• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Bende tam 5 haftalık oldum kahve lekelenmem var 2 gündür ama çok az kontrolüm Salı günü normal diye düşünüyorum kırmızıya dönerse panik olurum şuan sorun yok bence

Bende 21 Aralık'ta çift embriyo transferi oldum 5. Günüm ama evin içinde biraz tempolu yürüdüm çamaşır katlama yemek yapma gibi küçük şeyler de yaptım bunları. Zararı olur mu ? Ama beslenmeme çok güzel bu süreçte
Hiç bir şey olmaz aynılarını bende yaptım

Kızlar benim T+15 günlük 3. Sonucum 1409 çıktı şükür 11 aralikta transfer oldum benide 8 ocağa çağırdı hem kese hem kalp için beklemek cok zor ara ara belirtilerim geliyor bu aralar kasık ağrılarım azaldı göğüs acısı aynı . Birde ben izmirdeyim medicalparktan doğum paketi ücreti aldım 110 bin onu düşündüm çoğu sey içinde hastanenize sormadan söylemiyorlar sorun kızlar böyle daha uygun oluyor muayeneler testler doğum bence siz ne düşünüyorsunuz?

Günaydın kızlar bugün t+5 günüm test yaptım dayanamadım sizce birşey varmı?

Eklentiler

• 20251227_064922.webp
    20251227_064922.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 85
  • 20251227_064825.webp
    20251227_064825.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 92
Sizinde değeriniz bayağı yüksek çıkmış ikiz mi acaba ☺️
Sanmıyorum tek transfer ettirdim çünkü aslında 36 yaşındayım 5 embriyom vardı ama doktorum ikize sıcak bakmıyprdu riskli dediği için tek koydurduk ama çok ikilemde kalmıştım ikiz de çok istersim aslında ama kısmet tek oldu sağlıkla gelsin ibşallah🥰

Sanmıyorum tek transfer ettirdim çünkü aslında 36 yaşındayım 5 embriyom vardı ama doktorum ikize sıcak bakmıyprdu riskli dediği için tek koydurduk ama çok ikilemde kalmıştım ikiz de çok istersim aslında ama kısmet tek oldu sağlıkla gelsin ibşallah🥰
Bazen bolunebiliyor tek embriyo da olsa 😊

Back
X