tulum aldım bunlar kurtarıcı olacak :) tecrübeli annicim böle dedi bana :) Allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağ sağalım kurtarsın...

Slm kızlar bende Şubat annesiyim antalya da yaşıyorum :) bi ark sormuş kilotlu çorap giydirelim mi die ben aldım her ihtimale karşı bol bol da patikli pijama ve tulum aldım bunlar kurtarıcı olacak :) tecrübeli annicim böle dedi bana :) Allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağ sağalım kurtarsın...

antalyalı biri çıktı çok şükür:)

hoşgeldin:)

ben de antalya'dayım, Allah hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı yavrular nasip etsin

Back
X