[h=5]Kızlar ve kızanları doktordan geldim en nihayetinde.Oğlum da ben de gayet iyiyiz çok şükür.Sonunda nst denilen alet ile tanıştım.10 dk durdum durmadım sadece kalp atışına bakıldı.Sancı ile ilgili herhangi bir şey demedi.Çatı muayenesi ile ilgilide birşey demedi.Hatta kilom için bile birşey demedi halbu ki bugün itibari ile 111 kilo olmuş bulunmaktayım toplamda 14 kilo aldım.Suyumda gayet iyi durumda.Başı hala şeyimin tepesinde 3050 gr 51 cm olmuş Poyraz bey Artık her hafta gidicez hayırlısıyla.Tuzu ve şekeri sıfıra indirecekmişim.Uzun zaman sonra ilk defa ağzını burnunu çok net gördük yine yalanıyordu ve sanırım burnu aynı babası İki adet ultrason fotomuz var biri yukarı bakan yüzü diğeri bacağı olsun buna da şükür[/h]
canım haydi gözün aydın,
biz de bugün doktor kontrolü olan jose'yle seni merak ediyorduk, bir de nazlıedam var merak ettiğim, bugün doğuma giren.
oğluşuna 41 kere maşallah, aslan parçası şimdiden yalanıyor demek:)
suyunun iyi olmasına sevindim, benim doktor da her kontrolde özellikle suyuma bakıyor.
diyete devam ediyor musun? ben devam ediyorum ama ilk başlardaki gibi çok sıkı değil. yine tabi tatlı ve hamurişi yemiyorum ama masum yiyeceklerden kaçamak yapıyorum bazen.
kan şekeri değerleri iyi çıkıyor hep, doktor da "çok kasma kendini arada kaçamak yap" demişti zaten. bu yüzden ben de biraz kilo almaya başladım, son 5 haftada 2 kilo almışım mesela:) totalde de 9 kilo oldu.