Bugün biraz kasiklarimda falan agri olunca kalkayim cantami hazirlayim dedim bebeginki hazirdi benimki degildi.ilk sorun patlak verdi annemle kv örgü yelek patik vs yapmislardi hasatneyede götürürsün deyip duruyorlardi.Bende esimin huyunu biliyorum sevmez öyle örgü isini ama koymasam annelerden laf yicem 1 tane yelekle 1 patik koyuyodum valize geldi esim ben onlari giydirmem hastanede haberin olsun dedi kaldim öyle valla bende laf yemegim diye koyuyorum dedim. Baska bir dertde annem dul benim karisan görüsen yok diye geldimi masallah 15 gün kalir ee bide alingandir son geldiginde yilbasina daha bir hafta varken dedi ben doguma kadar burda kalayim bari bende ters ters baktim esimin kendi isi ve hergün gitmiyo yani evde adam misafir gibi rahat degil ee görüyon durumu niye beni zora sokuyosun .Simdiden dogum olcak bu sefer daha cok kalmak isticek diye kafam orda olayin aheyecanini yasayamiyorum acayip arada kaliyorum annemide kirmak istemiyorum ama bende bir aile kurdum düsünmüyo hic.Bunlar yetmezmis gibi esim dogumdan sonra kimse bakimiyla ilgilenmesin sen ilgilen güvenemiyorum kimseye dedi bugün bizim gelin geleyimde dogumda ben altini alcam ben yikicam vs diyo onuda kircam bu gidisle aaaaa bugün kafa uctu benim valla acik acik söylicem herkeze böyle böyle diye ama herkezde kirilcak esim cok iyi herzaman yanimda ve sadece cok düskün bir baba olucak cünkü bizim 4. Tüp bebek tedavimizde 5. Yilimizda geldi oglum onu kiramam biz cok zor zamanlar gecirdik simdi keyfini cikarmamiz gerekirken nelerle ugrasiyorum.kusura bakmayin bugün cok doluydum ve anlatamadimm kimseye ...
Canım zor bir durum ama arkadaşlar haklı. Annelerimiz bizi büyütmüş sonuçta deneyimliler. Biz hem tecrübesiziz hem de ilk günler halsiz olabiliriz ağrılarımız sancılarımız olabilir. depresyona girebiliriz tek başımıza bebek olayıyla başa çıkmamız zor bence. Lohusalık zor bir süreç bu yüzden hem bizim hem bebeğin bakıma ihtiyacı var. Eşine annenin size yardımcı olmasının herkes için kolaylık olacağını söyleyebilirsin. Ama örgü için bişey diyem,ycem benim kv de illa ki kendi aldığı hastane çıkışını koydurdu hastane çantasına