geçmiş olsun canım hem kızına hem sana benimde oğlum grip olmuştu hafta sonu halada iyi olmadı daha tam
ohh maşallah kronikim senin kızda önden gidiyor

hoşgeldin canım
canım onu bilemiyorumda 39 dan sonra bebek çok fazla büyümüyor diye biliyorum bende öyle duymuştum ama 39 a kadar büyür neden büyümesin
cnm geçmiş olsun sana da, dr. bugün kızıma aman dikkat et kendine annenlerin sözünü dinle, şu an hastanede yatak kalmadı, çok sayıda hasta geldi salgın var dedi. Bizimle birlikte yatan bi kızcağız vardı, 6 yaşıunda onun da zatürreye çevirmiş çok üzüldük

çok şükür kızım düzelmiş, ama 2 gün daha buhara devam edicez, onnu da yapması zor, hemşire gibi elde şırınga ilaç dozu ayarlaması..Neyse kızım iyi olsun da buna da şükür.
Kötü olan ben düzelemedm

öksürmekten içim yanıyor artık, asist öksürtüyor dedim dr. başka şurup verdi tam içmeden bi okyyayım prospektüsü ddedim, hamilelikte önerilmez yazıyor. hemen kadın doğumcumu aradım o da o şuruubu iç diyemem, ama asist alabilirsin bol sıvı al dedi başka çare yok modunda hepsi..
baldı, lmondu hep içiyorum, bolca su da içmeye çalışıyorum ama tövbe yarabbim vebalı gibi de öksürüyorum hala
anneler nasılsınız boğaz ağrısı için ne içebilirim ıhlamurun sakıncası var mı
yok yok iç hiç bi zararı yok
Canım kayınvaliden 55 yaşında evde 3 erkek yanda kayınvalidesi koşturmaktan pek titiz değil maalesef. Hala çalışıyor bir de. Hepimizden çok üzüldü, bi daha eve tavuk sokmıcam diyip durdu ama yapcak bişey yok. Bende gözümü 4 açcam bundan sonra
Ohhhhh. Hayırlısı olsun yavrum. Hadi git doğur da gel
Valla canım dün evde yatmaktan her yanım ağrıdı. Bi işe gideyim iyi hissetmezsem sağlık ocağına gider yazdırırım dedim ama şuan iyiyim çok şükür. Haşlanmış patates iyi geldi herhalde 
Canım bende English Home dan beğenmiştim 279 TL ydi. Annemler alacaktı kıyamadım paraya. Gidip Yataş tan aldık. Çok ta beğendim. 170 TL idi sanırım. Tavsiye ederim. Alt açması bile var içinde 
Yataş Kızılay |Sheep Uyku Seti| Berkan Başoğlu
çok güzelmiş güle güle kullansın
çok güzeller canım bayıldım 
Öyle artistlik yaparsan kocana başına gelir tabi böyle şeyler çıtırım yapma etme 
maşallah arkadaşına da bebişine de canım 
Çok geçmiş olsun canım vallaha artık bence sana nazar değiyor ben sana deyim 
Yeppa un dost rest unpassi topallante mariya un dost rest unpassi topalla arriva 
Gelde bi eminönü yapah 
Ohh temizlikte yapılmış ne güzel valla ben daha hala annemi bekliyorum 
Ne çorbası yaptın kuuuu şehriyeli tavuk çorbası istiyo benim de canım 
Valla ben havuzlu handan 90 tl ye aldım canım marka falan değil ama gayet güzel
Eki Görüntüle 908235
aaa süper, 279'ken 179'a iyi derken bu 90'a çok da iyi valla güle güle kullanın..demek
kızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
ben kızıma arçelik alından ölçer aldım ama o az ölçüyordu, bozduk mu ne oldu anlamadım, çocuk ateş içindeyken bile gülen surat çıkıyordu ve ateşi 37 buçuklarda filan gösteriyordu, sonra eczaneden alınan dijital kolaltı termometresinde bi baktık ateşi 39 a geliyordu, bu kadar fark olmamalıydı diyedüşünüyorum.
bu boğaz ağrısını neyle geçircem kızlar ya öksüremiyorum da çünkü öksürmekten korkuyorum sanki öksürünce kızım alta baskı yapıyor gibi geliyor
oy ben hep öksüüryorum şu 1 haftadır

ayaktayken çok fena oluyorum da otutuken kısmen daha iyi, ama çocuk rahatsız oluyor gibi geliyor içerde, benm her şideeetli öksüütğüm sonrası tekmeler geliyor
Çalışmak artik iskence
Yoksa ben mi halsizlestim
Okuldan eve geldigimde bi oturuyorum, bi daha kalkis yok
Kendini hep yorgun hisseden varmiii
beeeeen daha doğrusu yorgun olmasam şaşardım, uyku düzeni çok bozulmhştu son günerde, neyseki bugün gece ilacı yok.
öksürük de öyle yordu ki beni

sırtıma vurdu ağrısı