• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

seninle mi konuşmuştuk daha öncesinde hatırlamıyorum, nolur kusura bakma, aklım karışık çünkü düşünmekten beynim sulandı artık, senin durumunun nasıl gittiğini düzelme olup olmadığını soracaktım. anladığım kadarıyla düzelmiş. ben de bugün yeniden kontorle gittim, doktor kontrol sıklığımı haftada bir güne indirdi, her cuma moralim bozuk çıkıyorum hastaneden. bebeğimin karın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, kafa gelişimi ve diğer gelişimleri güzel ama kil alımı da zayıf, 32. haftamdayım 1570 gr çıktı, bu haftalardaki arkadaşların bebeği 1800 gr civarında. Bebeği tutabildğimiz kadar tutacağız ama erken doğum olacağı kesin dedi. yarın da periontolga görüneceğim. bir de oonun fikrini alacağız bakalım.

Seni oyle iyi anliyorum ki.ilk kizimda ayni senin bebegin gibiydi:(hic beslenemiyordu 31 haftakikken birden 29 a dustu.dr um ince belli kiz olucak bu derdi.her pazartesi dobler e girerdim kan akisina bakarlardi.hastaneye yatircaz dediler kabul etmedim.tansiyonum cikiyordu ve bundan dolayi kan akisi olmuyordu fazla. Bigun tansiyonum 19/15 oldu hastaneye gittim dr yatis verdi takip altinda durucan diye adet e gore 36 ama olcumlerde 33+4 kizim.o gece sancim geldi.rahim agzindan ameliyatliyim diye normal dogum yapamiyordum bebegiminde kalp atislari zayiflamisti hemen sezeryana aldilar.2.160 gr dogdu kizim.sukurki 2 kilodan fazla diye bide ciger gelistirici igne vurmuslardi kuveze bile koymadilar aldim eve geldim.simdi de kizim 4 yasinda bicir bicir bi kiz masallah.stres yapmamak elde degil seni oyle iyi anliyorum ki.ama artik sunu ogrendim hayir iste hayir olsun.....

erkekler neden kadın işlerine karışır ki

Anasindan bulasmistir:):):)konusunca hak verdim ya huzunbaz.beni dusunuyor hergun gogsumden iltihap akiyor acisi zaten dayanilmaz:(:( gerci bende onu dusunuyordum ya o kadar paraya yazik diye....

Son düzenleyen: Moderatör:
Anasindan bulasmistir:):):)konusunca hak verdim ya huzunbaz.beni dusunuyor hergun gogsumden iltihap akiyor acisi zaten dayanilmaz:(:( gerci bende onu dusunuyordum ya o kadar paraya yazik diye....

Gecmis olsun iyi bir karar verdin bencede zaten problemde varmis umarim iyilesirsin en yakin zamanda

Canlar benim gogsumde problem var ucu olmadigi icin sut kanallarim dar bu yuzden emziremicem sol gogsumden.daha onceki dogumda gogus pompasi almistim.benim isim bitince dogum yapan arkadasim istedi verdim geri alicam diye.gecen aradim kizi ama adres vermeyi unuttum.bugun esime arayipta isteyim dedim.gerek yok kullandi ben sana yenisini alirim diyoe.bende ne gerek var kaynatir oyle kullanirim diyorum yok diyor.o zamanda iyi paraya almistik.yazik ne gerek var diyorum.kabul etmiyor yenisi alincak diyor.kim hakli simdi?kaynatsam kullanamazmiyim?

Bende arkadasima vermistim. Geri aldigimda icim rahat etmedi. Bebisimin sagligi daha onemli dedim attim.

Gecmis olsun iyi bir karar verdin bencede zaten problemde varmis umarim iyilesirsin en yakin zamanda

İnsallah canim.surekli iltihap tekrarliyor:( yarin bi kesi daha.iltihap olmasindan iyidir.yoksa kanda enfeksiyon hep 20 bin:(buda gecer insallahhhh.

böyle şeyler kişiye aittir, yani kullanımı tek kişiliktir, benden istese ben açık açık söylerdim vermezdim, ama madem vermişsin eşin de yenisini alalım diyor yenisini alın bari, belki de arakadaşın pek kullanmamıştır, temiz duruyor da olabilir, ben eski pompamı 2 kez makinede yıkadım, sonra kaynattım, şimdi doğuma hazır şekilde bekletiyorum.

Bende yeni alicam canim. Saglik herseyden onemli....ilk basta ne olucak dedim ama yok alicam yenisini....

Al tabi cnm icin rahat olur hem. Allah sifa versin sanada...

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın anneler ve bebişleri :)) uyku tutmadı beni ama gidip biraz daha deneyeceğim :)

günaydıınnlllaaarrrrrr:52::52: neden uyandım yaaaa oğlum kıpır kıpırr nasıl uyucamm tekrar off off:37::37:

günaydın kızlar :3::3::3: ben de kızımın kıpırtılarıyla uyandım bugün artık karnımı sarsıyo resmen şimdi kahvaltımızı yapınca durur hep böyle yapıyo çünkü oburix :9:

günaydın cicişler ve bebişler :1: yeni uyandık bizde :52:

buarada 34+3 deyiz ve benim oğluşum hala dönmedi dönmeye de pek niyeti yok gibi :49:

Gunaydin herkese suan doktordayim cadimi gomeye geldim ama yuzunu gostermedi😝
Simdi de nst ye giricekmisim bakalim nasil bir yermis neyin nesiymis😮

Gunaydin kizlar.bnde ilk izin gunumde erkenden uyandim.kizcem uyuyodu ama kahvalti yapinca uyandi hemen:16:

ben de uyanıp size günaydın deyip yatmıştım ama çok kötü kabuslar gördüm keşke uyumasaydım ve ağrım var uyandığımdan beri karnım ağrıyor

Selamlarr heralde artik uyku problemi herkezin sorunu ya ben kendi kendime konusuyorum uyuyamiyorum sonra yat artik diyorum kendime :) zaten dönemiyorum saga sola sirt üstü mümkün degil vs uyku yok yani

Back
X