ben de senin dediğin gibi biliyorum canım, mesela ben pazartesi günü 36+0 oluyorum, o gün alacağım raporumu, eğer istersem ve sağlık sorunu yoksa 37+0'a kadar çalışabiliyorsun en çok. ben 1 haftayı kendime hediye ettim valla napayım...
bugün de bankadaki bazı tiplemeler demesin mi bilmemne bankası'nda arkadaşı varmış da 38. haftaya kadar çalışmış rapor alıp. walla o ne raporu aldıysa bilmiyorum bana inandırıcı gelmedi, yasada en çok 37. hafta diyor çünkü, bana da neredeyse "doğurana kadar burada çalış, gitme" diyecekler. zaten bugün de bir geldim millet derde düşmüş, buraya benim yerime birisini alma planları yapıyorlardı sinsi sinsi, Allah ayaklarına dolaştırdı, 2 kişi alınmış, biri de istifa etmiş zaten, devlete başlamış, o alınan kişiyi de daha gerekli bir yere vermişler. bana da şimdi " bir an önce izinden dön" diyorlar. oldu gözlerim doldu...
elemanın teki de durup durup "sen şimdi napıcaksın? napıcaksın?" diye sorup duruyor, elinin körünü yapıcam! ben de dedim ki " valla hayırlısıyla bir doğurayım da, gerisi önemli değil, hiiiç mi hiiç düşünmüyorum." dedim. yapmaya çalıştığı şey benim moralimi bozmak, yani güya şunu kastediyor "sen gittiğinde yerine biri alınırsa sen bir daha buraya dönemezsin, başka yere verirler, e orada da rahatın bozulur..." ve bunu kaçıncı defa sordu bugün 3 oldu artık...her defasında bozuyorum ama akıllanmıyor...