Oo masallah gule gule guzel gunlerde kullanmak nasip olur ins..
Bwnim de her seyim hazir ama daha erken geliyor bana duzenlemek icin bazen de gec geliyor😋 ocak 24 te karne vericez ondan sonra tatil o arada hazirlarim diyorum bakalim kismet
amin inşallah hepimize güzel günler göstersin allah

erken derken banada öyle geliyodu ama odamız gelince üst üste poşetlerde durmasındansa yerleştirdim eşyaalrını içim rahatladı ve pek yorucu bişey yani dahada ağırlaşınca yapılcak iş değil güya kayınvaldem yaptı herşeyi ama 3 gündür belim agrıdı bugün gündüz düzgün uyuyabildim geceleride uyuyamıyorum rahat yorulunca doguma yakın temizlik felan telaşeleride olur bence şimdi halletmemiz iyi oldu daha odada yapıcam değişiklikler felan var anca
Merhaba arkadaslar dogum sekilleri konusulmus oh oh.
Ben de planli sezaryan dusunuyorum.normalde canim cok kiymetli degildir ama normal dogumu hayal edemiyorum garip geliyor.i agri sanci yok nisan yok su yok aciklik yok bilmem bisey bana cok uzun ve urkutucu geliyor.ama daha konusmadik doktorumla normal dogum kolay olsa vucudun toparlanmasi daha iyi oluyor onun da farkindayim uffff bilmiyorummm😔
Bu arada beni sac diplerim fena uzadi sacimin yarisi kahve yarisi sari oldu doguma yakin rofle yaptirmayi dusunuyorum yaptiran var mi ne kadar kala yaptirilir bilginiz var mi
canım ben hamileyken yaptırmam boya işlerini zaten bunca zman sabrettik dogumdan sonra gidiyo çevremde herkezde ben tesettürlüyüm saçımda açık kumralçocukken altın sarıymış saçlarım açıcıyla boyuyuyorum sarı oluyo röfle gb oluyo açık koyu sarılar oluyo bişmiyorum saçlarım çok uzadı bu boyuna 200tl dedi banada çok gleiyo röfle nabıcam bilmiyorum yaptırısamda dogumdan sonra yaptırırım

görümcem dogumdan sonra gitti hem boya hem perma yaptırdı iri dalga sonrada 1 ay sonra gitti kısacık kestirdi

2 çocukjla uzun saçla ugraşamadı onca para kesilip gitti o yüzden fazlada istemiyorum belki gene açıcıyla boyarım mevlit günüde gider yaptırırım saçlarımı
Canlarr.hep bebege kendimize hazirlik yapiyoruz ya eve:))ben butun konservelerimi yazin yaptim.yemege yetisemedigim yerde 1 kavanoz acarim rahat ederim diye.simdide arkadasim la gun belirledik ayiptir solemesi dolma sarip borek yapip buzluga aticaz.bebek gormeye gelen oldumu cikaririm zaten gelen haberli gelir:)iyi olur diye dusunuyorum.ne dersiniz?
maşşallah

sarma mantıklı aslında benim gelenime gidenimede kazanla sarma yetişmez

bende yazın bol bol menemenlik yemeklik domatez biber karışımı barbunya taze fasülye közde biber patlıcan felan bisürü agzına kadar doldurdum buzlugumu hatta açıp yemeye kıyamıyorum

dediğin gb bebek durmaz yemek yapamazsın çıkartır yersin diye düşünüyorum

seneye daha çok yapıcam diyorum her seferinde bu yaz ramazana denk geldi hoş seneyede öyle denk gelicek zor oluyo ramazanda yardım etcek insan bulunmuyo
Bende yemegimi kendim yaparim bide terapi gibi geliyor bana yemek yapmak:)hem bide benim kv gelince kadinnn sutttt o gidene kadar evede ben el atcam:)kizar valla sonra bi sen kadinsin dimi diye:)nerdesin arkadasim gel beraber sarak ben bursa dayim.gelmesende valla yapar yollarim canim ne olucak dogum zor cunku bilirim.
bende bursalıyım nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun? ben medişkale ahmet yılmaza gidiyorum...öğretmenmiydin sen nerde öğretmenlik yapıyosun ? bende anaokulu öğretmeniyim özelde bu sene çalışmıyorum ama hamileligimi öğrenince bu seneye başlamadım yarım kalıcak diye

ne çok soru sordum
Eki Görüntüle 914474
teyzeleri bugün ilyas aga (jinekoloğum) ile buluştuk.ben 2 haftada 700 gr alarak 70 kg,mkt 2 haftada 400 gr alarak 2453 gram 47 cm olmuş.suyumuz plesantamız gayet iyi.sorunumuz yok dedi.başı aşağı dönmüş.sol tarafımdaki ödem sebebiyle de kontrolümz vardı.ağırlaştırılmış diyet ile cezalandırıldığım yetmezmiş gibi risklide olsa kan incelticiye devam etme kararı aldı kalpçi.ama biz mutlu mesut döndük

maşallah tombişime

diyet fena olmuş kuzum

az kaldı inşallah geçicek