Yok canım sanırım herkeste aynı bende 2 haftada bir gitmeye başladım 35. Haftadan sonra her hafta görüşcez dedi bebeğin kalp atışlarını daha sık kontrol etmek için...sende de diyabet varmış Allah şifasını verir canım sende dikkat ediyorsundur eminim içini ferah tut :)
aslında diyabet olduğu için beni 2 haftada 1 çağırıyor galiba, ama normal giden gebeliklerde de senin gibi 2 haftada 1 gidenler var canım, artık son haftalara girdik çünkü.
evet yediklerime dikkat ediyorum, diyete devam canım. artık bankadakiler de alıştı, bir şey dağıtılırken beni transit geçiyorlar. yalnız bu bankada dağıtılan tatlı, çikolata ve pastaları herhalde bir yerde biriktirsem dağ olurmuş, şimdi yemeyince daha çok dikkatimi çekmeye başladı.
gerçi iyi bir şey olduğu zaman alıp eve eşime götürüyorum, geçen iyi bir markanın çikolatası gelmiş, bana da tuttular aldım, eşim hepsini birden hüpletti yanımda:)
bir de bizim klasik her yıl yılbaşı kutlaması yapılır, çerez, cips, pastalar, hatta ara sıcak türü atıştırmalıklar, kanepe gibi seyler de olur bazen. hele bir yıl dışardan hindi ve pilav sipariş etmişlerdi, saçmasapan bir fikirdi, hindiyi parçalamak ve yemek çok zor olmuştu çünkü:)
bu sene de yine çok abartmadan o tarz bir kutlama yapılacak. e ben tabii hiç birini yiyemiycem, hepsi zararlı benim için... bir kenarda mahsun gibi duracağıma acaba herkesin yeni yılını kutlayıp erken ayrılsam mı? evde de eşim yemek için bekliyor olucak çünkü, ona da kıyamıyorum...