- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.681
Tüp Bebek 2026 Ağustos Anneleri bu şekilde açtım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam 5 haftalık oldum kahve lekelenmem var 2 gündür ama çok az kontrolüm Salı günü normal diye düşünüyorum kırmızıya dönerse panik olurum şuan sorun yok benceBenim 3 gün arayla 2.lekelenmem oldu. 1 damla kadar kahverengi. Ben günde 4 fitil bir de dex kullanıyorum. Bugün tam 5.haftam. Ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim
Hiç bir şey olmaz aynılarını bende yaptımBende 21 Aralık'ta çift embriyo transferi oldum 5. Günüm ama evin içinde biraz tempolu yürüdüm çamaşır katlama yemek yapma gibi küçük şeyler de yaptım bunları. Zararı olur mu ? Ama beslenmeme çok güzel bu süreçte
Ay inşallah çok heyecanlı bir süreç idrarda yapsam doğru sonuç verir mi acaba 8. GünHiç bir şey olmaz aynılarını bende yaptım
Erken testte silikte olsa birşeyler çıkabilir canımAy inşallah çok heyecanlı bir süreç idrarda yapsam doğru sonuç verir mi acaba 8. Gün
Ay inşallahErken testte silikte olsa birşeyler çıkabilir canım
Sanmıyorum tek transfer ettirdim çünkü aslında 36 yaşındayım 5 embriyom vardı ama doktorum ikize sıcak bakmıyprdu riskli dediği için tek koydurduk ama çok ikilemde kalmıştım ikiz de çok istersim aslında ama kısmet tek oldu sağlıkla gelsin ibşallahSizinde değeriniz bayağı yüksek çıkmış ikiz mi acaba![]()
Ağrı eşlik ediyor mu lekeyeBende tam 5 haftalık oldum kahve lekelenmem var 2 gündür ama çok az kontrolüm Salı günü normal diye düşünüyorum kırmızıya dönerse panik olurum şuan sorun yok bence
Merhaba doktorunuz 3. Betayı istedimi kese görmeye ne zaman gideceksinizKızlaaar bugün 3.kanımı da verdim. 7. Gün 28, 9.gün 68, 11.gün 162 çıktı nasıl sizcekeseyi ne zaman görürüm acaba ya çok heyecanlı
![]()
Ben gördümGünaydın kızlar bugün t+5 günüm test yaptım dayanamadım sizce birşey varmı?
Aslında t+4 günüm pazartesi akşam17:00 de transfer oldum inşallah tutulmuşturBen gördüm![]()
Hangi kalite de yumurtalarınız aynı gün transfer olmuşuz ama ben öğlen oldum 12 deAslında t+4 günüm pazartesi akşam17:00 de transfer oldum inşallah tutulmuştur![]()
Iki tane 5.Gün embriyosu transfer oldu .benim de 2 ocak test günümHangi kalite de yumurtalarınız aynı gün transfer olmuşuz ama ben öğlen oldum 12 de
test yapmaya korkuyorum test günüm 2 Ocak
Neden ben memnun kaldım doktoruna göre de değişiyor bence.Acıbadem gereksiz pahalı ve asla güvenmiyorum
Bazen bolunebiliyor tek embriyo da olsaSanmıyorum tek transfer ettirdim çünkü aslında 36 yaşındayım 5 embriyom vardı ama doktorum ikize sıcak bakmıyprdu riskli dediği için tek koydurduk ama çok ikilemde kalmıştım ikiz de çok istersim aslında ama kısmet tek oldu sağlıkla gelsin ibşallah![]()