2014 Şubat Anneleri

Ozaman 2 ay yok bu ay bitti sayilir yavastan kalkis sende islere :) hastane cantasi olayini hazirladinmi ben 2 güne hazirlicam insallah

Ufak bi valiz gibi bişe hazırladık benm gecelik vs çocuğun ihtiyaçları bi de ufak el çantası yaptık ona da fot mak şampuan vs ıvır zıvırlar yani o hazır gerisi de kolay artık :) erken falan gelmeye kalkmazsa paşam sıkıntı yok :)senin doğum normal mi olacak sezazyen mi?

Masallah kilosu cok iyiymis ben 9 kilo aldim oglusumda 1.730 olmus bence biraz az kilosu amma sagligi yerinde olsunda gerisi onemli degil benim bebislerimin kilosu hep dusuk oluyo yaaa oglum 2.890 dogdu kizimda 2.450 gr dogdu bakalim bu kac kilo dogacak

olsun canım ya....sende doğurduktan sonra aldırırsın kiloyu.saglıklı olsunlar yeter ki:16:hem cok da az değil kilosu ya.bizimki iri seninki normal,dert etme.:34:

Izne ayrılmadın mı daha ?

yok canım.gecen hafta çalışabilir raporu aldım.dogum sonrasına aktarcam iznimi o yüzden.4 hafta daha calıscaz mecbur:31:

haftaiçi calısmak neyse de su cumartesi günü calısmak öldürüyor adamı:47:

olsun canım ya....sende doğurduktan sonra aldırırsın kiloyu.saglıklı olsunlar yeter ki:16:hem cok da az değil kilosu ya.bizimki iri seninki normal,dert etme.:34:

yok canım.gecen hafta çalışabilir raporu aldım.dogum sonrasına aktarcam iznimi o yüzden.4 hafta daha calıscaz mecbur:31:

haftaiçi calısmak neyse de su cumartesi günü calısmak öldürüyor adamı:47:

Eğer sıkıntın yoksa tabi çalışmak daha iyi doğumdan sonra izne daha çok ihtiyaç duyuyor insan hayırlısı olsun :) ee hazırlıklar bitti mi ?

Ufak bi valiz gibi bişe hazırladık benm gecelik vs çocuğun ihtiyaçları bi de ufak el çantası yaptık ona da fot mak şampuan vs ıvır zıvırlar yani o hazır gerisi de kolay artık :) erken falan gelmeye kalkmazsa paşam sıkıntı yok :)senin doğum normal mi olacak sezazyen mi?

Sezeryan istedim ben tirstim :) senin normal mi ? Bu arada sampuan olayini sordunmu hastaneye yikamiyolar diye biliyorum bebekleri bende hazirlicam bir kac güne ben azcik uyuzum ne var ne yok götürcem heralde kullanamam orda hic bisey hastaneyide gördüm aslinda ter temiz ama uyuzluk iste

arkadaşlar, ben de şubat annesiym inşallah... bugün kontroldeydim. 31+3 de bebeğim 2020 gram, boy: 45,5cm. sizin değerler nasıldı bu haftada?
bir de doktor kordon dolanmış boynuna 2 kez dedi, doktorum rahat ama ben çok korkuyorum, bu durumu yaşayan var mı?

arkadaşlar, ben de şubat annesiym inşallah... bugün kontroldeydim. 31+3 de bebeğim 2020 gram, boy: 45,5cm. sizin değerler nasıldı bu haftada?
bir de doktor kordon dolanmış boynuna 2 kez dedi, doktorum rahat ama ben çok korkuyorum, bu durumu yaşayan var mı?

bebişinin maşallahı var :nazar: bizde 1800 gram boyumuzda 40-42 cm civarı.Kordon ile ilgili önemli bişey yoktur inşallah hoş olsa doktor uyarırdı tabi.

Bizde bugün baby showerımızı yaptık :) çok güzel oluyor ama doğumun yaklaştığını ilk defa bugün çok ciddi hissettim :)

slm kizlar bende bugun bebisin kiyafetlerini yikadim utuledim ohh miss:124: battaniyeleri kaldi onlarda yarina hazir olur herhalde
artik hastane cantamizi hazirlayabilirim..:49:

Son düzenleme:
Ben de yıkıyorum yıkıyorum bitmiyor günlük çamaşırlardan zar zor fırsat buluyorum şimdi yine makine onun için çalışıyor:)))))

Kızlar dün gece rahat uyuyamadım sağ dönüyorum sola dönüyorum wc için kalkıyorum uykuya dalarım diyorum yok. bu kez biraz dolaşıyorum adet ağrısı gibi dedim doğum mu başlıyor dedim korktum. Bu aralar çok yoruldum karyolası evin düzeni de değişti yeni koltuklar mobilya falan aldık içi dışı yerleştir derken gücüm kalmadı... İnşallah bu gece Allah rahatlık verir.... :37:

kızlar bugün kont.gelidik gelişimi iyi dedi çok şükür çok mutluyum:16: ama cadı yüzünü göstermedi haftaya bidaha çağırdı artık sık sık kont. edecekmiş

mrb canım benimde 15 gün önce böyle bir sorunum vardı.Hatta DR. akciğer gelişimi için iğne bile yaptırdı her ihtimale karşı ve bol su iç dedi ayakta durma dedi bunları yaptım dün kontrolüm vardı suyum normal seviyesine geri gelmiş dedi çok mutlu oldum :nazar: sende moralini yüksek tut en önemlisi bu

cnmmm daha yeni gördüm cevabını ..haftaya kontrolüm var umarım benimkide normal seviyeye gelir çok sağol iyi moral oldu=))

selam kızlar şimdi girdim evime anneme gittim ciciler aldık dönüşte bebek arabasını ve bikaç eksigini aldık sonra bebek odasını almaya gittik kayınvaldemle uyku setini 2 hastane çıkışı daha aldı yıkamak için sünger banyo süngeri felan aldık eksikleri tamamladık hatta kayınvaldem bezini ve ıslak mendilinide aldı:31: hiçbir eksigimiz kalmadı rabbime şükürler olsun bu haftada kayınvaldemde kaldık ölüyorum hastalıktan

bi haftadır sinüziti çekiyorum geçen 3 gündür felaket tuttu tamamen tıkandım 3 gün hiç uyumadım cuma gecesi altık sinirlerimde bozuldu ağlaya ağlaya bogazlarımda tıkandı nefes alamadım perişan oldum acile gittik hamileyim diye bişi yapamayız dedi hava verdiler soguk hava o biraz öksürügümü kesti o gecede uyumadım hiç ertesi gün kulak burun boğaza gittim oda ilaç veremem dedi buruna uygulanan bi şey verdi ama çok iyi fıs fıs değilde pompalı gb bi sistemi var o biraz açtı ama ilaçsız geçmez di yani doktorumu aradım o bi antibiyotik verdi eşim içmemi istemiyo ama ben içiyorum günde 2 tane dün içtim dün gece burnum tıkalı felan uymuşum artık saat başı tıkanıp kalksamda oturarak uyusamda bikaç saatlik uyku bile iyi geldi arık kemiklerim dahi arıyo çünkü perişan oldum :((:5: neyse bunada hamdolsun diyorum inşallah ileşirim bikaç güne:25::50:

kızımın odası gelsin fotoraflarını koyucam :31:

Ben de yıkıyorum yıkıyorum bitmiyor günlük çamaşırlardan zar zor fırsat buluyorum şimdi yine makine onun için çalışıyor:)))))

Kızlar dün gece rahat uyuyamadım sağ dönüyorum sola dönüyorum wc için kalkıyorum uykuya dalarım diyorum yok. bu kez biraz dolaşıyorum adet ağrısı gibi dedim doğum mu başlıyor dedim korktum. Bu aralar çok yoruldum karyolası evin düzeni de değişti yeni koltuklar mobilya falan aldık içi dışı yerleştir derken gücüm kalmadı... İnşallah bu gece Allah rahatlık verir.... :37:

Ayni dert bendede var tatlim gece uykularini unuttum artik sirt agrisindan bende 2 tane daha var cocuk gunduzleri onlarla ilgilenmekten koltuk yuzu goremiyorum bagzen geceleride agridan yatamiyorum cok ayakta durdugumuz icin kac haftan kaldi senin ben daha 32. Haftadayim onumde daha uzzzzuuuun bir 8 haftam var :53:

teyzeleri park yatağımızı aldık:)netten zor bela buldum fotosunu yanlız bizimkinin kırmızı olan yerleri siyah..:49: $003.webp$kraft.webp

Back
X