• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim ilk gebelik. Pozitiftrn 1 hafta sonra önce silince kahverengi akıntı geldi. Sonra bir daha sildim sulu açık kırmızı geldi. Parlak pıhtılaşma değildi ama nasıl panik oldum. Acile gittim sonra kendi doktoruma . Aynı sizinki gibi kese düzgün kanama alanı yok ama düşük riski demek yat dinlen bol su iç kan sulandırıcıyı kes dedi. Bu olay perşembe yaşandı o gün kahverengi grldi . Cuma da kahverengi geldi ped ile takip ediyordum . Cumartesi tamamen kesildi. 5 gündüt elhamdülillah gelen giden yok. Bu gün de baktı sıkıntı yok dedi bakalım. Bu arada o zamanlar dehşet kasık ağrım olmuştu ve tarih olarak adet günlerimdi . Resmen adeti yaşadım. Adet tarihim geçti kasık ağrımda geçti resmen. Kanama leke yoğun sancı olmadığı sürece evham yapma dedi doktor bu gün. Gerisi nasip artık Tevekkül den başka birşey gelmez elden
Merhaba sizin de sanırım 3. gün embriyosu transfer yapılmış :) ilk denemenizde mi pozitif sonucu almıştınız acaba 3. gün embriyosunda

Kızlar ben bir daha gititğimde kese boyutunu vs soracağım benim doktorum hiç bir şey demedi bebek ve kese boyutu için size söylediler mi yaa ???
Söyledi ama boyutu aklımda tutamadım. Ama sağlıklı bir keseye benziyor dedi. 8 ocakta transfer olduğum hastaneye gidecem. Kalp atışı için. Daha detaylı bilgi verirler diye düşünüyorum

Kızlar ben bir daha gititğimde kese boyutunu vs soracağım benim doktorum hiç bir şey demedi bebek ve kese boyutu için size söylediler mi yaa ???
Soyledi ama ben unuttum canım ya. Bebek susam kadar falan dedi de. Kalp atışını duymaya gidince net dinleyeyim ilk muayenede çok stresliydim hiçbirşey hatırlamıylrum

Kızlar gece acile gitmedim gitsemde ek birşey yapmıyor devlet hastanesi zaten birdaha vajinalile bakacaklar gerek yok dedim bugün zaten kontrolüm vardı şiddetlenirse giderim dedim 3 kadar sancı çektim sonra uyumuşum şimdi kalktım kırmızı kahveye dönmüş durmuş yine kanama 10.45 te tüp bebek doktoruna randevum var birazdan çıkacağım evden bakalım ne haberler alacağım yazarım sizede
Canim ne oldu insallah guzel haberler vardir

Kızlar 2 adet 1. Kalite dondurulmus 3. Gün embriyosu transferi oldum ayın 18 inde. Dün 8.gün bugün 9 a girdik. Erken olduğunu bile bile kaset test yaptım ikiside labmed marka. Dün silik çıktı heyecanlandım bugün yine yaptım silik cizgi daha kalın ve belirgin çıktı ama foto yüklediğimde çok belli olmuyor canli gözle çok daha net ve bugün daha erken belirdi yaklaşık 6-7 dk sonra baktım. Sizce erken tutulmuş olabilir mi
ayy gerçekten var gibi gözüküyor hayırlı olsun sizin için de inşallah tutunmuştur bebişiniz :) bu ilk denemeniz mi?

Merhaba sizin de sanırım 3. gün embriyosu transfer yapılmış :) ilk denemenizde mi pozitif sonucu almıştınız acaba 3. gün embriyosunda

İlk transfer de pozitif sonucu aldık ama sonradan kimyasal gebelik ile sonuçlandı. 2. Transfer i yaptık sonra hamdolsun nasip oldu. İsteyen herkese nasip etsin rabbim 🌸

Var gibi duruyor ama erken gebelik yapsan daha net çıkar canım. Hayırlı olsun🌸
Teşekkür ederim yarın da onu yaparim heralde. Bu arada son yaptığım testin 1 buçuk saat sonraki hali bu foto daki givi daha belirgin. Bu kadar beklemiş hali dikkate alınır mi sizce
ayy gerçekten var gibi gözüküyor hayırlı olsun sizin için de inşallah tutunmuştur bebişiniz :) bu ilk denemeniz mi?
Evet bu ilk deneme insallah sağlıcakla kucağımiza aliriz. İnşallah hepimize nasip olsun.

Eklentiler

• 1000213671.webp
    1000213671.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 20
Teşekkür ederim yarın da onu yaparim heralde. Bu arada son yaptığım testin 1 buçuk saat sonraki hali bu foto daki givi daha belirgin. Bu kadar beklemiş hali dikkate alınır mi sizce

Evet bu ilk deneme insallah sağlıcakla kucağımiza aliriz. İnşallah hepimize nasip olsun.
bu görseli görmek bile tüp bebek yaptıran kadınlar için mucize :) bende 3. gün embriyo transferi yaptıracağım endişelerim var haliyle ama böyle testlerde pozitifleri görünce umutlanıyorum. Kan sonucunuz da güzel çıkar umarımm adınıza sevindim

bu görseli görmek bile tüp bebek yaptıran kadınlar için mucize :) bende 3. gün embriyo transferi yaptıracağım endişelerim var haliyle ama böyle testlerde pozitifleri görünce umutlanıyorum. Kan sonucunuz da güzel çıkar umarımm adınıza sevindim
Çok teşekkür ederim. Hepimizin güzel mucizeler yaşamamız dileğiyle. Allah gönlümüze gore versin hepimize insallah

Çizgi on dk içinde belirdiyse sonradan koyulaşma drvam ettiyse dikkate alınır

Kızlar test sonucum çıktığından beri kan veriyorum 2 günde bir
20 Aralık: 33.6 ile öğrendim
22 Aralık: 56.76
24 Aralık: 103.2
26 Aralık: 161.8 çıktı. Hala içim tam rahat değil

Back
X