Gunaydinnnnnnnn.yok be canim cok gittigim yok:)dogumu valla bedavaya getircem:)bahar hastanesiyle basladim ama memnun kalmadim cokkkk kalabalik.zubeyde deki dr hic istemedim esimin arkadasi diye ama adam allah korusun bisey olsa gelecegi yer burasi deyince ikna oldum.zaten sezaryan olucam ben.ilki sezeryan.ondan da kabul ettim.inan zubeyde cok daha iyi en azindan tecrubeliler.4 yasinda bi kizim var.simdide kiz bekliyorum:)ay iki kiz anasi olcam nasipse cok heyecanliyim.oturdugum yeri cok seviyorum acayip gelisti.evlerde aynen senin dedigin gibi valla adamlar yapiyor.villalara yakin oturuyorum evimde eh bi villa kadar 6+1:)hep sifir evler burda.bursa yida cok cok sevdik.kizim bile bursa sporluyum ben diyor:)ee sen kac haftalik oldun?ilk bebek mi?ha buarada dogum u bedavaya getirdim ama iyi bir dogum hediyesi bekliyorum:)yok oyleeee:)
benim ilk bebeğim olcak benimde kızım olcak 6 sene sonra geldi nazlı kızımız

senelerdir yedirmediğimiz para kalmadı doktorlara hastanelere en son 2 yıldır fakülteye gidiyodum süpriz yaptı bebeğimiz nerdeyse
tüp bebek yapıcaktık hatta iğnelerimi vuruldum 2 kere çok yumurtadan iptal edildi 3.de de yumurtalarım erken çatladı iptal edildi ama çatlayan yumurtaları doldurmayı başardık bu sefer

senelerdir yumurtlama günü hesapla kuluçkaya yat tavuk gb hissediyodum kendimi sonunda yumurtlamam az kaldı civcivim gelcek allahın izniyle

bizim tanıdıgımız yok zübeydede olsa bende giderdim yani şartları ayarlayınca tabi en güvenilir hastane orası sonuçta dogum hastanesi... ama benim sezeryan normal belli değil normal yaparsanda cok zor ablam 2 kızını orda yaptı dogurana kadar 20 kişi aynı odada sancı çekiyomuşsun baran aglıyan azar işiten felan:18: öüm kopar benim bayılırım

sonra ablam saatlerce yanlız kaldı yukarda biz aşada perişan olduk haberde alamıyosun en sonunda ekrana dogurdu diye yazdı ama yanına almadılar tabi hemen saatlerce bekledik gene ben çıktım yanına ablam garibim kan gelmiş bacakalrını silmeye çalışıyo ıslak mendille odada 4 anne 4 refakatçi 4 bebek tuhaf tuhaf insanalr

bebeği getirdiler onun kafası felan kanlı ıslak mendille sildim felan rezilllikti yani ama tanıdıgın olsa iyi olur... bi arkadaşımda 2 sezeryan yaptı orda murat mıydı neydi doktorunun adı çok memnun bide tek kişilik oda denk geldi ona ohh özel hastane gb degme keyfine

ama ben çok şanssız bi insanım bide ilk bebeğim nabcamı bilemem dogumdan sonra bide kaldıki çocugu felan vercekler tek başıma nabarım korkarım ...
medikaldeki doktorum riskli gebelikler uzmanı medikal hastaneleride malum en iyi hastane bursada bence

yeni dogan üniteside varmış allah korusun lazım olmasın ama bişey olursa diye bilmiyorum burda içim rahat olucak bi kızımızı alalaım kucamızada belki 2.ler 3.ler zübeydede olur yani milyarları yedirmenin bi anlamı yok hastanelere

hiç şuan dururmumuz yok zaten taksite bağlayıp ödücez işte nabalım
bu arada 33+2 günlüğüm şuan