Sezercikte de çok kilo, yağ istemiyor doktorlar ..dikişi, ameliyatı zorlaştırıyormuş ..diye okumuştum
Hmmm..büyük çocukları ne yapıcaz cidden, hastanede helak olmasalar mı..geçende annem eve dönmüştü, eşimle ben kalmıştım. Benim daha çok uyuduğum onun uyanık kaldığı özel bir geceydi
Canım benimde izinde 2. Günüm ..2 gündür yemek yapıp dürüyorum...unutmuşum :) dün çok belim ağrıyordu, dolaşacak Halim hiç yoktu. Bugün belim pek ağrımıyor ama ben nası uyuşuk nası miskinim anlatamam bi mani çıkmazsa uyumak istiyorum..dışarıda güneşi gördükçe canım çıkmak istemiyor da değil ama evden uzaklaşamıhorum...dışarıda gezeyim güzel de hem ağrı sızı hem tuvalet sorunu var. Tuvalet için avm gitsem onda da ulaşım ve mikrop sorunu var :) avmlerde çok dolanmayın diyorlar ya bizde yeni iyileştik korkuyorum...
CNm sigortadan öğren, benimki vip odayı karşılamıyor, normal odada emzirme sorun olmuyor pek, arada perde çekiyorlar ama kafa çıkartan olabilir aradan.
:) çok koltuk da iyi benim öyleydi eşimin iş arkadaşları gelip baya yayılmışşardı
oyoyyo aynen CNm dün ne zaman 5 oldu anlamadım üstelik erken de kalktım ..öyle 9a 10 a kadar uyuyamıyırum. Kız kreşe gidiyor ya
Nice mutlu, sağlıklı senelere eşin ve yavrunla birlikte. :) eşin iyi düşünmüş bence fırsat varken gezmek güzel halin varsa tabi :)